Pansport Forum                                                            
User Info
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrujte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?
Novembar 26, 2014, 08:24:16 am

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i trajanjem prijave
Traži:     Napredno pretraživanje
News Box
DOBRODOŇ LI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU

Key Stats
261260 Postova 9177 Tema 17223 Članova
Najnoviji Član: Milos Ilic1
Forum Pomoć Prijava Registracija
Pansport Forum  |  Saveti lekara  |  Kako se pravilno hraniti (Moderator: Dr Gorana Grkovic)  |  riba u ishrani « natrag napred »
 Str: [1] 2 3 ... 17 Dolje Ispis
Autor Tema: riba u ishrani  (Poseta: 22657 )
Johnny Bravo
Jonathan "Johnny" Bravo
Global Moderator
Entuzijasta
******
Offline Offline

Postova: 3776


Baby,I can tell we both love the same things,ME


WWW
« Odgovor #243 : Februar 24, 2010, 01:53:58 am »

 Cool Cool Cool

Citao sam da onaj pangasius, taj Som azijski moze da bude opasan, da ima more i more baklterija i da je jako necista riba. Jeftin je jako, pa mislim da se prodaje. Probao sam nekoliko puta i nikakav ukus... tako da ga ja ubuduce izbegavam...
Mislim da sam se u prethodnih skoro 20 dana najeo ribe za citav zivot na pripremama Smiley kada bi stalno jeli i kuci tako kao sto sam jeo u hotelu, pa gde bi nam kraj bio, heh... losos, skarpina, oslic, morski pas i jos 2-3 ribe je izbor skoro svake vecere bio  Cheesy

jeste,uzas zivi...par puta sam pazario po par kila i uvek je zavrsilo u corbi,jer je bas gadan da se ovako jede  Smiley
drzim se klasike,oslic,skusa,sardela ,stuka i smudj  Smiley
Evidentirano


NEKADA...


I SAD..
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Global Moderator
Top poster
******
Online Online

Postova: 10874


Success comes before work only in the dictionary.


« Odgovor #242 : Februar 23, 2010, 07:05:00 pm »

mmm divno Smiley  ja to i da kupim ovde ne bih znala lepo da spremim.... 
ali u restoranu....
Evidentirano

Ognjen Stojanoviæ
TRIOGY.COM
Ultra napredni èlan
******
Offline Offline

Postova: 2692


Success comes before work only in the dictionary.


WWW
« Odgovor #241 : Februar 23, 2010, 09:55:57 am »

Citao sam da onaj pangasius, taj Som azijski moze da bude opasan, da ima more i more baklterija i da je jako necista riba. Jeftin je jako, pa mislim da se prodaje. Probao sam nekoliko puta i nikakav ukus... tako da ga ja ubuduce izbegavam...
Mislim da sam se u prethodnih skoro 20 dana najeo ribe za citav zivot na pripremama Smiley kada bi stalno jeli i kuci tako kao sto sam jeo u hotelu, pa gde bi nam kraj bio, heh... losos, skarpina, oslic, morski pas i jos 2-3 ribe je izbor skoro svake vecere bio  Cheesy
Evidentirano

PANSPORT TEAM
Johnny Bravo
Jonathan "Johnny" Bravo
Global Moderator
Entuzijasta
******
Offline Offline

Postova: 3776


Baby,I can tell we both love the same things,ME


WWW
« Odgovor #240 : Februar 23, 2010, 02:43:25 am »

 Cool Cool Cool


Ako su fileti prepuni vode koju onda konkretnu ribu kupiti u supermarketima, tempu, maxiju, i u kom obliku? Klinac sam ja da idem po pijacama, kupujem ribe, cistim, spremam, a i nemam rernu... mada, ako ne postoji drugi nacin moracemo kupovati rernu.... ali, valja li nesto iz supermarketa, od smrznutog?

Evo bas pre neki dan keva mi uzela losos shnicle 800g u rodi, valja li to? Planirao sam kuvati na pari jer mi ukus nije vazan...

ma sve je ok,samo da nisu fileti...recimo,umesto fileta oslica,imas onaj hoki i heki komade,samo secnes par peraja,
i raseces stomak i ako je eventualno nesto zaostalo izvadis i gotovo  Smiley
skusa i sardela se isto lako ciste,kad uhvatis fazon ide lako i brzo  Smiley
poseces peraja,odesces glavu,raseces stomak,izvadis zelidac i gotovo  Smiley
a sto kaze monika,sad vec vecina ribarnica i cisti i pece ribu...a ove klasicnu,oslic,skusa,pastrmka,uvek vec imaju gotovo,
tako da nemoras ni da cekas  Smiley
« Zadnja izmjena: Februar 23, 2010, 02:45:47 am Johnny Bravo » Evidentirano


NEKADA...


I SAD..
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Global Moderator
Top poster
******
Online Online

Postova: 10874


Success comes before work only in the dictionary.


« Odgovor #239 : Februar 22, 2010, 02:45:33 pm »

najbolje da kupis ribu u ribarnici a da trazis da ti oni ociste, nije problem veruj mi.  Bude povoljnije.

A ti fileti su super samo, kao sto znas, pola od toga je voda...
Evidentirano

sunce86
√ąlan
**
Offline Offline

Postova: 285


WWW
« Odgovor #238 : Februar 22, 2010, 12:35:01 pm »

Ako su fileti prepuni vode koju onda konkretnu ribu kupiti u supermarketima, tempu, maxiju, i u kom obliku? Klinac sam ja da idem po pijacama, kupujem ribe, cistim, spremam, a i nemam rernu... mada, ako ne postoji drugi nacin moracemo kupovati rernu.... ali, valja li nesto iz supermarketa, od smrznutog?

Evo bas pre neki dan keva mi uzela losos shnicle 800g u rodi, valja li to? Planirao sam kuvati na pari jer mi ukus nije vazan...
« Zadnja izmjena: Februar 22, 2010, 12:37:28 pm sunce86 » Evidentirano

Squat till u puke!
Johnny Bravo
Jonathan "Johnny" Bravo
Global Moderator
Entuzijasta
******
Offline Offline

Postova: 3776


Baby,I can tell we both love the same things,ME


WWW
« Odgovor #237 : Februar 18, 2010, 01:29:25 am »

 Cool Cool Cool


obavezno javi kako je ispao taj susi,pa ako valja da se proba  Smiley

ostao sam duzan Johnnyju da odgovorim kakav je bio susi..
UZASAN.. to je blaga rec.. ti fileti haringe su odvaratni... jako su slani, ne mogu se isprati...fujjj... pravio sam ih sa pirincem i soja sosom ili indiskim orijent sosom.. umesto u alge pakovao sam to u listove zelene salate.. ma bila je ok zamisao, al riba.. nikad vise haringe.. tog ukusa ne zelim da se prisecam..
inace od sad se drzim lososa kad je sirova riba upitanju.. najlepsi je, i susi bi sa njim dobro ispao (amerikanci prave susi od lososa)... cekam ja prvu priliku pa da odem u japan da probam pravi susi!! a do tad ili cu smisliti svoj (koji ce valjati) ili skoknuti do delta citya.. tamo kao ima neki..

Wink


Evidentirano


NEKADA...


I SAD..
Ognjen Stojanoviæ
TRIOGY.COM
Ultra napredni èlan
******
Offline Offline

Postova: 2692


Success comes before work only in the dictionary.


WWW
« Odgovor #236 : Februar 08, 2010, 07:28:32 pm »

Uf, to je odlicno. Vec stoti put pisem da obozavam, i to bas svezeg lososa Smiley

Susi i sirove ribe znaju biti fenomenalne, ali nema toga kod nas Smiley Probao sam samo par ali daleko od toga da su neukusne sirove ribe. Naravno ako zna kako da se to napravi, servira, zacini ili sta vec, kako se suŇ°i i slicno
Evidentirano

PANSPORT TEAM
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Global Moderator
Top poster
******
Online Online

Postova: 10874


Success comes before work only in the dictionary.


« Odgovor #235 : Februar 08, 2010, 04:43:20 pm »



prvi zalogaj je bio malo èudan, ali posle je zadivljujuæe Smiley

kako si pravila tu salatu  Smiley
[/quote]


naru√®ila u restoranu u Gr√®koj... salata sa lososom... a pametnica nisam znala da je Ňĺiv losos u pitanju Cheesy

bilo je malo tog mesa, kao ruŇĺica napravljena od dimljenog lososa i brdo zelene salate, povr√¶a sveŇĺeg.... malo maslinovog i niŇ°ta viŇ°e
Evidentirano

Takahiro
√ąlan
**
Offline Offline

Postova: 163



« Odgovor #234 : Februar 08, 2010, 01:26:29 pm »


obavezno javi kako je ispao taj susi,pa ako valja da se proba  Smiley

ostao sam duzan Johnnyju da odgovorim kakav je bio susi..
UZASAN.. to je blaga rec.. ti fileti haringe su odvaratni... jako su slani, ne mogu se isprati...fujjj... pravio sam ih sa pirincem i soja sosom ili indiskim orijent sosom.. umesto u alge pakovao sam to u listove zelene salate.. ma bila je ok zamisao, al riba.. nikad vise haringe.. tog ukusa ne zelim da se prisecam..
inace od sad se drzim lososa kad je sirova riba upitanju.. najlepsi je, i susi bi sa njim dobro ispao (amerikanci prave susi od lososa)... cekam ja prvu priliku pa da odem u japan da probam pravi susi!! a do tad ili cu smisliti svoj (koji ce valjati) ili skoknuti do delta citya.. tamo kao ima neki..

Wink
Evidentirano

Qui audet adipiscitur
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
********
Offline Offline

Postova: 8928


Sponsored by PANSPORT NOVI SAD


« Odgovor #233 : Februar 05, 2010, 01:47:11 pm »

Cool Cool Cool

ja sam par dana za rucak opicio papalina--cips  Grin
brdo proteina za 50 din  Smiley

obavezno javi kako je ispao taj susi,pa ako valja da se proba  Smiley

Morace to da se proba,zvuci mi interesantno Smiley
Evidentirano

Johnny Bravo
Jonathan "Johnny" Bravo
Global Moderator
Entuzijasta
******
Offline Offline

Postova: 3776


Baby,I can tell we both love the same things,ME


WWW
« Odgovor #232 : Februar 05, 2010, 01:17:38 am »

 Cool Cool Cool

ja sam par dana za rucak opicio papalina--cips  Grin
brdo proteina za 50 din  Smiley

obavezno javi kako je ispao taj susi,pa ako valja da se proba  Smiley
Evidentirano


NEKADA...


I SAD..
Takahiro
√ąlan
**
Offline Offline

Postova: 163



« Odgovor #231 : Februar 04, 2010, 12:36:35 pm »

Danas sam kupio nekakve filete haringe..
Haringa nema neke sxtra nut. vrednosti, al riba je riba a svaka riba valja!
Planiram ovih dana da pravim neku vrstu susija.. ima da bude extra! Smiley
Evidentirano

Qui audet adipiscitur
Johnny Bravo
Jonathan "Johnny" Bravo
Global Moderator
Entuzijasta
******
Offline Offline

Postova: 3776


Baby,I can tell we both love the same things,ME


WWW
« Odgovor #230 : Januar 30, 2010, 06:53:15 pm »

 Cool Cool Cool

to mora da je extra  Smiley
potpuno netaknut protein i ukus ribe  Smiley

letos sam konzumirala salatu sa dimljenim lososom Smiley  naravno Ňĺivim lososom....

prvi zalogaj je bio malo èudan, ali posle je zadivljujuæe Smiley

kako si pravila tu salatu  Smiley
Evidentirano


NEKADA...


I SAD..
Takahiro
√ąlan
**
Offline Offline

Postova: 163



« Odgovor #229 : Januar 28, 2010, 01:11:30 pm »


prvi zalogaj je bio malo èudan, ali posle je zadivljujuæe Smiley

meni je sirova riba super.. nedavno sam u pragu jeo nekakvu cesku verziju susija.. divno.. ali sto kazes prvo cudno pa onda zadivljujuce.. Smiley
Evidentirano

Qui audet adipiscitur
 Str: [1] 2 3 ... 17 Gore Ispis 
« natrag napred »
Skoči na:  

Pansport Forum | Powered by SMF 1.1.18. © 2005, Simple Machines. All Rights Reserved.
Theme by Nesianstyles | Buttons by Andrea
Stranica je generirana za 0.335 sekundi uz 16 upita.