Pansport Forum

Vesti iz Pansporta => Ostale vesti => Temu započeo: maja Jun 15, 2007, 03:30:21 posle podne

Naslov: Jeftiniji proizvodi Pansporta!!!
Poruka od: maja Jun 15, 2007, 03:30:21 posle podne
Na Paliću će se 16-17.juna održati MeĂ°unarodni 24 časovni Ultramaraton,na kojem će biti i ekipa Pansporta.
Na štandu Pansporta biće prireĂ°ena degustacija izotoničnog, energetskog napitka i proteina, biće besplatno deljeni katalozi i bilteni, a pored toga svi posetioci Pansportovog štanda će moći da kupe najprodavanije proizvode iz našeg asortimana sa popustom od 10%.

 :)
Naslov: Odg: Jeftiniji proizvodi Pansporta!!!
Poruka od: daniela svarc Jun 17, 2007, 10:41:05 pre podne
Javite nam kako je bilo..
I postavite koju slidžu da znamo ša smo propustili :)
Naslov: Odg: Jeftiniji proizvodi Pansporta!!!
Poruka od: maja Jun 18, 2007, 07:20:08 pre podne
Ok Daniela...kada bude stigao materijal, naravno bice postavljeno....
Naslov: Odg: Jeftiniji proizvodi Pansporta!!!
Poruka od: Zeka Peka Jun 18, 2007, 08:27:28 pre podne
Zna li neko kako je prosao onaj Apatinac?Ima blize 60 godina, Pap Franjo...
Naslov: Odg: Jeftiniji proizvodi Pansporta!!!
Poruka od: maja Jun 20, 2007, 11:15:29 pre podne
MeĂ°unarodni 24 časovni Ultramaraton

Subotica, 16-17.jun
Da li mislite da samo Forest Gump može da trči neprekidno 24 časa?
Na Paliću, tokom vikenda, sa startom u subotu, tačno u podne, otpočeo je dvadesetčetvoročasovni maraton!
Pravo učešća je imao svako ko je želeo da pobedi prvenstveno samog sebe! Moramo priznati da nas je ovaj dogadjaj ostavio bez daha, a priča sledi...
Sasvim običan dan na Paliću, nekolicina prolaznika, letnje-kišovito vreme...i nekoliko namernika, koji se istežu i zagrevaju zglobove za napor koji sledi.
Kada je veliki displej ukazao na podne, trka je počela. U pocetku (prvih par sati..) ne dešava se ništa fascinantno, u smislu da sam viĂ°ao i do sada takav tempo trčanja i slično radio i sam...ali kako sati odmiču sve je teže poverovati u prizor! Naime, identičan tempo se nastavlja i nakon pet časova provedenih na kružnoj stazi od samo jednog kilometra!
Naš, već dobro poznat na ovakvim dogaĂ°ajima, štand za degustaciju preparata je 24 časa pružao okrepljenje putem napitaka, Vitargo i Isotec! Bukvalno su sami takmičari uzimali napitke i konzumirali bez ikakvog pitanja o samim proizvodima, jer je u tim krugovima sportista izlišno govoriti o osnovnoj suplementaciji...
Nakon 12 časova, na žalost svih prisutnih, zbog grčeva u stomaku, odustao je, do tada, predvodnik trke, dobro poznat maratonac iz Makedonije Ristov Ivan!
Samo da napomenemo da je nakon 12 sati trčanja bio preko 15 kilometara u prednosti spram drugoplasiranog! Iako smo pokušali da mu pomognemo, kao i tim dežurnih lekara, on nije mogao nastaviti trku, ali je zato kao pravi sportista, nastavio da bodri ostale...
Nakon toga voĂ°stvo je preuzeo Nebojša Stefanović, koji je na kraju i trijumfovao! Iza njega je stigao i Radulović Radovan, dok je treći kroz cilj prošao izuzetan Gustav Rafai !

Maraton "pikanterije":
Ristov Ivan, je prvenstveno prevazišao barijeru koju je kao dečak zadobio u saobraćajnoj nesreći, odnosno godinama je bio nepokretan! Iako ga ni lekarske prognoze nisu ohrabrivale.."ja sam svakog dana osvajao kilometar više", kaže. Tako da je sa ogromnim hendikepom ušao na velika vrata u zivot, sport... Danas je jedan od maratonaca sa najboljim rezultatima na našim prostorima(bivse SFRJ)!
Stošić Petar, je maratonac koji je sa svojih sada već 70 godina istrčao 20 maratona od preko 120km ! Naime, on je roĂ°en 1937 godine i svima je uzor, koji odoleva zakonima medicine i prirode...
Takodje, svaki takmičar, pa čak i štafetni takmičari, napravio je preko 80 km, dok su vrhunski rezultati bili preko 150 km!
Divan ambijent, Palić, pravi sportisti, 24 časa druženja, bez želje za snom govori mnogo o kvalitetu dogaĂ°aja, svaka reč dalje je suvišna!
Hvala organizatorima što ovakvim dogaĂ°ajima vraćaju veru u pomalo zaboravljen sportski duh i pružaju šansu da svako bori bitku sam sa sobom meĂ°u vrhunskim takmičarima!

Pansport team
Naslov: Odg: Jeftiniji proizvodi Pansporta!!!
Poruka od: maja Jun 20, 2007, 11:16:56 pre podne
Neke od fotografija....

[prilog je izbrisao admin]