Pansport Forum

Ishrana => Način ishrane u odnosu na cilj => Fit izgled => Temu započeo: *SHONE* Februar 10, 2012, 11:08:40 pre podne

Naslov: Spremanje ribe
Poruka od: *SHONE* Februar 10, 2012, 11:08:40 pre podne
Zanima me kako spremate ribu, a da nije klasično pečena u ulju i barena.
Nadam se da imate neki dobar recept.
Naslov: Odg: Spremanje ribe
Poruka od: Galleryst Februar 10, 2012, 11:10:53 pre podne
Ja znam da je ubacim u pekach preko povrca pa se sve zajedno ispeche :)`
Naslov: Odg: Spremanje ribe
Poruka od: *SHONE* Februar 10, 2012, 11:13:28 pre podne
Ja znam da je ubacim u pekach preko povrca pa se sve zajedno ispeche :)`

Dobro, koja riba, koje povrće, začini...
Budi malo kreativan, pokaži damama da si dobar kuvar :)
Naslov: Odg: Spremanje ribe
Poruka od: Galleryst Februar 10, 2012, 11:17:47 pre podne
Oki, u pravu si :)

Jedem samo oslica, ne volim druge ribe, jednostavno tako je :)
Naseckam sargarepu, luk i celer i sve to malo prokuvam sa grashkom i zachinom C. Odvojeno kuvam pirinach. Kada se sve to malo prokuva rasporedim po pekacu i preko stavim filete osclica. Nabacam preko iseckanog pershuna, prelijem malo limunovim sokom i pustim da se zapeche sve dok ne vidim da su mi fileti gotovi ;)

Nije komplikovano a opet nije ni loshe ;)
Naslov: Odg: Spremanje ribe
Poruka od: neko tamo Februar 10, 2012, 11:59:30 pre podne
Spremanje ribe(a) - to je slozen proces,koji traje 3h...Pocinje 2h pred grad...:D Stavljaju puder,maskaru...:P Zezam se...:) Najbolje je neki oslic,tj fileti,malo se ispece,i preko njega ide riblje ulje sa limunom i belim lukom...mmmmmm!
Naslov: Odg: Spremanje ribe
Poruka od: Peki Februar 10, 2012, 04:30:45 posle podne
Ja jedem oslic najvise + pirinac za rucak nista lepse ;)