TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398431 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 23, 2024, 05:45:23 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 2 3 [4] 5 6 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Ajvar,koliko je "pravilan"?  (Pročitano 23278 puta)
Nedeljko Scepanovic
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

Poruke: 88

« Odgovor #32 poslato: Mart 06, 2010, 01:59:49 posle podne »

Setio sam se jos necega, kad predlazete da mi bude poslednji obrok ako idem u krevet najkasnije u ponoc, a najranije u 23:00, kada imam casove salse, onda sam kuci tek oko 23:40, i bukvalno ulecem u krevet, a kad nemam onda sam u 23:00 na spavanju :)
Sačuvana
Nedeljko Scepanovic
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

Poruke: 88

« Odgovor #31 poslato: Mart 05, 2010, 08:15:58 posle podne »

@monika
nesto slicno sam probao, i zadovoljan sam, dobra ideja sto je rekla Daniela, ali sta posle treninga, obroci se normalno nastavljaju, jer ja posle treninga uzmem whey protein i posle toga 10ak minuta 100g ovsenih sa vodom, kolliko bi mi predlozila za klopu pred trening uzmem jaja i ovsenih ?
Sačuvana
B4lthazZaR
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

Poruke: 1

« Odgovor #30 poslato: Mart 05, 2010, 01:57:32 posle podne »

predlažem belanca i ovsene, kao kajganu sve zajedno.... za doručak npr. Lep miks proteina i dobrih ugljenih hidrata.
na koji nacin belanca pecena ili ?
Sačuvana
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
*******
Van mreže Van mreže

Poruke: 11481


Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #29 poslato: Mart 05, 2010, 01:50:33 posle podne »

predlažem belanca i ovsene, kao kajganu sve zajedno.... za doručak npr. Lep miks proteina i dobrih ugljenih hidrata.
Sačuvana
daniela svarc
lekar, savetnik za ishranu, doktor nauka
Top poster
*******
Van mreže Van mreže

Poruke: 6121


« Odgovor #28 poslato: Mart 04, 2010, 08:17:16 posle podne »

to što se kaže da se za 20 minuta troše masti to je samo otprilike...
ako odeš na kardio praznog stomaka umesto šećera iz mišića gubićeš belančevine...
ipak nešto malo jedi 1h ranije -- nešto sa složenim Ă°ećerom - ne puno ali će ti prijati u smislu smanjenja gubitka mišića
Sačuvana
Nedeljko Scepanovic
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

Poruke: 88

« Odgovor #27 poslato: Mart 04, 2010, 09:05:42 pre podne »

Cao, eve mene opet, imao sam bas puno obaveza, pa sam i zaboravio, ali sam zato vozio bajs, pazio na klopu, i doduse malo manje isao u teretanu, ali opet krecem ozbiljnije, uvatio me bas tezak period sa poslom :(

Ljudi zanima me koliko treba da bude vremenska razlika izmedju poslednjeg obroka i dorucka, ako se ima na umu da u 8:30 idem na bajs 40-50 minuta, i zanima me ono sto stalno spominju masti se trose tek posle 20ak minuta, za tacno koji deo dana to vazi, jer svi znamo da je ujutru glikogen najnizi, pa se brze potrosi, da li je to za jutarnji kardio, ili opet vazi tokom citavog dana, sto mi je malo verovatno
Sačuvana
Johnny Bravo
Jonathan "Johnny" Bravo
Global Moderator
Entuzijasta
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 3772


Baby,I can tell we both love the same things,ME

Pansport
« Odgovor #26 poslato: Februar 20, 2010, 05:56:42 posle podne »

 8) 8) 8)

sad ćemo se opsedati sa time koliko E supstanci ima u 5 kapi dodatka koji adje ukus.. a nećemo se npr brinuti o antibioticima i hormonima koje na kg unosimo u mesu ili zaslaĂ°ivača u Coli light ili pesticida i ko zna čega (nerastvorljivog u vodi) u svežem povrću i voću...
treba biti realan




ma mogu i prirodni zacini sa ovsenim.. ja ih jedem s medom, al posto nekima med ne odgovara bas, onda se proba ubaciti neki orijent sos, cili, bosiljak, ruzmarin... i tako dok ne nadjete pravu kombinaciju... ee da i zaboravih cimet i malo jabuke.. ili onaj tvrdi orascic sto ide u kolace... mada kad bolje razmislim probacu ovsene sa cimetom i tom aromom od jabuke... iako nisam fan tih aroma...

e da,cimet i taj muskatni oraqscic su extra dodatak ovsenim  :)
Sačuvana

NEKADA...


I SAD..
daniela svarc
lekar, savetnik za ishranu, doktor nauka
Top poster
*******
Van mreže Van mreže

Poruke: 6121


« Odgovor #25 poslato: Februar 19, 2010, 09:24:32 posle podne »

sad ćemo se opsedati sa time koliko E supstanci ima u 5 kapi dodatka koji adje ukus.. a nećemo se npr brinuti o antibioticima i hormonima koje na kg unosimo u mesu ili zaslaĂ°ivača u Coli light ili pesticida i ko zna čega (nerastvorljivog u vodi) u svežem povrću i voću...
treba biti realan
Sačuvana
Takahiro
Član
**
Van mreže Van mreže

Poruke: 163


« Odgovor #24 poslato: Februar 19, 2010, 04:14:06 posle podne »

ma mogu i prirodni zacini sa ovsenim.. ja ih jedem s medom, al posto nekima med ne odgovara bas, onda se proba ubaciti neki orijent sos, cili, bosiljak, ruzmarin... i tako dok ne nadjete pravu kombinaciju... ee da i zaboravih cimet i malo jabuke.. ili onaj tvrdi orascic sto ide u kolace... mada kad bolje razmislim probacu ovsene sa cimetom i tom aromom od jabuke... iako nisam fan tih aroma...
« Poslednja izmena: Februar 19, 2010, 04:16:02 posle podne od strane Takahiro » Sačuvana
Qui audet adipiscitur
Johnny Bravo
Jonathan "Johnny" Bravo
Global Moderator
Entuzijasta
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 3772


Baby,I can tell we both love the same things,ME

Pansport
« Odgovor #23 poslato: Februar 19, 2010, 07:07:41 pre podne »

 8) 8) 8)

a gde nabavs te arome bez dodatnih kalorija?

ma to otrovi...a to sigurno nema kalorije?

ustvari,mozda teoretski gledano to i ima svoju kcal vrednost,ali kako se stavlja u kapima mozda 5-10
kapi na ciniju ovsenih,prakticno nema  :)
to ti u radnjama obicno stoji tamo gde stoje kesice sa praskom za pecenje,vanilinim secerom,pudinzima...

Sigurno dignu ukus na mnogo veci nivo ali to se placa unosenjem E kolekcije i ostalih emulgatora/prezervanasa.

  ali volim dobar i dosta ih koristi
Sačuvana

NEKADA...


I SAD..
JovanR
Član
**
Van mreže Van mreže

Poruke: 180


Follow the Ruhls!

« Odgovor #22 poslato: Februar 18, 2010, 04:16:59 posle podne »

Sigurno dignu ukus na mnogo veci nivo ali to se placa unosenjem E kolekcije i ostalih emulgatora/prezervanasa.
Sačuvana
Seph
Zainteresovan član
***
Van mreže Van mreže

Poruke: 365

« Odgovor #21 poslato: Februar 18, 2010, 03:06:21 posle podne »

ma to otrovi...a to sigurno nema kalorije?
Sačuvana
daniela svarc
lekar, savetnik za ishranu, doktor nauka
Top poster
*******
Van mreže Van mreže

Poruke: 6121


« Odgovor #20 poslato: Februar 18, 2010, 01:11:58 posle podne »

u radnjama .. u Merkatoru npr.. toga se doda samo maaaalko
Sačuvana
Seph
Zainteresovan član
***
Van mreže Van mreže

Poruke: 365

« Odgovor #19 poslato: Februar 18, 2010, 12:00:50 posle podne »

a gde nabavs te arome bez dodatnih kalorija?
Sačuvana
Johnny Bravo
Jonathan "Johnny" Bravo
Global Moderator
Entuzijasta
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 3772


Baby,I can tell we both love the same things,ME

Pansport
« Odgovor #18 poslato: Februar 18, 2010, 01:09:17 pre podne »

 8) 8) 8)

zasto ne?kad se preliju vrelom vodom i odstoje malo dobijes nesto kao zito...fenomenalno...ako dodajes bilo sta drugo dodajes nepotrebne kalorije

ja dodam zasladjivac i aromu cokolade i lesnika,i bude kao cokolino bez dodatnih kalorija  ;D
i jos ako ima i malo whaya...bruka  
« Poslednja izmena: Februar 18, 2010, 01:10:55 pre podne od strane Johnny Bravo » Sačuvana

NEKADA...


I SAD..
Stranice: 1 2 3 [4] 5 6 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »
 

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.411 sekundi sa 19 upita.