TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 395582 Teme od strane 25008 Članovi Poslednji član: DannyMet

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Maj 17, 2024, 03:24:35 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 41 42 [43] 44 45 ... 192 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Brza pitanja!  (Pročitano 660318 puta)
leevu
Redovan član
****
Van mreže Van mreže

Poruke: 603


« Odgovor #2241 poslato: Septembar 26, 2015, 05:58:02 posle podne »

Kad sam dizao t bar onaj prvi pokret da udjem u polozaj vezbe, osetio sam neki bol koji je prosao kroz ceo levi trapez, od cega to moze biti, msm pretpostavljam da je losa forma na tom prvom dizanju posle koga treba da radim, ali sta da radim da ne sjebem to, znaci ovako nema bola ali me kao neki cudan osecaj jeze i bola prosao kroz levi trapez tada.
Sačuvana
F.Sucre
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

Poruke: 10

« Odgovor #2240 poslato: Septembar 26, 2015, 11:27:42 pre podne »

Hvala svima na odgovorima! :)
 
Spremio sam na slican nacin kao sto je Slavisa Stojic napisao, i bolji je ukus nego onaj kupovni mogu vam reci... ::)
Sačuvana
Slavisa Stojic
Top poster
*******
Van mreže Van mreže

Poruke: 9519


Bog gleda u dušu, ne u tanjir...

« Odgovor #2239 poslato: Septembar 26, 2015, 11:21:04 pre podne »

Ima onaj pomfrit zaledjeni da se kupi, kao delimicno spremljen, na 100g ima 22g UH i 2g masti...Jel sme on da se konzumira pri "cistoj" ishrani ili ne?

Ajmo najejednostavnije moguce i provereno zdravo i "niskokaloricno"- kuvan krompir  ;)

Ili npr. pek papir, malo maslaca preko i eto ukusnog krompira, rerna...

Sto manje komplikovanja to bolje...  :D

Mislim da smo ranije dali neke preporuke oko "zdravog pomfrtita" - Oljusti krompir, iseckaj ga i uvaljaj u umuceno belance, moze i malo zacinskog bilja( persun npr.) Tako pripremljen krompir spusti na pek-papir koji si prethodno stavio u tepsiju. Krompir peci dok ne porumeni u rerni...

Eto "bilderskog krompira"  ;D

Jedini problem je ljustenje krompira...nemojmo biti lenji...  ;)
Sačuvana
AnĂ°elko
Gost
« Odgovor #2238 poslato: Septembar 26, 2015, 09:19:57 pre podne »

Ima onaj pomfrit zaledjeni da se kupi, kao delimicno spremljen, na 100g ima 22g UH i 2g masti...Jel sme on da se konzumira pri "cistoj" ishrani ili ne?

ja vec pitao za to...i ja sam smatrao da je ok,ali je ispalo da nije...  ::)
Pedja Petrovic kupi te krompiriće i stavi ih na pek papir i ispece. I ja sam isto to uradio,sve bez masti ulja i friteze...
nije lose za povremenu upotrebu i ubijanje monotonije ali ipak prioritet ide obicnom krompijeru

https://www.youtube.com/watch?v=V7mZmrqwttA&index=16&list=PLWfFgyZD6fSf-h6K7BDxeGlpxFbvezpeI

mozes da pravis ovako,ja sam pravio i super je, i  Slavisa je tako nesto preporucio...  :)
Sačuvana
F.Sucre
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

Poruke: 10

« Odgovor #2237 poslato: Septembar 26, 2015, 09:10:08 pre podne »

Ima onaj pomfrit zaledjeni da se kupi, kao delimicno spremljen, na 100g ima 22g UH i 2g masti...Jel sme on da se konzumira pri "cistoj" ishrani ili ne?
Sačuvana
Slavisa Stojic
Top poster
*******
Van mreže Van mreže

Poruke: 9519


Bog gleda u dušu, ne u tanjir...

« Odgovor #2236 poslato: Septembar 19, 2015, 12:26:20 posle podne »

Da li je bolje da uzmem omega 3 ili 3-6-9?

Cicoo...citaj tekstoteku...  :D

Do detalja o dilemi...omega-3 ili omega 3-6-9 ?  ;)

http://www.pansport.rs/tekstoteka/ishrana/trio-omega-omega-3-6-9-odnosi-u-ishrani-i-suplementima.html

OMEGA-3 UBER ALLES  ;D
Sačuvana
AnĂ°elko
Gost
« Odgovor #2235 poslato: Septembar 19, 2015, 10:04:32 pre podne »

ja samo kad sam se resio hemije biologije fizike i ugostiteljstva  ::)
to mi uvek najgore islo,jedva dvojku imao iz svega toga...
za sad pala petica za sada samo iz Nemackog
Ich bin klug.  :D  :P
dobro te s taj nemački, jebem mu lebac... švabo :D

eheheheheh,pa sta ces  :D
Mnogo mi gotivniji Nemacki od Engleskog, engleski ucim samo jer ga imam u skoli,nista vise...
Sačuvana
Pecha
Ultra napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 2230


Eat clean, train hard, die anyway...

« Odgovor #2234 poslato: Septembar 18, 2015, 08:59:57 posle podne »

Da li je bolje da uzmem omega 3 ili 3-6-9?
Samo omega 3 iz fish oil.
Sačuvana
Panta rei, panta res.
AnĂ°elko
Gost
« Odgovor #2233 poslato: Septembar 18, 2015, 08:58:30 posle podne »

ja samo kad sam se resio hemije biologije fizike i ugostiteljstva  ::)
to mi uvek najgore islo,jedva dvojku imao iz svega toga...
za sad pala petica za sada samo iz Nemackog
Ich bin klug.  :D  :P
Sačuvana
leevu
Redovan član
****
Van mreže Van mreže

Poruke: 603


« Odgovor #2232 poslato: Septembar 18, 2015, 08:55:23 posle podne »

Jbg, sad malo iscitao ima nesto korisno al fazon pola je kako raditi nesto u lab...
Sačuvana
Cvetko
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1820


« Odgovor #2231 poslato: Septembar 18, 2015, 08:35:18 posle podne »

Ja sad u drugoj godini dobio biohemiju, zanimljiv predmet, pala prva petica :D
Sačuvana
Nenad Zaga
Redovan član
****
Van mreže Van mreže

Poruke: 742


« Odgovor #2230 poslato: Septembar 18, 2015, 07:57:30 posle podne »

Uzeo sam od ortaka biohemiju za 3. god medicinske, posluzice za sad
Nece, nemas tamo nista korisno :)
Sačuvana
leevu
Redovan član
****
Van mreže Van mreže

Poruke: 603


« Odgovor #2229 poslato: Septembar 18, 2015, 05:38:05 posle podne »

Uzeo sam od ortaka biohemiju za 3. god medicinske, posluzice za sad
Sačuvana
Stefan L.
Gost
« Odgovor #2228 poslato: Septembar 18, 2015, 03:08:52 posle podne »

Da li je bolje da uzmem omega 3 ili 3-6-9?
Nijanse ali ako nije razlika u ceni onda 3-6-9
Sačuvana
Stefan L.
Gost
« Odgovor #2227 poslato: Septembar 18, 2015, 03:06:54 posle podne »

Moze preporuka za literaturu da bolje razumem ishranu, kako AK i ostale supstance uticu na nase telo, takodje i za vezbe kako uticu na nase telo, kako dolazi do hipertrofije, od kakve su vrste vlakana napravljeni misici i sl. Znam da je mnogo opsirna to tema i da ljudi uce ceo zivot ali od negde se mora poceti.

Kupis knjigu osnovi biohemije,osnovi biomehanike i recimo za početak vežbanje i zdravlje od Šarkija i Gaskila.

Mozes i knjigu personalni fitnes...

E sad jedna sitnica,sve su to stara izdanja ili stara škola pa ima grešaka,tj pobijenih teorija.

A ako znaš engleski imaš stranicu na fb i sajt Strength Sensei,kao i stranicu dr. John Berardi.

Za početak je dovoljno.
Sačuvana
Stranice: 1 ... 41 42 [43] 44 45 ... 192 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »
 

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.039 sekundi sa 12 upita.