TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 395592 Teme od strane 25009 Članovi Poslednji član: srecko sojic

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Maj 18, 2024, 05:15:18 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 115 116 [117] 118 119 ... 282 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Ishrana pitanja  (Pročitano 713249 puta)
cantawait
Zainteresovan član
***
Van mreže Van mreže

Poruke: 302

« Odgovor #2489 poslato: Avgust 21, 2015, 07:06:57 posle podne »

Pa spremaj sam ako si u mogucnosti. A bez ulja mozes da przis na teflonskom tiganju, mozes da peces u kesi ili na pek papiru, mozes da kuvas. Ja ulje uopste ne koristim za spremanje hrane, jedino dodam maslinovo u salatu.

Ja kese koristim iskljucivo za piletinu i krompir, bude bas socno. :)
Sačuvana
R1
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1531

« Odgovor #2488 poslato: Avgust 21, 2015, 06:54:32 posle podne »

Davno mi je pravila mama to u foliji. Probacu mozda nekad, a ulje ne mogu izbegavati, sve se przi na tome, ne znam kako drugacije. Mada u sve sem jaja doda dosta vode pa je to vise neko kuvanje, nego cisto przenje.
Sačuvana
srdjan82
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1558


« Odgovor #2487 poslato: Avgust 21, 2015, 06:48:19 posle podne »

Takodje...
:D
Na papir (bilo šta da pečem: krompir, batkovi, riba...), pokrijem folijom; posle skinem foliju i ostavim da se pece jos malo.
Naravno bez ulja, a začini po želji.
Pre sam u onim kesama, mada je bacanje para kada može i ovako (samo bude čistiji pleh... :D ).
Sačuvana
cantawait
Zainteresovan član
***
Van mreže Van mreže

Poruke: 302

« Odgovor #2486 poslato: Avgust 21, 2015, 06:38:43 posle podne »

Izbegavaj ulje.
Ja skusu kad pecem u rerni onda stavim na papir za pecenje, a nju napunim belim lukom, persunom, limunovim sokom (moze sirce ako nemas limun) i bude bas socna. Isto je punjenje i kad na rostilju spremam. :)
Sačuvana
R1
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1531

« Odgovor #2485 poslato: Avgust 21, 2015, 06:32:31 posle podne »

Meni se jedno vreme povracalo od nje, mozda cu opet probati. Jel moguce simulirati to przenje na rostilju nekako kuci na standardnom elek sporetu? Mama kad mi przi piletinu i pastrmku na ulju uvek doda vode, pa se to vise skuva i bude mekano nego sto se isprzi.
« Poslednja izmena: Avgust 21, 2015, 06:35:16 posle podne od strane R1 » Sačuvana
cantawait
Zainteresovan član
***
Van mreže Van mreže

Poruke: 302

« Odgovor #2484 poslato: Avgust 21, 2015, 06:25:49 posle podne »

Ja skusu obozavam, posebno sa rostilja a cena smesna.
Sačuvana
srdjan82
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1558


« Odgovor #2483 poslato: Avgust 21, 2015, 05:34:31 posle podne »

Probaj losos od neMatijevića...
:D
Skuša je još jeftinija...
Na akciji bude 240-260 kila, neočišćena...
:)
Sačuvana
R1
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1531

« Odgovor #2482 poslato: Avgust 21, 2015, 05:32:44 posle podne »

Ja jedem svezu pastrmku, 450-480rsd/kg, mislim da ti je to bolji izbor nego zamrznuti losos, a i probao sam tog iz Matijevica, nije mi ukus nesto. Mislio sam da je ukusnija riba.
Sačuvana
Cvetko
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1820


« Odgovor #2481 poslato: Avgust 21, 2015, 04:47:31 posle podne »

Pa pogledaj  na sajtu maxija, rode...
Sačuvana
AnĂ°elko
Gost
« Odgovor #2480 poslato: Avgust 21, 2015, 04:44:02 posle podne »

Sada sam video da to pakovanje lososa kosta 699din, a kazes nemas lovu za belo? Pa ne moras uvek belo, mozes i svinjsko meso, junece,  dzigericu, za to mozes da izdvojis pare, ovaj losos je preskup jedino ako imas para na pretek pa i ajde.

molim? gde si video cenu? ja sam ovo na sajtu gledao pa sam planirao da vidim u prodavnici,nije mi padalo na pamet da je toliko skupo  :o  ???
Sačuvana
srdjan82
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1558


« Odgovor #2479 poslato: Avgust 21, 2015, 04:42:18 posle podne »

Naravno da se više isplati da sam ispečeš svoj hleb ali to je potrebno da imaš slobodnog vremena.
Pa, ne treba baš puno vremena...
Mislim, nije klasično testo da čekaš da uskisne...
Smuljaš sve za 10 minuta, u kalup, pa u rernu.
:)
I dobra stvar je što može dugo da stoji...
:D

OK su fileti...
Mislim, sve je OK što je bez onih prezli i "ribe" stavljene u iste...
:D
Sačuvana
Cvetko
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1820


« Odgovor #2478 poslato: Avgust 21, 2015, 04:42:04 posle podne »

Sada sam video da to pakovanje lososa kosta 699din, a kazes nemas lovu za belo? Pa ne moras uvek belo, mozes i svinjsko meso, junece,  dzigericu, za to mozes da izdvojis pare, ovaj losos je preskup jedino ako imas para na pretek pa i ajde.

Al ako zaista volis, sto da ne.
Sačuvana
AnĂ°elko
Gost
« Odgovor #2477 poslato: Avgust 21, 2015, 04:36:37 posle podne »

http://www.frikom.rs/rs/proizvodi/riba/fileti-i-odresci/losos-filet

Shvatio sam da sam preterao sa sardinom i tunom,pa sam odlucio malo da promenim. Belo meso jedem skoro svaki dan. Kad kazem svaki to mislim da nekad nemam para da ga kupim pa jedem rucak sa ukucanima...  ::)
Da li su ok ovi fileti lososa za povremenu konzumaciju ( 1-2 puta nedeljno ) ? Spremao bi ih u mini roštilju. Znači mali aparat koji ima rebra sa obe strane i ok je. U njemu spremam i belo i zaista bude lepo i ukusno.
Sačuvana
Miletić Dušan
Global Moderator
Top poster
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 16754


« Odgovor #2476 poslato: Avgust 21, 2015, 04:10:10 posle podne »

Naravno da se više isplati da sam ispečeš svoj hleb ali to je potrebno da imaš slobodnog vremena.
Sačuvana
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
*******
Van mreže Van mreže

Poruke: 11500


Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #2475 poslato: Avgust 21, 2015, 01:51:30 posle podne »

Ne bih se složila da je Tonus hleb "shit".  Ne kažem da je najbolji na svetu, ali ipak njegov sastav daleko odudara od sastava običnih hlebova što se kupuju u prodavnici.  Za nekoga ko želi da unosi složene hidrate i za nekoga ko želi da poboljša kvalitet svoje ishrane, Tonus je odličan.

Sačuvana
Stranice: 1 ... 115 116 [117] 118 119 ... 282 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »
 

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.094 sekundi sa 14 upita.