TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398431 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 23, 2024, 05:30:03 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 13 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Budite sam svoj kuvar!  (Pročitano 56929 puta)
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
Van mreže Van mreže

Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #118 poslato: Decembar 23, 2010, 10:01:12 pre podne »

Da kod nas ima "Zdrava hrana" a unutra  cipsevi  se prodaju.
Nesto sam citao danas da kod nas se povecava procenat gojaznih ljudi i da bi ubrzo stigli amerikance po tome.

mada moze dosta toga da se kupi u zdravoj hrani sto je sasvim Ok...

kao prvo - desetine razlicitih cajeva koji su odlicni.... zatim zitarice,svo kostunjavo voce, prave integralne testenine, neki proizvodi od soje, prava crna cokolada... zasladjivaci razni, malteks..

eto :)
Sačuvana
Vule~
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #117 poslato: Decembar 22, 2010, 09:52:59 posle podne »

Da kod nas ima "Zdrava hrana" a unutra  cipsevi  se prodaju.
Nesto sam citao danas da kod nas se povecava procenat gojaznih ljudi i da bi ubrzo stigli amerikance po tome.
Sačuvana
Stefan L.
Gost
« Odgovor #116 poslato: Decembar 22, 2010, 08:26:26 posle podne »

Razmisljam o tome vec neko vreme(restoran zdrave hrane),za pocetak kad bi poceli bar kao kiosci i isporuka na adresu,bilo bi ok,cak i kad bi brzu hranu pravili od junetine,teletine,ovcetine,a da se stavlja u integralne crne lepinje a od zacina pored povrca umesto pavlake ela sir,malo jos isforsirati belo meso a i spustiti mu malo cenu,jer je najskuplje u brzim hranama,a pored toga ubaciti pirinac i ostale zdrave namirnice,mislim da bi mnogo znacilo.Danas prolazim kroz osnovnu skolu i gledam sta ta deca jedu,sve neke ne zdrave gluposti,u njihovom obroku nema jedna zdrava stvarcica.Tako da mislim da onaj ko se seti da pocene sa takvim poslom mislim da bi odlicno prosao,jer ima mnogo ljudi koji nece ili ne znaju ili pak ne stizu da spremaju sami sebi,i kad bi se tako nesto otvorilo a da cene budu pristupacne svima,radilo bi to odlicno.Poci cu samo od mog grada(Valjeva),ima 5-6 teretana,kad bi svaku izlepili posterima kako ljudi treba da se hrane i staviti pored toga reklamu,taj restoran bi bio prepun.Ono sto sam takodje primetio,nigde u teretanama nisam video da ima neki poster o ishrani,a sve su prepune neki slika BB itd.,mislim da bi ti ljudi sto drze teretane mogli da edukuju vezbace tako sto ce da izlepe jedan  zid na kom ce biti ishrana,prailno izvodjene vezbe...
Sačuvana
BBBbbb
Napredni član
Van mreže Van mreže

Jusqu'ici tout va bien…

« Odgovor #115 poslato: Decembar 22, 2010, 08:21:17 posle podne »

Ako ovakav restoran uspe u Srbiji u narednih 2-3 godine ja cu go po Terazijama deliti njegove reklamne letke.
Pa oni prodaju sejkove od "zle hemije".

Imajte na umu da je ovo ipak uspelo u Americi, i to koliko vidim prevashodno Jersey Shore, sto je otprilike East Coast California/Venice. A u US tesko da sta ne moze da uspe ako se dobro plasira.
Sačuvana
daniela svarc
lekar, savetnik za ishranu, doktor nauka
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #114 poslato: Decembar 22, 2010, 08:04:42 posle podne »

Nisam sigurna baš da dobro prolazi zdrava hrana jer te radnje preživljavaju zahvaljujući prodaju slatkiša.
Ali ovakav restoran bi vredelo otvoriti (i reklamirati na ovom forumu :))
Sačuvana
Ognjen Stojanović
Gost
« Odgovor #113 poslato: Decembar 22, 2010, 06:31:30 posle podne »

Itekako bi kada bi se odradila dobra reklama... Sto da ne, u Srbiji super prolazi zdrava hrana makar se ona samo tako zvala... pa jedino mi imamo prodavnice zdrave hrane, to nigde ne postoji. Ima dosta ljudi kod nas koji su svesni, iako postoji i gomila koja nista ne znaju i to ih ne zanima... tako da ja mislim da bi dobro radio, mada opet zavisi od cene...
Sačuvana
Vule~
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #112 poslato: Decembar 21, 2010, 10:54:01 posle podne »

Ja bas razmisljam  kako niko ne otvori takav jedan restoran, mada ne bi ovo zazivelo kod nas bar ja tako mislim.
Sačuvana
daniela svarc
lekar, savetnik za ishranu, doktor nauka
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #111 poslato: Decembar 21, 2010, 10:24:50 posle podne »

Da, ali nije bitno za mišiće :)

PS da li ste znali da u Americi postoji lanac restorana u kojima se služi samo hrana dobra za BB i entuzijaste http://www.musclemakergrill.com/#
Sačuvana
BojanLeet
Napredni član
Van mreže Van mreže

BRO-SLAYER

« Odgovor #110 poslato: Decembar 21, 2010, 04:07:29 posle podne »

Verovatno, al to je skroz nebitno
Sačuvana
You know how dumb the average person is, right? Well by mathematical definition, half of everybody is even dumber than that.
Ognjen Stojanović
Gost
« Odgovor #109 poslato: Decembar 21, 2010, 03:24:03 posle podne »

Ja bih rekao da da, iako bih sacekao da jos neko da odgovor. Sto se tice mesa trebalo bi, ali ne previse sirovo jer mislim da takav protein organizam ne moze "obraditi".
Kao sto je stvar sa jajima, belance peceno ima vise bio proteina nego sirovo...
Sačuvana
mrki.vuk
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #108 poslato: Decembar 20, 2010, 04:40:24 posle podne »

da li je istina da krvavije peceno meso (na jakoj vatri i kratko) sadrzi vise proteina nego npr. kuvano? to je pomenuo dzejmi oliver  u jednoj od svojih emisija....gde takodje ima extra recepte za razne prelive i soseve koji se ne kuvaju,jednostavno izblendiras svo moguce povrce,cak nekada doda i voce,razne zacine i prelije po mesu!
Sačuvana
senkovic
Napredni član
Van mreže Van mreže

Klub sportova snage "Senkovic"

« Odgovor #107 poslato: Decembar 19, 2010, 01:53:13 posle podne »

Danasnji obrok: kuvana blitva(sa belim lukom u mleku); kuvani pirinac(sa sargarepom);pohovane snicle i pokoja ljuta papricica :)
Sačuvana
Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san!!
Ognjen Stojanović
Gost
« Odgovor #106 poslato: Decembar 16, 2010, 09:25:24 posle podne »

Ja sam izgleda izgubio ukus od previse cimeta. Sada ga bas tovarim :D

Sad da li se tripujem, ne znam... Ali secam se pre, mrvicu sam osetio. Moracu sada da probam, da vidim da li sam postao intolerantan :D
...jer stvarno obozavam ga uz mnogo stvari. Gde god odem kupic cimet, evo bas ovde redovno trosim svoj, mada ima i u restoranu - kantini gde jedem jedan :)

Bas da smek.
Sačuvana
Biochemo
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #105 poslato: Decembar 16, 2010, 09:24:02 posle podne »

Cimet... jel neko čitao Dinu? :P
Sačuvana
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
Van mreže Van mreže

Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #104 poslato: Decembar 16, 2010, 05:38:34 posle podne »

Ognjene +1 ovde =) Ja mecem cimet u sve sto moze

takoĂ°e...  a pored ukusa je i jako zdrav...   ja ga stavljam u protein (Labrada - banana)  i u neskafu ;)
Sačuvana
Stranice: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 13 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.111 sekundi sa 18 upita.