TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 394998 Teme od strane 25006 Članovi Poslednji član: Vlad77

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
April 19, 2024, 04:59:54 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 53 54 [55] 56 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Nabaciti mišiće i skinuti salo  (Pročitano 266480 puta)
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
********
Van mreže Van mreže

Poruke: 12779


Never give up!

« Odgovor #23 poslato: Decembar 04, 2010, 08:26:56 posle podne »

Zavrsio sam trening oko 19h,odmah posle toga sam popio gejner,a malopre sam pojeo 250g junetine i pirinca...za nekih 2 ipo sata cu imati jos jedan obrik.Pileca prsa 200g i povrce...kako ti se ovo cini?

Deluje mi veoma dobro,jos ako imas malo nemasnog ili ella sira bice odlicno.
Sačuvana
dejan132
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

Poruke: 35


« Odgovor #22 poslato: Decembar 04, 2010, 08:18:13 posle podne »

Zavrsio sam trening oko 19h,odmah posle toga sam popio gejner,a malopre sam pojeo 250g junetine i pirinca...za nekih 2 ipo sata cu imati jos jedan obrik.Pileca prsa 200g i povrce...kako ti se ovo cini?
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
********
Van mreže Van mreže

Poruke: 12779


Never give up!

« Odgovor #21 poslato: Decembar 04, 2010, 08:02:57 posle podne »

Nije striktno konjsko..mozes govedinu ili junetinu isto.
Sačuvana
dejan132
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

Poruke: 35


« Odgovor #20 poslato: Decembar 04, 2010, 07:59:57 posle podne »

Alene,procitaoi sam tvoj program za masu,i deluje mi sasvim ok i prihvatljivo.imam 91kg,i do sada nisam bio redovan u teretani.Ali sada sam zaredjao skoro 5 meseci,i vide se solidni rezultati.Uporan sam,i redovno treniram.Zeleo bi jos mase da nabacim,pa bi te zamolio,ako nije problem,da mi jos malo detaljnije ispises jelovnik,tipa-za dorucak pojedi to i to,za uzinu to i to,rucak to i to...itd...da li,i koliko hleba da koristim uz to!?Inace uzeo sam gejner Gain fast 3100,glutamin,kreatin u kapsulama etil ester,i vitaminsko mineralni kompleks take one.Sta mislis o ovoj kombinaciji,i da li bi jos nesto dodao!?I ako nije problem da mi kazes kad,i u kolikim kolicinama da uzimam tu sumplementaciju!?Inace jedem na svaka 3,do 3,5h...I Kozman mi je dao jednu verziju,ali tesko nabavljam konjsko meso.Hvala puno unapred!
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
********
Van mreže Van mreže

Poruke: 12779


Never give up!

« Odgovor #19 poslato: Decembar 04, 2010, 03:20:23 posle podne »

Ne znam za ostale ali meni pirinac izuzetno prija i tesko da mogu zamisliti duzu pauzu bez njega.Jako mi prija i osecam se jak kada njega jedem.Po meni je nezamenjiv ali naravno svakome nesto drugo prija.
Sačuvana
MARKO DIMITRIJEVIC
DO YOU KNOW YOUR NUMBERS ?
Top poster
*******
Van mreže Van mreže

Poruke: 8654


www.dimitrijevicmarko.com

« Odgovor #18 poslato: Decembar 04, 2010, 01:05:37 posle podne »

a samo jedno pitanje dal integralni ili obicni pirinac ?

Generalno ti je svejedno, postoje neke razlike u glikemičkim indexima, ali to je tako nebitno da je smešno. Pirinač je po rečima recimo Poliquina veoma težak za svariti kod ljudi koji nisu azijatskog porekla jer se nas digestivni trakt navodno nije adaptirao za varenje ove kulture, tako da je kod nas mnogo oblji izbor krompir, ali opet kažem baš nije bitno da li jedeš ovu ili onu vrstu pirinča, bar kad je skidanje masnih naslaga u pitanju.
Potpuno se slazem sa ovim.
Sačuvana
Alen Radošević
Alen
Global Moderator
Entuzijasta
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 4434


Lični trener - Novi Sad - Katona Gym

FB
« Odgovor #17 poslato: Decembar 04, 2010, 12:04:13 posle podne »

a samo jedno pitanje dal integralni ili obicni pirinac ?

Generalno ti je svejedno, postoje neke razlike u glikemičkim indexima, ali to je tako nebitno da je smešno. Pirinač je po rečima recimo Poliquina veoma težak za svariti kod ljudi koji nisu azijatskog porekla jer se nas digestivni trakt navodno nije adaptirao za varenje ove kulture, tako da je kod nas mnogo oblji izbor krompir, ali opet kažem baš nije bitno da li jedeš ovu ili onu vrstu pirinča, bar kad je skidanje masnih naslaga u pitanju.
Sačuvana
Lični trener - Katona gym - Novi Sad
deskecar
Zainteresovan član
***
Van mreže Van mreže

Poruke: 487


« Odgovor #16 poslato: Decembar 04, 2010, 11:02:08 pre podne »

baziraj se na integralnom a beli posle treninga...
Sačuvana
kajsa
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

Poruke: 137

« Odgovor #15 poslato: Decembar 04, 2010, 10:53:12 pre podne »

a samo jedno pitanje dal integralni ili obicni pirinac ?
Sačuvana
Alen Radošević
Alen
Global Moderator
Entuzijasta
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 4434


Lični trener - Novi Sad - Katona Gym

FB
« Odgovor #14 poslato: Novembar 13, 2010, 03:29:20 posle podne »

I koliko su u stvari oni problem sa gojenjem, ane masti ;) Odlično rečeno.
Sačuvana
Lični trener - Katona gym - Novi Sad
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
*******
Van mreže Van mreže

Poruke: 11500


Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #13 poslato: Novembar 13, 2010, 10:56:49 pre podne »

tema je odlična... !!!! :)

kad se sve sabere i oduzme, dok se ne redukuju hidrati nema kvalitetnog mršavljenja... prosto...  mislim da ljudi nisu ni svesni da hidrata ima svugde i koliko ih je samo sakriveno u hrani
Sačuvana
Alen Radošević
Alen
Global Moderator
Entuzijasta
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 4434


Lični trener - Novi Sad - Katona Gym

FB
« Odgovor #12 poslato: Novembar 12, 2010, 08:47:05 posle podne »

Naravno i ja imam praksu te inicijalne analize ishrane i fizičke aktivnosti, ali ljudi koji doĂ°u kod mene, a imaju mnogo kila da skinu fakat retko kad sastave celu svoju ishranu na papir. To su ljudi bez inicijative i zato se i nalaze u toj životnoj situaciji i moram da radim brzo sa njima, ako želim da im održim pažnju i motivaciju. U suprotnom se interes gubi u roku od tri dana...
Sačuvana
Lični trener - Katona gym - Novi Sad
daniela svarc
lekar, savetnik za ishranu, doktor nauka
Top poster
*******
Van mreže Van mreže

Poruke: 6125


« Odgovor #11 poslato: Novembar 12, 2010, 06:06:07 posle podne »

Ja uvek zamolim klijente da mi kažu ili još bolje napišu šta jedu.. onda vidimo šta zadržavamo a šta izbacujemo.
većina ljudi dobro zna u čemu greši ali teško sami sebi ukidaju junk...
Sačuvana
Alen Radošević
Alen
Global Moderator
Entuzijasta
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 4434


Lični trener - Novi Sad - Katona Gym

FB
« Odgovor #10 poslato: Novembar 11, 2010, 10:16:01 posle podne »

Upravo tako, zato sam na ovoj drugoj temi i napisao da postoji dosta velika razlika izmeĂ°u onoga što bilderi rade kada su na dijeti (naravno namenski pred takmičenje) i izmeĂ°u normalizacije ishrane za nekoga ko ima potrebu da se dovede u red, tako reći.
Sačuvana
Lični trener - Katona gym - Novi Sad
MARKO DIMITRIJEVIC
DO YOU KNOW YOUR NUMBERS ?
Top poster
*******
Van mreže Van mreže

Poruke: 8654


www.dimitrijevicmarko.com

« Odgovor #9 poslato: Novembar 11, 2010, 09:58:28 posle podne »

Poenta je da svi koji krecu sa nekom dijetom treba da svom treneru izloze dnevni meni koji ih je doveo u trenutno stanje...ono sto ja radim je da taj trenutni kalorijski unos prilagodim da bude isti u pocetku ali menjam namirnice iz kojih dolaze te kalorije,ali nema drasticnih rezova i izbacivanja svega loseg.Ide se na duze staze ,jer sve st je brzo kasnije ima jo jo efekat i veoma brzo se vraca u to staro stanje.
Naglo izbacivanje namirnica koje ne valjaju dovesce i do pada secera narocito posle treninga i pre spavanja ili u toku spavanja,zato svako ko mradi sa nekim mora pratiti kako mu organizam reaguje na odredjene promene.
Sačuvana
Stranice: 1 ... 53 54 [55] 56 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »
 

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.079 sekundi sa 17 upita.