TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 397971 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: JordanSnots

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 01, 2024, 02:10:23 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: [1] 2 3 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Povecanje performansi  (Pročitano 8316 puta)
Slavisa Stojic
Top poster
Van mreže Van mreže

Bog gleda u dušu, ne u tanjir...

« Odgovor #38 poslato: Avgust 20, 2014, 10:44:59 pre podne »

Scitec nutrition je uvek imao ok suplemente, ali su sada stvarno vrh...od srednje klase,postali su visoka srednja klasa...bas ugrozavaju tron nekih renomiranih proizvodjaca... http://www.pansport.rs/Proteini/Koncentrati-/-koncentrati-+-izolati-proteina-surutke/SN483-100-Whey-Protein-Professional.html
Sačuvana
miniLO
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #37 poslato: Avgust 19, 2014, 11:47:26 posle podne »

ja koristim njihov proytein i kreatin..pre sam preferirqao dymatize,ali su realno mnogo skupi,a ne daju nista polji proizvod od scitec-a
Sačuvana
Slavisa Stojic
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #36 poslato: Avgust 19, 2014, 11:29:04 posle podne »

Sasvim solidan, dobar odnos cena/kvalitet...
Sačuvana
miniLO
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #35 poslato: Avgust 19, 2014, 11:08:56 posle podne »

scitec nutrition..koristio sam ranije od dymatize-a i on je bolji za nijansu,ali ni ovaj nije los,jeftiniji je
Sačuvana
Slavisa Stojic
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #34 poslato: Avgust 19, 2014, 10:00:58 posle podne »

Može, odlično, topla preporuka za 5gr pre i 5 gr posle treninga...ako nije tajna koji je proizvoĂ°ač u pitanju?
Sačuvana
miniLO
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #33 poslato: Avgust 19, 2014, 09:29:09 posle podne »

koristim ga tek mesec ,a posto kaete da nakon 3 meseca ide pauza ,istrosicu jos ovu kutiju.inace ja pijem 10 g dnevno,5 pre i 5 nakon treninga
Sačuvana
Slavisa Stojic
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #32 poslato: Avgust 19, 2014, 09:20:11 posle podne »

Detox od kreatina ti u pravom smislu reci nije potreban...ali duzim uzimanjem tvoje telo prestaje da proizvodi tvoj prirodni( endogeni) kreatin, radjene su neke studije i dokazano ja da uzimanje samo 5 gr kreatina( monohidrat) posle treninga ima pozitivne efekte i na misicnu masu i na pamcenje, ispitivanje je bilo ograniceno na godinu dana...

Vise kreatina nije bolje...napravi pauzu mesec dana ako si bio na kreatinu 3 meseca ili vise...u pauzi mozes uzeti taurin ( slabiji celijski voluminizator), 2 gr pre i 2 gr posle treninga ( naravno neophodno je da budes dobro hidriran tokom dana )...ili kre-alkalyn( ako bas ne mozes bez kreatina)...ali opet pauza pozeljna...
Sačuvana
MARKO DIMITRIJEVIC
DO YOU KNOW YOUR NUMBERS ?
Top poster
Van mreže Van mreže

www.dimitrijevicmarko.com

« Odgovor #31 poslato: Avgust 19, 2014, 08:17:08 posle podne »

da li bih trebao da napravim pauzu sa kreatinom nakon popijene kutije,ili ondmah mogu da nastavim sa drugom ?
izvinite sto malo skrecem sa teme
Mozes napraviti pauzu do 3 nedelje zbog detoksikacije misicnih celija.
Sačuvana
Miletić Dušan
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #30 poslato: Avgust 19, 2014, 06:48:50 posle podne »

Možeš nakon 2-3 meseca korišćenja da napraviš pauzu ali i ne moraš :)
Sačuvana
Nenad Zaga
Redovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #29 poslato: Avgust 19, 2014, 06:34:18 posle podne »

Kreatin bi trebao da se uzima 3 meseca, pa 1 mesec off, tj. pauza
Sačuvana
miniLO
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #28 poslato: Avgust 19, 2014, 06:24:32 posle podne »

da li bih trebao da napravim pauzu sa kreatinom nakon popijene kutije,ili ondmah mogu da nastavim sa drugom ?
izvinite sto malo skrecem sa teme
Sačuvana
Robert
Top poster
Van mreže Van mreže

Pansport
« Odgovor #27 poslato: Avgust 19, 2014, 05:27:28 posle podne »

super suplement,dobro "radi" ,ali sam morao da uzmem 2 tablete  jer 1 nema skoro nikakvog efekta :/

Teško je i očekivati nešto od 80 mg kofeina, koliko se nalazi u kapsuli, pošto je ipak on "voĂ°a" te kombinacije. Pametno što si probao najpre manju dozu, ali za mene i očekivano što ćeš morati da povećaš. 1 kapsula bi bila dovoljna samo nečijem "nevinom" organizmu, a i to ne duže od par nedelja. :D

U svakom slučaju, kao što si mogao i videti na sajtu, uputstvo je da se uzima 1-4 kapsule po serviranju, a sve zavisi od tolerancije.
Sačuvana
Slavisa Stojic
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #26 poslato: Avgust 18, 2014, 09:45:30 posle podne »

slavisa ,a da li se pravi pauza nakon popijene kutije ili ne?i to me brine da necu moci da spavam posto ja vezbam oko 9h uvece,nzm kada totalno prolazi dejstvo?

Shock - Vidi za sve preparate na bazi kofeina, vazi pravilo da ih treba izbegavati 4-6 sati pre pocinka...dakle, da, nesanice su moguce...napravi pauzu, naravno...

Izvinjavam se što se ubacujem ovako, da li je neko kositio xpand, zanima me mišljenje

Lemisha - Odlican NO-reaktor, provereno radi...ali smatram da nije za pocetnika...kreni prvo sa kvalitetnom ishranom, svom telu obezebedi dovoljno gradivnih materija...dakle ishrana pod 1, eventualno proteinski suplementi, kreatin, vitaminsko-mineralni kompleksi...sta ti je cilj? Koliko dugo vezbas?

« Poslednja izmena: Avgust 18, 2014, 09:48:46 posle podne od strane Slavisa Stojic » Sačuvana
shock
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #25 poslato: Avgust 18, 2014, 09:31:52 posle podne »

slavisa ,a da li se pravi pauza nakon popijene kutije ili ne?i to me brine da necu moci da spavam posto ja vezbam oko 9h uvece,nzm kada totalno prolazi dejstvo?
Sačuvana
Lemisha
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #24 poslato: Avgust 18, 2014, 09:28:28 posle podne »

Izvinjavam se što se ubacujem ovako, da li je neko kositio xpand, zanima me mišljenje
Sačuvana
Stranice: [1] 2 3 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.108 sekundi sa 18 upita.