Pansport Forum
Ishrana => Način ishrane u odnosu na cilj => Fit izgled => Temu započeo: *SHONE* Februar 10, 2012, 11:08:40 pre podne
-
Zanima me kako spremate ribu, a da nije klasično pečena u ulju i barena.
Nadam se da imate neki dobar recept.
-
Ja znam da je ubacim u pekach preko povrca pa se sve zajedno ispeche :)`
-
Ja znam da je ubacim u pekach preko povrca pa se sve zajedno ispeche :)`
Dobro, koja riba, koje povrće, začini...
Budi malo kreativan, pokaži damama da si dobar kuvar :)
-
Oki, u pravu si :)
Jedem samo oslica, ne volim druge ribe, jednostavno tako je :)
Naseckam sargarepu, luk i celer i sve to malo prokuvam sa grashkom i zachinom C. Odvojeno kuvam pirinach. Kada se sve to malo prokuva rasporedim po pekacu i preko stavim filete osclica. Nabacam preko iseckanog pershuna, prelijem malo limunovim sokom i pustim da se zapeche sve dok ne vidim da su mi fileti gotovi ;)
Nije komplikovano a opet nije ni loshe ;)
-
Spremanje ribe(a) - to je slozen proces,koji traje 3h...Pocinje 2h pred grad...:D Stavljaju puder,maskaru...:P Zezam se...:) Najbolje je neki oslic,tj fileti,malo se ispece,i preko njega ide riblje ulje sa limunom i belim lukom...mmmmmm!
-
Ja jedem oslic najvise + pirinac za rucak nista lepse ;)