TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 404095 Teme od strane 25064 Članovi Poslednji član: skinnyfat

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Jul 06, 2025, 11:04:23 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: [1] Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Dyma Burn Extreme za devojke  (Pročitano 2805 puta)
Miletić Dušan
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #8 poslato: Mart 20, 2014, 08:15:04 pre podne »

Tebi je odlična ishrana,osim vremenske ustaljenosti :) I da,protein bi ti mnogo pomogao u ishrani,i u skidanju kila takoðe. I trening ti je jako bitan,moraš se njemu posvetiti da bi bilo efekta,tj. da bi došla do željenog cilja. Moraš se organizovati  :)
Sačuvana
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
Van mreže Van mreže

Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #7 poslato: Mart 19, 2014, 06:16:12 posle podne »

taj sagorevac nije u nasoj ponudi. Ali svejedno, da imam neke informacije pouzdane o njemu podelila bih ih ovde.

Svakako bih ti savetovala da kreneš sa nekim blažim sagorevačem, pogotovo jer i uveče trčiš, ne treba ti jaka doza kofeina kao što je uglavnom slučaj sa svim kompleksnijim sagorevačima.  Npr tečni L-karnitin Dymatize-ov, Biotech L-carnitine chrome ili ako preferiraš kapsule Scitec Carni - X.

Kod tebe je ishrana glavni problem jer ne stigneš da se hraniš pravilno, trudiš se što je bitno svakako, zato sam ti i savetovala protein jer je brzo i praktično rešenje, ali bez suvišnih masti i ugljenih hidrata, takoðe je ukus super.
Sačuvana
Jekica
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #6 poslato: Mart 19, 2014, 05:45:38 posle podne »

Iskreno nisam,samo za ovo . Na forumu nisam nasla nista o Olimp Thermo Speed Extreme ? :)
Sačuvana
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
Van mreže Van mreže

Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #5 poslato: Mart 19, 2014, 05:23:43 posle podne »

Da li si možda razmišljala o uzimanju nekog proteina?  Proteinski šejk bi ti bila isto dobra opcija izmeðu obroka, npr čist whey protein sa dodatkom badema ili lešnika.... to može biti vrlo lep obrok koji će te i zasititi bar neko vreme.

Mislim da bi ti to bilo sada pametnije od sagorevača. Možda samo L-karnitin pre trčanja, biće dovoljno za početak... moje mišljenje.
Sačuvana
Jekica
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #4 poslato: Mart 19, 2014, 05:16:00 posle podne »

Ujutro kada ustanem musli sa mlekom . Onda do rucka koji zavisi od predavanja ili bude oko 1 ili oko pola 3 , pojedem vocku ili kikiriki (saku kikirikija)
Za rucak supa neko meso(zavisi od toga sta bude u menzi,trudim se da uzimam ribu ili belo meso kada ima) uz to krompir bareni ili pirinac i sos crveni ili kukuruz . Izmedju rucka i vecere nekad pojedem vocku nekada nista zavisi .. vecera je oko 6 pola 7,gde jedem slicno kao i rucak samo bez supe . Na trcanje idem oko 8 9 , i posle ako bas budem gladna posle treninga pojedem manju sardinu sa sirom . U ostalom i pesacim dosta do faksa i nazad . :/
Sačuvana
Miletić Dušan
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #3 poslato: Mart 19, 2014, 01:48:50 posle podne »

Ajde prvo da rešimo taj problem sa ishranom :) Jer ukoliko nemaš pravilnu ishranu i ukoliko ne radiš dobre kardio treninge, sagorevač neće imati efekta. Kako ti trenutno izgleda ishrana?
Sačuvana
TwinSix
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2 poslato: Mart 19, 2014, 12:31:32 posle podne »

Ako ti je to prvi sagorevac,mozes i neki malo slabiji uzeti. Dyma Burn je styvarno dobar,ali sagorevac treba kombinovati sa kardio treningom i regulisanom ishranom. Kao sto sam rekao, Dyma burn jako dobar.
Sačuvana
Jekica
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1 poslato: Mart 19, 2014, 11:53:33 pre podne »

Pozdrav svima  ;) Zanimalo bi me da mi kazete za Dyma Burn Extreme , koliko je to dobro za devojke ?

Imam visak kilograma, htela bih da ih se 'resim' . Visoka sam 173cm , 74kg imam . Fizicka aktivnost mi je onak , studiram , pa ne stizem previse , ali svaki dan , (mozda jednom nedeljeno ne, a to je ako idem kuci pa mi je dug put) trcim oko 4 do 5 km , i radim vezbice za oblikovanje (pocela pre mesec dana) , ishrana je malo problem jel sam nekada po ceo dan na faksu i ne znam kako da se organizujem sa hranom :/
Htela bih da probam sa jednim od sagorevaca , ali nzm kojim , cula sam i za Olimp Thermo Speed Extreme , ali na forumu ne pise nista o njemu , pa ako bi i o njemu mogli da napisete nesto . Zahvaljujem unapred  :)
Sačuvana
Stranice: [1] Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.061 sekundi sa 18 upita.