TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398473 Teme od strane 25051 Članovi Poslednji član: Jelena Nedeljkovic

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 26, 2024, 12:35:35 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 [2] Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: POMOC POD HITNO!!!!  (Pročitano 7196 puta)
Ironman.
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2 poslato: Jun 15, 2010, 06:23:25 pre podne »

Suplementi nisu ni steroidi ni tablete koje će od tebe napraviti Supermena za nedelju dana. Čak i da počneš sa aas nećeš dobiti masu od hemije već od sinteze ogromnih količina proteina koje tih dana budeš unosio u organizam (ako si iole nešto pročitao)

Koliko ovi ljudi treba da se ubijaju i pišu da bi ovde neko shvatio da je PRAVILNA ISHRANA JEDINI ODGOVOR na milione ovakvih pitanja poput tvog. Ne postoji 'jaka kombinacija preparata' koja će ti dati mišićnu masu.

Valjda naš narod misli da su suplementi zapravo underground lekovi, poluilegalni preparati koji se ispod pulta valjaju sa bugarskom vijagrom, a kad popiješ jednu tabletu postaješ heroj ulice i lokalnog bazena.

Bleh...
Sačuvana
Arbeit macht frei.
ktorvisick
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1 poslato: Jun 15, 2010, 01:22:59 pre podne »

davno nisam lupetao po forumima i pitao gluposti ali sad mi treba neka jaka kombinacija preparata iskljucivo koji daju na masi(kao sto je Mass Fuel) ako biste mogli reci uz sta da pijem  ;D finansiski je nebitno samo mi dajte nesto jer dosada sam pio Elit i srednje sam zadovoljan sa rezultatima
imao sam nekig 62kg sad sam na 68kg :S treba uzeti gainer ili je to skup secer ili sta vec
AE pomagajte vi velikani ovog sporta  ;D ;D ;D   ;)
Sačuvana
Stranice: 1 [2] Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.27 sekundi sa 17 upita.