TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398487 Teme od strane 25051 Članovi Poslednji član: Jelena Nedeljkovic

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 26, 2024, 10:47:42 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 [2] 3 4 5 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Pocetak za pocetnika  (Pročitano 22726 puta)
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
Van mreže Van mreže

Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #58 poslato: Maj 29, 2010, 07:18:31 posle podne »

Da nije preterano skup?  Evo npr na akciji je trenutno Optimum Diet Boost.

Uz njega ono što MORA je pravila ishrana i TRENING, a od suplemenata bih preporučila čist protein iz surutke tj. whey.

Više o svemu ovome imaš po forumu, ne budi lenj i pretraži ;)
Sačuvana
tepacx
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #57 poslato: Maj 29, 2010, 02:51:17 posle podne »

Pozz svima posto sam nov na forumu mogo bih da pitam nesto.Hteo bih da uzmem neki sagorevac masti,ali da nije preterano skup i da dobro radi i dali treba da se pije jos nesto uz njega ili nemora?
Sačuvana
MARKO DIMITRIJEVIC
DO YOU KNOW YOUR NUMBERS ?
Top poster
Van mreže Van mreže

www.dimitrijevicmarko.com

« Odgovor #56 poslato: April 28, 2010, 08:54:49 pre podne »

Obicno se uplacuje mesec dana unapred,a broj treninga zavisi od toga sta zelis da postignes...cene treninga krecu se od 5 e po casu pa na vise zavisi od trenera do trenera.
Sačuvana
Ironman.
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #55 poslato: April 26, 2010, 01:01:39 posle podne »

jos jedno pitanje... verovatno svi vi ili neki od vas radite i kao bb instruktori ili treneri, pa me interesuje koliko traje i kosta jedan vas trening, ili vise treninga ili kako to vec ide>? da pitam na pm ili kako? ... ne znam koga da pitam  ???>?
Sačuvana
Arbeit macht frei.
Ironman.
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #54 poslato: April 26, 2010, 12:09:28 posle podne »

Hvala na odgovorima ljudi...

za sad nemam problema sa spavanjem, mada dosta kasno uzimam sagorevac (ponekad i oko 10 uvece). 

Do skoro je whey za mene bio samo -- whey, ali ovih dana vidim da postoje neke razlike izmeĂ°u koncentrata, izolata i blend proteina. Do sad sam pio Elite whey koji je koncentrat, sad me zanima kad se piju ova dva. ISO100 je izolat, rekli su mi da nema potrebe za ovim ako sam rekreativac. I ostao je blend koji ima nekoliko vrsta proteina u sebi, može da bude kao zamena za obrok posle treninga (ili ne?), sporoapsorbujući itd..

Interesuje me jel ikom trebaju sve tri vrste da pije ili je ovo čisto bacanje para? 

Sačuvana
Arbeit macht frei.
Ognjen Stojanović
Gost
« Odgovor #53 poslato: April 24, 2010, 09:14:15 pre podne »

Uticaj sagorevaca jednostavno. Iskoristi to dok mozes :) i ako sledeci put budes uzimao, opet uzmi isti, ne treba ti jaci poput AC-a kada osetis dejstvo i unidyne-a.

Takodje, verovatno si osetljiviji na kofein, sto je super, tako da pazi da sagorevac uvek ujutru pijes... t.j. da ga ne popijes kasnije ako ti se nekad zadesi takva situacija. tesko ces zaspati...
Sačuvana
MARKO DIMITRIJEVIC
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #52 poslato: April 24, 2010, 06:56:46 pre podne »

Kofein ti daje taj osecaj.
Sačuvana
Ironman.
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #51 poslato: April 23, 2010, 12:18:39 posle podne »

Proslo je vec neko vreme otkako sam poceo da treniram i da se informisem o svim stvarima vezanim za ishranu i suplemente.  8)

trenutno pored wheya, easyC, take1, omega3, pijem i po 2 komada Unidyne cim se probudim i pola sata pre treninga na prazan stomak. E sad kod mene je ovo na prazan stomak bas na prazan stomak, sto znaci da nisam jeo nista jedno 3-4 sata pre. Prestao sam da pijem kre-alkalyn dok ne potrosim sagorevac -- znam da ovo ne mora, ali ja nekako u glavi ne mogu nikako da slozim ove dve stvari zajedno...   

Ono sto mi se cini, a mislim da se ne 3pujem, je da otkako sam krenuo sa ovim sagorevacem, da imam snage i izdrzljivosti i da bih mogao da treniram do prekosutra  ::) mogu opusteno u supersetovima da radim 5 serija bench ravni, pa 4 serije kosi, pa 3-4 serije razvlacenje s bucicama, pa odmah 3-4 serije potisak s bucicama, onda napravim pauzu 1-2 minuta, pa 4 x 10 propadanja da bi zavrsio sa sklekovimax4 serije pod uglom, 10 minuta vijace + 10 minuta trcanja  :o ?? sve ovo sa malo vecim kilazama u odnosu na prethodnu nedelju i cini mi se da se nekako vise znojim, i kao da se jos nisam do kraja potrosio?  ???

Mislim super je sve to sto kazem, ne zalim se, nego se pitam sta su AnimalCuts ili NO ako mi se ovakav kick/boost desava od zaboravljenog Unidyna?? jel ima ovo veze sa zivotom sto pricam?
Sačuvana
Arbeit macht frei.
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #50 poslato: April 20, 2010, 05:08:28 posle podne »

Može kre alkalyn i sagorevač zajedno, bez problema. Ne piješ ih u isto vreme, nego unidyne pre, a kre alk. posle treninga.

Za ovaj novi proizvod još nemam info, nisam imala susret sa njim
Sačuvana
Ironman.
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #49 poslato: April 15, 2010, 07:37:48 posle podne »

eh, uzeo sam vec unidyne. Interesuje me da li je ovaj burner ok da se uzima sa kre-alkalynom ili ovo dvoje ne idu zajedno...

uzimao bih klasika, 1 ujutru pre dorucka, 1 pre treninga jedno pola sata na prazniji stomak, pa onda posle nedelju dana bi uduplao dozu... jel ovo ok po vama?

p.s. video sam po radnjama u gradu i jos jedan proizvod od Dymaptizea---Recoup, hvalio mi ga je prodavac iz druge radnje? jel valja ovo cemu?
Sačuvana
Arbeit macht frei.
Ognjen Stojanović
Gost
« Odgovor #48 poslato: April 15, 2010, 08:45:06 pre podne »

Pa za pocetnike ima podfurom u kojem je sve perfektno sredjeno i sve je prosto objasnjeno tako da ko zeli moze da shvati :)
Ali naravno, forum postoji vec dugo vremena pa se nakupilo tona postova, tako bi svakako bilo bolje kada bi se malo doterao...

Ali ovo je vec off.

AresniK, sto se sagorevaca tice, blaza varijanta poput Animal Cutsa ti je Super Cuts 3
Sačuvana
Ironman.
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #47 poslato: April 15, 2010, 07:06:15 pre podne »

Mislio sam da generalno neke starije teme katujete i napravite malo preglednije, jer stvarno nekome ko je pocetnik u suplementaciji i, uopste, u ovoj stvari sa teretanom treba mnooogo vremena da iscita sve :) a ima dosta nepotrebnih komentara... kako da kazem--- da nekako razdvojite esencijalne informacije o najcesce postavljenim pitanjima, pa onda da diskusije (kojih ima more) odvojite na neko drugo mesto :) 

ovo nemojte shvatiti kao kritiku, vec kao dobronameran savet  ::)

hvala na odgovrima za suplementaciju, definitivno cu za pocetak ici sa unidyneom.
Sačuvana
Arbeit macht frei.
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #46 poslato: April 14, 2010, 09:07:38 pre podne »

1) Uvek volim da kažem kupcima ISO 100 je savršen, Elite je odličan... Iso 100 je hidrolizovani izolat što znači da najbrže dospeva u krvotok nakon treninga, što je jako bitno... osloboĂ°en je totalno ugljenih hidrata, masti i laktoze... meni je lakši za stomak nego Elite (ja osetim npr zbog laktoze) ali i Elite je za jednog rekreativca više nego dobar!!

2) Preventivno 1-2 tablete dnevno, ali pravi pauze ako ti ne treba

3) BCAA su odlične i po mom mišljenju jako bitan suplement pogotovo kada radiš definiciju.. dodaj bbar 15g BCAA u shake nakon treninga, a i pre treninga isto toliko, pogotovo ako je aerobni

4) NO ti ne treba ako radiš definiciju... povećavaju miš. pumpu, prokrvljenost, snagu, ugradnju nutrijenata.... uz ostalu suplementaciju su ok, ali ne kao suplement br. 1.  Ljudi ga uzimaju jer osete velik BOOM na treningu od njih i dobiju "napumpaniji" izgled, ali kratkotrajno, oko treninga...

I da, mogu biti štetni. Opasni su za srce. Ako imaš problema - nikako.

5) Možda za početak jeste ako si osetljiv na kofein :(   probaj sa Unidyne-om

6) 15000 na jednom računu je uslov za srebrnu (samo u odreĂ°enim MP objektima, ne svim, jer je nedge samo maloprodaja)  i odmah dobijaš srebrnu i obračunava ti se po srebrnoj, uslov za održavanje je 15000 na dvomesečnom nivou po srebrnim cenama

7) Hvala za pohvale po pitanju novog sajta.  Još uvek radimo na njemu i biće još iznenaĂ°enja.

Animal cuts, misliš nova tema... ili?
Sačuvana
MARKO DIMITRIJEVIC
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #45 poslato: April 13, 2010, 12:15:14 posle podne »

ISO 100 je bolji,ali i elite ti je dobar,ubaci BCAA,NO mozes i ne moras,ako ispostujes jak trening,ishranu,suplementaciju mozes ga ubaciti ali nije neophodan.
Sačuvana
Ironman.
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #44 poslato: April 13, 2010, 10:21:52 pre podne »

pošto sam skoro potrošio ovu turu elite whey proteina, nestaje mi msm&glucosamine, a trebalo bi da nabavljam i take1, a već sam dokupio omega3, interesuju me sledeće stvari i što jednostavniji/kraći odgovor:

1. Da li da uzmem ISO100 ili ELITE whey? šta dobijam ili gubim ako uzmem ISO umesto ovog elite što sam do sad uzimao?
2. Kontam da mi možda ovaj msm&glucosamine nije potreban stalno, i prvi put sam ga uzeo samo prvenetivno? Da li mi je nephodan?
3. Da li mi je potrebno BCAA pored proteina i ako jeste šta da uzmem i kad da pijem?
4. Čitao sam gigantsku temu o azot oksidima i posle tih 80 i nešto stranica nije mi jasno ko to treba da uzima, koja mu je svrha, zašto nije za početnike i da li je to, na kraju krajeva, preparat štetan po organizam? Svašta se pisalo tamo i na kraju zaista nemam blage veze zašto to ljudi uzimaju...
5. Hoću da uzmem Animal cuts x 1 pre kardija na prazan stomak, nikad nisam uzimao ništa slično, ni kafu u životu nisam nikad probao, pa me interesuje da li je ovo preagresivan sagorevač?
6. Pošto sve ovo gore košta, interesuju me kartice koje spominjete: srebrne, zlatne koje su kao popust posle odreĂ°enog iznosa... nisam našao nigde informacije o ovome...
7. novi sajt je odličan, sve pohvale --- mislim da forumu treba jedan Animal Cuts od kilometarskih masnih naslaga, da bi čovek došao do prave informacije mora da proĂ°e kroz sodomu i gomoru hiljada i hiljada off postova  ;) mislim da to nije problem da se sredi  ::)

hvala, pozdrav svima  :)
Sačuvana
Arbeit macht frei.
Stranice: 1 [2] 3 4 5 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.101 sekundi sa 17 upita.