TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 395603 Teme od strane 25009 Članovi Poslednji član: srecko sojic

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Maj 19, 2024, 04:35:19 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 282 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Ishrana pitanja  (Pročitano 713648 puta)
Slavisa Stojic
Top poster
*******
Van mreže Van mreže

Poruke: 9519


Bog gleda u dušu, ne u tanjir...

« Odgovor #3899 poslato: Septembar 20, 2016, 11:34:14 pre podne »

U 100g svinjetine ima 27g proteina?

hm...mada zavisi da li je parče posnije ili masnije...hm...a i koja je "kategorija" u pitanju...

Sa jasnim kriterijumima pretrege... http://nutritiondata.self.com/foods-pork%20meat000000000000000000000.html

Sačuvana
srdjan82
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1558


« Odgovor #3898 poslato: Septembar 20, 2016, 11:23:52 pre podne »

Ne.
:)
Sačuvana
R1
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1531

« Odgovor #3897 poslato: Septembar 20, 2016, 11:19:27 pre podne »

U 100g svinjetine ima 27g proteina?
Sačuvana
acala
Član
**
Van mreže Van mreže

Poruke: 263

« Odgovor #3896 poslato: Septembar 02, 2016, 03:29:27 posle podne »

sta mislite da uzimam samo mleveno meso, svinjetinu i jutenu, kazem od kog dela hocu i oni mi samelju? tako je dosta mekse jer mu je razbijena struktura, brze se sprema i lakse vari? jel moze da se ono pece u rerni ili na pek papiru a da bude ukusno? jel ima neko recept za domace pljeske?
Koliko godina misliš da ćeš moći tako?
sto to mislis? nisam probao pa ne znam, neki peku svaki dan belo na teflonu i samo tako jedu...
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
********
Van mreže Van mreže

Poruke: 12793


Never give up!

« Odgovor #3895 poslato: Septembar 02, 2016, 09:21:42 pre podne »

Ja obozavam kikiriki i to naravno neslani u opni.
Uz njega volim kombinaciju badema,oraha,brazilskog oraha (ali par komada) i lesnika sa malo aronije ili brusnice.
Recimo da je odnos svega oko 20gr i to sve zajedno izmesam u kesicu i eto kvalitetnih masti i svega ostaloga.
Sačuvana
radovicmiladin86
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1486

« Odgovor #3894 poslato: Septembar 02, 2016, 07:45:41 pre podne »

dobar je i za djoksona  ;D
Sačuvana
Slavisa Stojic
Top poster
*******
Van mreže Van mreže

Poruke: 9519


Bog gleda u dušu, ne u tanjir...

« Odgovor #3893 poslato: Septembar 01, 2016, 11:34:26 posle podne »

Hm...kikiriki nije dobar izvor masti?

Možda na keto dijeti..."skriveni" izvori hidrata...  ;D

Učinite život jednostavnim, kao i pripremu hrane...kamo sreće da uvek bude dovoljno para i vremena za pripremu "specijaliteta"...  ;)
Sačuvana
leevu
Redovan član
****
Van mreže Van mreže

Poruke: 603


« Odgovor #3892 poslato: Septembar 01, 2016, 09:44:39 posle podne »

a fazon kao batalio sam kiriki kao izvor masti jer su bile neke price da nije kvalitetan izvor masti, pa sam kombinovo orahe, maslinovo i zumanca
Sačuvana
radovicmiladin86
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1486

« Odgovor #3891 poslato: Septembar 01, 2016, 09:06:25 posle podne »

ja kikiriki placam 0,4 e 200gr :( a orase 2,19e 200gr :(
Sačuvana
boky95
Aktivan član
*****
Van mreže Van mreže

Poruke: 807


« Odgovor #3890 poslato: Septembar 01, 2016, 07:32:47 posle podne »

Sta radite kad nestanu orasi na pijaci, nemaju ljudi izgleda vise jednostavno a malo je mnogo 2 soma i jace po zdravim hranama za orahe

Pa uzmi kikiriki lepo, šta je problem?! Kod mene je 400din blanširani, neslani, sad je sezona lešnika pa možda i njih negde naĂ°eš povoljno, privatno.
Sačuvana
Registruj se na Limundo preko ovog linka da i ja zaradim neku kintu:
www.limundo.com/ref/Magnum953
leevu
Redovan član
****
Van mreže Van mreže

Poruke: 603


« Odgovor #3889 poslato: Septembar 01, 2016, 04:16:02 posle podne »

Sta radite kad nestanu orasi na pijaci, nemaju ljudi izgleda vise jednostavno a malo je mnogo 2 soma i jace po zdravim hranama za orahe
Sačuvana
Kolev Nenad
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1451


« Odgovor #3888 poslato: Septembar 01, 2016, 02:37:45 posle podne »

U zavisnosti od dijete ili dana u nedelji kako god odredis namirnicu koju mesas sa mesom.

Meni su favorit junece pljeskavice sa nekoliko belanaca i mlevenim ovsenim pahuljicama :)
Sačuvana
TwinSix
Entuzijasta
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 4430


« Odgovor #3887 poslato: Septembar 01, 2016, 11:50:00 pre podne »

sta mislite da uzimam samo mleveno meso, svinjetinu i jutenu, kazem od kog dela hocu i oni mi samelju? tako je dosta mekse jer mu je razbijena struktura, brze se sprema i lakse vari? jel moze da se ono pece u rerni ili na pek papiru a da bude ukusno? jel ima neko recept za domace pljeske?
Koliko godina misliš da ćeš moći tako?
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
********
Van mreže Van mreže

Poruke: 12793


Never give up!

« Odgovor #3886 poslato: Septembar 01, 2016, 09:00:02 pre podne »

sta mislite da uzimam samo mleveno meso, svinjetinu i jutenu, kazem od kog dela hocu i oni mi samelju? tako je dosta mekse jer mu je razbijena struktura, brze se sprema i lakse vari? jel moze da se ono pece u rerni ili na pek papiru a da bude ukusno? jel ima neko recept za domace pljeske?

To je odlicna opcija i ako mozes radi tako.
Ja sam to i kuvao i pekao...a najcesce samo papir za pecenje na tiganj i resena stvar.
Sačuvana
srdjan82
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1558


« Odgovor #3885 poslato: Avgust 30, 2016, 03:15:55 posle podne »

Pa, što ne bi mogao...
:)
Kada u rerni pravim, sitno isečem crni i beli luk, dodam 1-2 jaja, kašiku maslinovog i začine (ako me ne mrzi da ih stavljam).
Nije ni približno kao na roštilju, a nije ni gadno...
:D
Sačuvana
Stranice: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 282 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »
 

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.081 sekundi sa 14 upita.