Pansport Forum

Ostale teme => Galerija => Postavite svoje slike => Temu započeo: Sasa Lampas April 01, 2021, 11:22:39 pre podne

Naslov: Sasa Lampas - sampion u Bodybuilding-u
Poruka od: Sasa Lampas April 01, 2021, 11:22:39 pre podne
Poštovanje svim članovima foruma  ;)

Ja sam Saša Lampas apsolutni prvak države u bodybuilding-u. Najtrofejniji bodibilder u 2020. sa najvise nastupa u državi, regionu i svetu ( ukupno 11 takmičenja, od kojih sam nosilac 7 apsolutnih titula). Pored toga nosilac prestižne Elit Pro Card koju sam zaradio na Diamond KUP-u takodje kao apslutni pobednik I član reprezentacije Srbije u Bodybuilding-u.

Osim toga u srodnim fitness disciplinama sam od 21. godine kao što su powerlifting i strongman. Gde sam takođe predstavljao našu reprezentaciju u svetu. Od čega su mi najveći dostignuti rezultati vicešampion sveta u bench press-u i najjači čovek balkana u istoj disciplini za 2017.godinu i vlasnik rekorda države koji je u mom vlasništvu bio pune dve godine. Kao i pobednik na 3 nacionalna takmičenja u strongman-u.

Što se tiče privatnig života po struci master strukovni pravnik što sam završio sa prosekom 10.  Rođen sam u Subotici gde sam završio osnovnu i srednju školu pa sam se kasnije zbog posla i studija preselio u prestonicu.

Članovima foruma preporučujem da me pitaju sve što ih zanima vezano za svet fitnesa kako ovde tako i na mom instagram profilu.

Srdačan pozdrav