TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 395592 Teme od strane 25009 Članovi Poslednji član: srecko sojic

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Maj 18, 2024, 09:44:29 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 114 115 [116] 117 118 ... 282 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Ishrana pitanja  (Pročitano 713193 puta)
R1
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1531

« Odgovor #2504 poslato: Avgust 22, 2015, 05:16:44 posle podne »

To je vrh cena. Po NS ribarnicama je jos skuplja nego ovde gde ja uzimam. I po 600rsd za kg.
Sačuvana
Gym Hater
Redovan član
****
Van mreže Van mreže

Poruke: 641


« Odgovor #2503 poslato: Avgust 22, 2015, 04:51:21 posle podne »

Nisam 100% siguran ali verovatno je u svim prodavnicama Dis-a ja sam ovo video u Pancevu (Aviv Park) tu smo radili pa dok sam isao po dorucak. Nije upakovana stoji u ledu sveza i pise akcija 199/kg :) Nisam mogao da uzmem jer bi se tako sveza pokvarila dok se zavrsi radno vreme pa da nosim kuci.  :(
« Poslednja izmena: Avgust 22, 2015, 04:53:38 posle podne od strane Gym Hater » Sačuvana
R1
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1531

« Odgovor #2502 poslato: Avgust 22, 2015, 03:42:25 posle podne »

U Dis-u pastrmka sveza 199 kilo :)
Da li je moguce? Ja 450-480 dajem. Kalifornijska, cista riba, nije pakovano? Auu
Sačuvana
belgrade style
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1203


« Odgovor #2501 poslato: Avgust 22, 2015, 03:37:27 posle podne »

Pakovana u kesi mada ona koju sam uzeo nije imala uopšte leda na sebi.
Sačuvana
Gym Hater
Redovan član
****
Van mreže Van mreže

Poruke: 641


« Odgovor #2500 poslato: Avgust 22, 2015, 03:37:13 posle podne »

U Dis-u pastrmka sveza 199 kilo :)
Sačuvana
R1
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1531

« Odgovor #2499 poslato: Avgust 22, 2015, 02:57:54 posle podne »

Nemam metro u gradu, a jel to ona pakovana u kesi ili rinfuz? Ako je u kesi onda tu ima pola leda.
Sačuvana
belgrade style
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1203


« Odgovor #2498 poslato: Avgust 22, 2015, 02:06:30 posle podne »

Imas skušu u Metrou za oko 230din/1kg
Sačuvana
R1
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1531

« Odgovor #2497 poslato: Avgust 22, 2015, 01:23:29 posle podne »

Sa 2 takve ja imam popunjen proteinski dnevni unos, jedino masti ima dosta, ali su zdrave pa ne brigam. Stvarno preporuka, cesce cu ovo jesti, pastrmka mi se smucila.
Sačuvana
Slavisa Stojic
Top poster
*******
Van mreže Van mreže

Poruke: 9519


Bog gleda u dušu, ne u tanjir...

« Odgovor #2496 poslato: Avgust 22, 2015, 01:20:37 posle podne »

Poderah skusu 370g (kontam 270-300g cistog mesa), u foliji s krompirom, pirincem i paradajzom. Skoro sladji obrok nisam imao, a 300rsd/kg, mozda negde ima i jeftinije na akciji. Onako u foliji je pravljena s jednim cenom belog luka i posle naprskao limuna, krompir res pecen, milina ;D Mada korisceno je ulje, da se zaprzi malo jbga, vise volim tako, ako bude bez ulja onda se vise skuva, tako da  :D

Lepo,lepo...skusa je zakon... :)

Skuša - sadrzaj omega-3 u 100 g - oko 2.700 mg( dominacija EPA + DHA )

- Skuša sadrži pored omega 3 masnih kiselina i vitamine i minerale veoma važne za zdravlje srca. Ubraja se u sitnu plavu ribu, iz porodice Scomberomoridae, a pojavljuje se u jatima ispod morske površine. Skuša je riba pučine i u Jadranu je veoma rasprostranjena. Ovu plavu ribu izuzetnog ukusa jednostavno ćete prepoznati po glatkoj koži, gotovo bez ljuski, koja je na trbušnoj strani srebrnaste boje, a na plavkastoj leĂ°noj strani ima uočljive tamne pruge. Sezona skuše je u kasno proleće i rano leto.

Sačuvana
R1
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1531

« Odgovor #2495 poslato: Avgust 22, 2015, 01:14:38 posle podne »

Poderah skusu 370g (kontam 270-300g cistog mesa), u foliji s krompirom, pirincem i paradajzom. Skoro sladji obrok nisam imao, a 300rsd/kg, mozda negde ima i jeftinije na akciji. Onako u foliji je pravljena s jednim cenom belog luka i posle naprskao limuna, krompir res pecen, milina ;D Mada korisceno je ulje, da se zaprzi malo jbga, vise volim tako, ako bude bez ulja onda se vise skuva, tako da  :D
Sačuvana
Stefan L.
Gost
« Odgovor #2494 poslato: Avgust 21, 2015, 11:25:41 posle podne »

Tonus hleb je isti kao i vecina ostalih hlebova.

Pravi se kod nas,negde u Somboru i nije ono sto bi trebao biti.

Kazem vam to kao inzenjer ratarstva...

Hleb treba da sadrzi brasno (celo zrno),vodu i so.

To je jedini hleb koji je onakav kakav treba biti,sve ostalo je shit.

Da rezimiramo, jedini hleb u čiji smo kvalitet sigurni je onaj koji sami "zamesimo i ispečemo" od brašna čiji je kvalitet takoĂ°e zagarantovan...dakle, provereno bez emulgatora, stabilizatora i zgušnjivača, čija je svrha postizanje bolje strukture hleba, konzervansa, "boja" i sl. dodataka...

To je to.
Sačuvana
srdjan82
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1558


« Odgovor #2493 poslato: Avgust 21, 2015, 09:15:39 posle podne »

Moj hleb: raženo, heljdino i speltino brašno; malo sode bikarbone, voda i razno semenje (susam, lan, suncokret, bundeva...).
Posolim retko, jer se ne setim...
:D
Sačuvana
Slavisa Stojic
Top poster
*******
Van mreže Van mreže

Poruke: 9519


Bog gleda u dušu, ne u tanjir...

« Odgovor #2492 poslato: Avgust 21, 2015, 09:11:30 posle podne »

Tonus hleb je isti kao i vecina ostalih hlebova.

Pravi se kod nas,negde u Somboru i nije ono sto bi trebao biti.

Kazem vam to kao inzenjer ratarstva...

Hleb treba da sadrzi brasno (celo zrno),vodu i so.

To je jedini hleb koji je onakav kakav treba biti,sve ostalo je shit.

Da rezimiramo, jedini hleb u čiji smo kvalitet sigurni je onaj koji sami "zamesimo i ispečemo" od brašna čiji je kvalitet takoĂ°e zagarantovan...dakle, provereno bez emulgatora, stabilizatora i zgušnjivača, čija je svrha postizanje bolje strukture hleba, konzervansa, "boja" i sl. dodataka...
Sačuvana
Stefan L.
Gost
« Odgovor #2491 poslato: Avgust 21, 2015, 08:05:02 posle podne »

Tonus hleb je isti kao i vecina ostalih hlebova.

Pravi se kod nas,negde u Somboru i nije ono sto bi trebao biti.

Kazem vam to kao inzenjer ratarstva...

Hleb treba da sadrzi brasno (celo zrno),vodu i so.

To je jedini hleb koji je onakav kakav treba biti,sve ostalo je shit.
Sačuvana
srdjan82
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1558


« Odgovor #2490 poslato: Avgust 21, 2015, 07:22:03 posle podne »

Pa, kažem ti kako...
Ne treba ti ulje...
:D
Sačuvana
Stranice: 1 ... 114 115 [116] 117 118 ... 282 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »
 

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.049 sekundi sa 13 upita.