TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 397972 Teme od strane 25051 Članovi Poslednji član: JamieLoYaK

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 01, 2024, 03:33:47 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 8 9 [10] 11 12 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Stvari koje me izluĂ°uju u teretani!  (Pročitano 56710 puta)
oktagon
Hero Member
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #44 poslato: Jul 20, 2010, 12:00:05 posle podne »

ili oni likovi sto zauzmu olimpijske tegove i rade 30 kila cucanj to me jako iznervira, onda moram da cekicam lapo cuke dok taj baraba ne svrsi sa svojim glupostima da mogu da radim...

Pa ne moze svako da radi sa velikim tezinama a nekima nije ni cilj. Uplatili su istu clanarinu kao recimo ti, tako da jbga...
Sačuvana
I don't give a fuck
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
Van mreže Van mreže

Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #43 poslato: Jul 20, 2010, 09:06:41 pre podne »

jao... a ona sauna odela i slično... meni je stvarno žao tih ljudi... kako mogu da ih nose na 30+ stepeni u teretani ili na trčanju... pa to je ultra stresirajuće za telo...

i drugo, ako izuzmemi temperaturu, koliko se samo važnih minerala gubi znojenjem, kako se osećate posle toga...
Sačuvana
Alen Radošević
Alen
Global Moderator
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

Lični trener - Novi Sad - Katona Gym

FB
« Odgovor #42 poslato: Jul 19, 2010, 01:49:10 posle podne »

ŠBBKBB, teško ćeš kod nas otvoriti teretanu koja je samo za ozbiljne vežbače jer ozbiljnih vežbača skoro pa i nema tj. bar ih nema u toj meri da se isplati kupovati sprave. razumeli smo se ja i ti sasvim dobro, ali ono što i dalje ostaje je činjenica da ljude baš ne interesuje kako da treniraju sa tegovima. Ti možeš da doĂ°eš na bazen i plivaš i smaraš se, ako počneš da se daviš spasioc će te izvući iz vode i dobar si, a ako u teretani neko napravi sranje usled lošeg vežbanja neće biti vremena da ti neko pomogne. Ili će tebi nešto da pukne ili će tebe neko da pukne šipkom, a to nikad nije interesantno.

BTW. i ja sam tek nekidan skonto da si ti taj triatlonac, morao sam da googlam tvoje ime da vidim dali si to ti ;)
Sačuvana
Lični trener - Katona gym - Novi Sad
Ognjen Stojanović
Gost
« Odgovor #41 poslato: Jul 19, 2010, 01:22:14 posle podne »

Kada sam napisao da radis mislio sam da treniras...

Kontam, ali ne znam zasto se onda ne osnuju neki klubovi pa da ima termin samo za ozibljne... jer ipak fora je u parama, svi plate, tako da su svi na jednom mestu... I ja u gradjansku smenu kada bi dosao da plivam bi bio jos veci haos, ne mozes plivati, ipak u teretani makar i uz brdo ljudi mozes da uradis nesto, tako da nije tako bas kao sto izgleda...

Da, i ja sam primetio da mnogi dosta vremena ostaju u teretani...
Sačuvana
Alen Radošević
Alen
Global Moderator
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

FB
« Odgovor #40 poslato: Jul 19, 2010, 01:18:50 posle podne »

Mogu da treniraju po dva sata nema problema, ali obicno ljudi ne shvataju kakav trening treba da bude da bi mogao da se radi dva sata, obicno ljudi uzmu pa rade toliko komplikovanih pokreta da je gotovo garantovano da ce se pretrenirati, ali to nas opet vraca na ono sto je Monika vrlo lepo rekla: ljudi ne zele da slusaju, a jedini psiholoski momenta ovde je taj sto vecina misli da su centar univerzuma pa boze moj ko njima ima sta da kaze kako ce oni nesto da rade...
Sačuvana
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #39 poslato: Jul 19, 2010, 12:24:55 posle podne »

E da, dobro si pomenuo... još jedna od čestih varki naročito kod početnika... to da treba da treniraju po  2 - 3 sata da bi efekat bio bolji...
Sačuvana
bojanjolie
Ja samo BOLJI!
Redovan član
Van mreže Van mreže

Be yourself no matter what they say!

« Odgovor #38 poslato: Jul 19, 2010, 12:05:39 posle podne »

Mene najvise izludi neko ko mi na pitanje jos koliko serija ima na bencu kaze: "jos 7"!! Namerno sam citirao doticne da bih stavio konkretnu brojku. . . Inace trening istim osobama traje i to 2 i po sata. . . :)
Sačuvana
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #37 poslato: Jul 19, 2010, 11:51:37 pre podne »

Ja sam prestala da se nerviram oko takvih stvari... nailazim svakodnevno na ljude koji uopšte ne žele da čuju tuĂ°i savet, toplu preporuku... konkretno ovaj put mislim na našu radnju....  to je meni više domen psihologije :)   

a ja lično u svemu, pogotovo u poslu i karijeri, imam ljude kojima verujem i koje slušam, tj. sledim.  I nikad nisam pogrešila zbog toga.
Sačuvana
Alen Radošević
Alen
Global Moderator
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

FB
« Odgovor #36 poslato: Jul 19, 2010, 07:05:30 pre podne »

Ne radim u X-gym nego tamo treniram i za sad samo subotom sam dostupan ljudima da se posavetuju oko sporta ako su zainteresovani. Vecina vlasnika teretana i cak ljudi koji su zaposleni po teretanama su neuki u ovom sportu ili ako su vec i malo zainteresovani za sam sport onda ili nisu zainteresovani da to znanje prenesu nekom drugom ili da cak pokazu nekom kako se vezba sa tegovima tako da sam nakon sto sam skonto da je situacija takva i u X-gym odlucio da malo uradim te robne razmene gde cu ja pruziti to savetovanje ljudima, a na taj nacin pokusati prosiriti bazu svojih klijenata nekom vrstom reklame...

Sto se tice ovog ostalog sto si rekao ima istine, ali se ne slazem bas po svemu navedenom jer razmisli malo o sledecem: ti si triatlonac i zna se koja su pravila triatlona. E sad zamisli da dodju tako neki rekreativci koji pocnu da ti smetaju dok plivas, dok vozis biciklo, trce kako oni hoce i redovno se saplices o njih. I ne smao to nego kad pokusas da im objasnis da treba pravilno da rade oni te od*ebu i nastave po svome. To sto su ljudi u teretani iz raznih bransi zivota i sto je teretana takvo mesto gde nemoras da budes previse aktivan sportista da bi bio clan ne znaci da treba raditi i ponasati se kao neko koga uopste ne zanima sam sport tako da me i dalje iritira kad neko dodje da se bavi necim cemu sam ja dao vise od pola zivota i postupa bas kao da nema nikakvu zelju da sazna o cemu se radi u sportu dizanja tegova i bodibildinga
Sačuvana
Ognjen Stojanović
Gost
« Odgovor #35 poslato: Jul 18, 2010, 09:04:16 posle podne »

Alene mislim da sam te vidjao prethondih nedelja par puta u X gymu. Vidim sliku sada i nesto mi poznato i tek iz posta kada si spomenuo da radis u X gymu, sam povezao :)

Uglavno ne znam sto se tako opterecujete okolino, opusteno, radite svoje... i meni ne prija kada je zauzeta neka sprava i kada neko mnogo jaci od mene npr natovari tonu tegova i onda ne mogu ni da kombinujem sa njim... ali zato obrnem to sa necim drugim pa to kasnije uradim i resen posao...

nesto sto me najvise nervira je da ne radim nista, t.j. ne mogu da cekam :)

mislim da su u X gymu generalno momci skroz O.K. za razliku od ostalih teretana, ali naravno uvek se mora naci poneko ko nije iz te price...

mora se imati u vidu da u istom momentu u istoj prostoriji treniraju ljudi koji su na 10 razlicitih nivoa i iz 10 razlicitih prica i jedan radi u baru, drugi kopa u basti, trece drzi 3 kafica, cetvrti studira, a peti je triatloanc :D a
Sačuvana
Alen Radošević
Alen
Global Moderator
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

FB
« Odgovor #34 poslato: Jul 09, 2010, 01:45:03 posle podne »

ili oni likovi sto zauzmu olimpijske tegove i rade 30 kila cucanj to me jako iznervira, onda moram da cekicam lapo cuke dok taj baraba ne svrsi sa svojim glupostima da mogu da radim...

Sačuvana
M a r k o n i
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #33 poslato: Jul 08, 2010, 09:08:13 posle podne »

postavio sam link kako treba izvoditi, ima moderatora pa neka snime i postave mada opet ne vidim svrhu, imate klipova koliko hocete,  ima ovde i clanova koji savrseno izvode zgibove kao npr miki

A sta me nervira u teretani, pa ne nervira me nista niti izludjuje, mozda jedino kada mi se neko nabije na klupu a meni polako pauza izmedju serija istice i onda mi minira trening mada i to retko valjda su vec shvatili u teretani da mi se to ne svidja :D   
Sačuvana
Lumos
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #32 poslato: Jul 08, 2010, 08:52:50 posle podne »

Pa i ja sam se cimao kad sam tek poceo sa zgibovima,aj sam' da vidim nekog ko odmah radi kao neko ko se time bavi nekoliko godina...
Markoni ajde uradi sto vise zgibova mozes postujuci formu i lepo snimi i postavi da i mi vidimo kako to treba raditi...:)
A mislim da smo malo skrenuli s' teme.
Izludjuje me to sto svi gledaju neke likove(obicno sa tetovazama) koji nepravilno izvode vezbe i ond se na njih ugledaju i tako samo mogu sebe da upropaste,a najvise me izludjuje kad na moje savete odgovaraju "pa svi rade tako"...takodje, devojke u teretanama su jako zanimljiva pojava(pogotovo ako rade sa tegovima) :) Ali ubedljivi pobednik je jedan decko koji je pomesao sve moguce programe koji postoje tako da nije dobio nista,popio nesto amino kiselina i radi tako da ga je tuzno i gledati,ali ehej,njega svi pitaju za savet i on se svuda trpa...Eee da je samo jedan takav...:)
Sačuvana
Sve što me ne ubije će me samo ojačati
bojanjolie
Ja samo BOLJI!
Redovan član
Van mreže Van mreže

Be yourself no matter what they say!

« Odgovor #31 poslato: Jul 08, 2010, 07:49:29 posle podne »

Evo ti na pocektu Barilla pokazuje kako se rade zgibovi http://www.youtube.com/watch?v=wbxEdnDrIk0

U istom klipu, Hanibal koji odmah posle Barilinih zgibova radi pun zgib, koristi momentum. Po tvojoj teoriji oni je glumio duplu epilepsiju?!

Rekao sam na pocetku klipa kako Barilla radi to je zgib, nisam ni gledao posle a i ne zanima me posle ko god da je ako se cima to nije zgib moze biti najjaci covek, moze biti najbolji sportista svih vremena, ako se cima to nije zgib vec napad epilepsije dok visi na vratilu

podrzavam...:)   http://www.youtube.com/watch?v=0smE2z2KZFU
Sačuvana
M a r k o n i
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #30 poslato: Jul 08, 2010, 05:14:42 posle podne »

Evo ti na pocektu Barilla pokazuje kako se rade zgibovi http://www.youtube.com/watch?v=wbxEdnDrIk0

U istom klipu, Hanibal koji odmah posle Barilinih zgibova radi pun zgib, koristi momentum. Po tvojoj teoriji oni je glumio duplu epilepsiju?!

Rekao sam na pocetku klipa kako Barilla radi to je zgib, nisam ni gledao posle a i ne zanima me posle ko god da je ako se cima to nije zgib moze biti najjaci covek, moze biti najbolji sportista svih vremena, ako se cima to nije zgib vec napad epilepsije dok visi na vratilu

Sačuvana
Stranice: 1 ... 8 9 [10] 11 12 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.08 sekundi sa 18 upita.