TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398382 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 21, 2024, 04:11:50 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 38 39 [40] 41 42 ... 87 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Vi pitate-ja odgovaram  (Pročitano 304355 puta)
MARKO DIMITRIJEVIC
DO YOU KNOW YOUR NUMBERS ?
Top poster
Van mreže Van mreže

www.dimitrijevicmarko.com

« Odgovor #708 poslato: Maj 04, 2012, 10:21:43 posle podne »

Pozdrav, Marko, imam jedno pitanje. U Pansport biltenu si napisao da je u periodu niskog unosa UH, najbolje da ih uzimamo pre treninga. Do sad sam bas na dosta mesta video da kazu da je bolje da UH unosimo u obroku nakon treninga i da nam pre treninga nisu neophodne. Mozes li da mi malo da mi detaljnije pojasnis zasto je bolje UH konzumirati pre treninga? Hvala, pozdrav.
Da bi imao energiju da izdrzis trening potrebni su hidrati,narocito ako imas jak trening.A nakon treninga ukoliko radis na misicnoj definiciji je mnogo bitnije da nakon treninga uneses bitne amino koseline,BCAA,glutamin i jak proteinski obrok uz veoma malu kolicinu hidrata ili cak bez hidrata.napominjem to je faza kada zelis da gubis masti a da ocuvas ili dobijes kvalitenu misicnu masu.
I bitna stvar je intezitet treninga!
Sačuvana
MARKO DIMITRIJEVIC
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #707 poslato: Maj 04, 2012, 10:18:21 posle podne »

Kratko i jasno ,jos samo to da sprovedu u delo  ;D.Hvala!
Sačuvana
Galleryst
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

Today is my future!

« Odgovor #706 poslato: Maj 03, 2012, 03:08:26 posle podne »

Marko super ti je tekst u biltenu, kratko i jasno si objasnio svima kako da se srede za leto ;) Poz!
Sačuvana
Ko ne zna, a misli da zna - Kloni ga se. Ko ne zna, a zna da ne zna - Nauci ga. Ko zna, a misli da ne zna - Uputi ga. Ko zna i zna da zna - Sledi ga.
petar95
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #705 poslato: Maj 02, 2012, 09:01:13 posle podne »

doslo vreme da se definise. . . ne treba puno da skinem , ali sve sto treba da skinem nalazi se uglavnom u butinama , dupetu , i malcice stomak i vrat. . . e sad , ne bih zeleo da ugrozim misicnu masu , sta vise zelim da je zadrzim mozda i povecam ako je moguce ? naprimer da li bih to mogao kad bih oko 2 imao trening sa tegovima a predvece negde brzo hodanje/trcanje ili steper ( oko 45 min ) , sto se tice ishrane smanjio bih proteine na 2,5g ( oko 200g dnevno ) UH i masti bih mnogo smnjio , samo pred treninge i posle treninga sa tegovima ? sta mogu ovim da postignem ?
Sačuvana
train hard or go home !
mladen92
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #704 poslato: Maj 02, 2012, 07:28:23 posle podne »

Vec vise od god dana me boli rame , na sastavu izmedju prednjeg, srednjeg i zadnjeg ramena u kosku, iso sam na silne terapije i mazao sve is vasta. Odlucio sam da radim malo laganiji trening za rame radim ovako preednji potisak na hameru 4x 12-8,  letenje bocno na spravi 4x 12-8 , prednje letenje 3x 12-8 , letenje u predklonu 3 x12-8 i na kraju trapez 3 x12 -8 Kazi mi jel je ovako ok.Imam ful suplementaciju i ne pravi mi se bas sad pauza pred leto. Sa ovim vezbama me ne boli ,pokusavam da izbegavam sve vezbekoje se potiskuju iznad glave ( zgibovi , lat hamer (ledja) razvlacenja za grudi ,.... )
Sačuvana
next Cutler
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #703 poslato: Maj 02, 2012, 03:04:52 posle podne »

Pozdrav, Marko, imam jedno pitanje. U Pansport biltenu si napisao da je u periodu niskog unosa UH, najbolje da ih uzimamo pre treninga. Do sad sam bas na dosta mesta video da kazu da je bolje da UH unosimo u obroku nakon treninga i da nam pre treninga nisu neophodne. Mozes li da mi malo da mi detaljnije pojasnis zasto je bolje UH konzumirati pre treninga? Hvala, pozdrav.
Sačuvana
MARKO DIMITRIJEVIC
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #702 poslato: April 27, 2012, 11:22:27 posle podne »

pozz marko,imam pitanje,hocu da budem siri u ramenima,sta bi mogao da radim po tom pitanju?hvala :)
kada je sam trening u pitanju,mnogo serija potisaka i mnogo letenja
Sačuvana
neko tamo
Aktivan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #701 poslato: April 27, 2012, 08:44:06 posle podne »

Takodje...:D  Jbg,malo smo diskutovali. ;)
Sačuvana
Galleryst
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

Today is my future!

« Odgovor #700 poslato: April 27, 2012, 05:23:57 posle podne »

U pravu si totalno, Marko izvinjavam se na nepotrebnim postovima.
Sačuvana
Ko ne zna, a misli da zna - Kloni ga se. Ko ne zna, a zna da ne zna - Nauci ga. Ko zna, a misli da ne zna - Uputi ga. Ko zna i zna da zna - Sledi ga.
next Cutler
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #699 poslato: April 27, 2012, 05:02:14 posle podne »

Kad god svratim u temu, pomislim da je Marko nesto napisao, a onda vidim da neko drugi daje savete i misljenje ???
Sačuvana
neko tamo
Aktivan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #698 poslato: April 27, 2012, 11:27:17 pre podne »

To naravno,ali,kao sto znas,svaki sport ima pocetnike. Likove koji su tek krenuli,koji nisu dovoljno upuceni u materiju,sta,kako...
Ja da sam imao ovo znanje,i da sam imao nekoga pored sebe u trenutku kada sam imao 92kg,sigurno bih sada bio jedno 20-30% razvijeniji. Jbg,nisam pio vodu po 2-3 dana,jeo sam jednom dnevno,po 3-4 dana ziveo samo na breskvama...:D Jbg. Nisam znao. SAD ZNAM ! I pokusavam da malo edukujem drugare i drugarice,koji hoce da smrsaju,ali-nema efekta. Svi hoce te neke vocne dijetice,izbacivanje vode i tako to.Nema veze,neka svako prodje tim putem,skapirace na kraju...:)
Sačuvana
Galleryst
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

Today is my future!

« Odgovor #697 poslato: April 27, 2012, 12:46:08 pre podne »

U ovom sportu se dobra ishrana podrazumeva.
Sačuvana
neko tamo
Aktivan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #696 poslato: April 26, 2012, 10:12:37 posle podne »

Mogao bi da radis...hmmmm...ramena...! :D

@G - Naravno,izvodljivo je,ali,ne treba se igrati sa tim.Ukoliko ishrana nije na nivou,lako se moze desiti 'susenje'...

O ovome ti pricam...:) Ako ne znas kako da sve to ispratis hranom,moze biti svasta...:)
Sačuvana
srba91
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #695 poslato: April 26, 2012, 09:40:46 posle podne »

pozz marko,imam pitanje,hocu da budem siri u ramenima,sta bi mogao da radim po tom pitanju?hvala :)
Sačuvana
Galleryst
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

Today is my future!

« Odgovor #694 poslato: April 25, 2012, 11:51:22 pre podne »

Ja sam u jednom momentu trenirao 3 puta dnevno. Ujutru kardio, popodne tegovi, uvece kick box, i tada sam definitivno imao najbolje rezultate. Medjutim, izuzetno sam vodio racuna o ishrani i suplementaciji.
Sačuvana
Stranice: 1 ... 38 39 [40] 41 42 ... 87 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.112 sekundi sa 18 upita.