Pansport Forum
Ishrana => Zdrava ishrana => Temu započeo: Nikola321 April 13, 2015, 11:43:03 posle podne
-
Da li je neko imao iskustva sa ovim proteinom ? https://scontent-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-xfa1/v/t1.0-9/s526x395/22586_950723144967584_3403915510328928732_n.png?oh=50c7a48fba5a78c2635d732cb6dbdbe4&oe=559E1977, ili bilo sta ako znate o njemuu :) ? hvala
-
Da li je neko imao iskustva sa ovim proteinom ? https://scontent-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-xfa1/v/t1.0-9/s526x395/22586_950723144967584_3403915510328928732_n.png?oh=50c7a48fba5a78c2635d732cb6dbdbe4&oe=559E1977, ili bilo sta ako znate o njemuu :) ? hvala
Ne postavljaj isto pitanje na vise mesta, cim neko vidi odgovorice ti. Ne valja, nadji drugi.
-
Stavi papir za pecenje preko tiganja.Mada sam ja peko na teflonskom na vrlo malo kokosovog ulja.
-
Baš tako pek papir...zasićene masti poput pomenutog kokosovog ulja su dobar izbor( tu je i maslac, kao dobro rešenje)...( nema pojave zloslutnih trans masti, a i ukus može biti pikantniji)...
Naravno, možeš dodati i kuvano povrće, peršun, malo limunovog soka...
A ako ima mogućnosti, povremeno možeš ubaciti i varijantu sa roštilja...
A tu je i poširanje...
Kuvanje na pari...
-
Nisam, nacedio sam limun malo pre spremanja poso volim i to je to.
-
Ja volim oslic da kuvam, lepsi mi je nego pecen. :)
-
Vise sam za to da pecem oslic :) mada moze i kuvan
-
Hahahah Mare obrati pažnju na datum poslednjeg post-a... ;)
-
Nije na odmet ukoliko se neka tema opet malo pokrene i napisu neka svoja iskustva ;)