TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 395382 Teme od strane 25008 Članovi Poslednji član: Johnnybib

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Maj 07, 2024, 07:42:51 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 18 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Mladi sir  (Pročitano 78094 puta)
Johnny Bravo
Jonathan "Johnny" Bravo
Global Moderator
Entuzijasta
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 3776


Baby,I can tell we both love the same things,ME

Pansport
« Odgovor #147 poslato: Februar 01, 2010, 06:46:52 posle podne »

 8) 8) 8)


Znaci da realno ima 2.5 % masti... sto je super

Uvek ellu jedem, medjutim uzeo sam mladi (jeo sam ga pre bas po malo kada se nadje u frizideru) i jeo par dana. I jedno vece sam uzeo mozda 50 g samog od jednom i smucio mi se, bas je nekako lose samog ga jesti, kao da je plastican. Ella je mnogo bolja :)
Ja neznam kako vi pojedete po 200 ili vise grama bilo kojeg  :)

ja slazem celu kutiju u slast  :)
mada si potpunoi u pravu,mladi u kriskama je kao
plastican...ja sam ubedjen da tu ima zelatina  :)


super ideja :) 

...ja sam jednom eksperimentisala sa ozloglasenim step sokom (exotic)  koji sam razmutila sa ella sirom ( ne ceo step sok nikako) i dodala tek tek malo suvih kajsija....
sto bi se reklo , preterano :D
sto jes jes-preterano  ;D
i stavis u blender i dodas med u kockama i eto
preteranog sladoleda  :)
Sačuvana

NEKADA...


I SAD..
daniela svarc
lekar, savetnik za ishranu, doktor nauka
Top poster
*******
Van mreže Van mreže

Poruke: 6125


« Odgovor #146 poslato: Februar 01, 2010, 05:00:55 posle podne »

ja mladi sabacki malo zacinim bosiljkom ili dodam komadice prsuta, a elu jedem sa malo wheya i iseckanim kivijem ili komadicima narandze i jos dodam malo vode i odlican vocni jogurt.. mmmm delicious :)

ti stvarno znaš šta je dobro.. suepr mi je što te ne mrzi da kompnijuš namirnice zarad boljeg ukusa.. da ne kažem koliko je boljak zdrav a koliko ga ljudi malo jedu..
ove voćne ella ospcije su mi super... moraću da probam
Sačuvana
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
*******
Van mreže Van mreže

Poruke: 11500


Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #145 poslato: Januar 31, 2010, 09:51:49 posle podne »

super ideja :) 

...ja sam jednom eksperimentisala sa ozloglasenim step sokom (exotic)  koji sam razmutila sa ella sirom ( ne ceo step sok nikako) i dodala tek tek malo suvih kajsija....
sto bi se reklo , preterano :D
Sačuvana
Takahiro
Član
**
Van mreže Van mreže

Poruke: 163


« Odgovor #144 poslato: Januar 31, 2010, 12:23:24 posle podne »

ja mladi sabacki malo zacinim bosiljkom ili dodam komadice prsuta, a elu jedem sa malo wheya i iseckanim kivijem ili komadicima narandze i jos dodam malo vode i odlican vocni jogurt.. mmmm delicious :)
Sačuvana
Qui audet adipiscitur
Ognjen Stojanović
Gost
« Odgovor #143 poslato: Januar 31, 2010, 10:27:33 pre podne »

Znaci da realno ima 2.5 % masti... sto je super

Uvek ellu jedem, medjutim uzeo sam mladi (jeo sam ga pre bas po malo kada se nadje u frizideru) i jeo par dana. I jedno vece sam uzeo mozda 50 g samog od jednom i smucio mi se, bas je nekako lose samog ga jesti, kao da je plastican. Ella je mnogo bolja :)
Ja neznam kako vi pojedete po 200 ili vise grama bilo kojeg  :)
Sačuvana
Johnny Bravo
Jonathan "Johnny" Bravo
Global Moderator
Entuzijasta
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 3776


Baby,I can tell we both love the same things,ME

Pansport
« Odgovor #142 poslato: Januar 31, 2010, 12:23:38 pre podne »

 8) 8) 8)

Da, 10% ne 20%, ja sam permutovao...

Ali to je na suvoj materiji, pa ako je ona lupal npr 20 % to znaci da sir ima 2% masti konkretno...

Ali neznamo koji procenat je suva materija, hmm

u takvoj vrsti sira suva materija cini oko 18-20%  :)
a cak i da napisu neku cifru,ne bi ti znacilo nesto posebno,jer
je sve to relativno,u zavisnosti od serije do serije  :)
Sačuvana

NEKADA...


I SAD..
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
*******
Van mreže Van mreže

Poruke: 11500


Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #141 poslato: Januar 22, 2010, 09:54:34 pre podne »

joj, ne pominji.... imali smo temu o urda siru na preko 50 strana.... :D
trazio sam ali nisam nasao, da li znas koliki su procenti?

nemam pojma, nisam ga nikad konzumirala.

Pogledaj temu
http://forum.pansport.rs/index.php?topic=23385.0
Sačuvana
Ognjen Stojanović
Gost
« Odgovor #140 poslato: Januar 21, 2010, 08:36:28 posle podne »

Da, 10% ne 20%, ja sam permutovao...

Ali to je na suvoj materiji, pa ako je ona lupal npr 20 % to znaci da sir ima 2% masti konkretno...

Ali neznamo koji procenat je suva materija, hmm
Sačuvana
nickey
Gost
« Odgovor #139 poslato: Januar 21, 2010, 05:37:24 posle podne »

joj, ne pominji.... imali smo temu o urda siru na preko 50 strana.... :D
trazio sam ali nisam nasao, da li znas koliki su procenti?
Sačuvana
Takahiro
Član
**
Van mreže Van mreže

Poruke: 163


« Odgovor #138 poslato: Januar 21, 2010, 04:40:22 posle podne »

evo imam ga u frizideru.. pise na njemu minimum 10% mm u suvoj materiji! nista vise nisu istakli.. Inace oni su prvi od velikih mlekara koji su poceli masovno da proizvode ovakav sir kod nas..
ili zvati mlekaru sabac ili ga uporediti sa drugim slicnim sirevima.. :)
Sačuvana
Qui audet adipiscitur
Ognjen Stojanović
Gost
« Odgovor #137 poslato: Januar 21, 2010, 03:22:28 posle podne »

Jel zna neko tacno koliko ima masti mladi sabacki sir, jer ako ima 20% u suvoj materiji a ne pise kolliki procenat je suva materija kako da znam onda pravi procenat, i uopste mi nije jasno zato su tako napisali. Nisam siguran da li je neko napisao, secam se da je pominjano ali mislim da niko konkretno nije odg., pa bih bio zahvalan na odgovoru :)?
Sačuvana
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
*******
Van mreže Van mreže

Poruke: 11500


Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #136 poslato: Januar 21, 2010, 02:38:20 posle podne »

joj, ne pominji.... imali smo temu o urda siru na preko 50 strana.... :D
Sačuvana
nickey
Gost
« Odgovor #135 poslato: Januar 21, 2010, 02:37:30 posle podne »

Kakav je urda sir, jel neko probao?
Sačuvana
Johnny Bravo
Jonathan "Johnny" Bravo
Global Moderator
Entuzijasta
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 3776


Baby,I can tell we both love the same things,ME

Pansport
« Odgovor #134 poslato: Decembar 29, 2009, 01:24:59 pre podne »

 8) 8) 8)

Za ovaj kuc pise samo da je od obranog mleka i nista vise, pa ne znam kakav mu je sastav, ako neko zna, nek pise...

@Coolic
Ja sam isto pitala za sastav tog sira, ali na drugom forumu i
dobila sam ovaj odgovor:
10g proteina
4g masti
4.5g laktoze

sto se ukusa tice, meni se jako svidja.
a nalazim ga samo u jednoj Pekabeta prodavnici, u malom pakovanju,kosta 150 din.

to je sastav koji je deklarisan,ali je deklarisan samo na pakovanju od 1kg  :)
ja sam ga jedanputa pazario,lep je,ali je i bas tecan...i jos kada sam video sastav...razocarao sam se   :(
Sačuvana

NEKADA...


I SAD..
daniela svarc
lekar, savetnik za ishranu, doktor nauka
Top poster
*******
Van mreže Van mreže

Poruke: 6125


« Odgovor #133 poslato: Decembar 27, 2009, 09:07:58 posle podne »

Nista onda, mnogo je to secera i masti jbg...

ne preteruj.. sastav je dobar.. kvalitetan sir ako je zaista to sastav
Sačuvana
Stranice: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 18 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »
 

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.143 sekundi sa 18 upita.