TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 394579 Teme od strane 25004 Članovi Poslednji član: Sandra1986

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Mart 28, 2024, 09:10:18 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 2 [3] 4 5 ... 12 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Proteinski recepti  (Pročitano 58537 puta)
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
*******
Van mreže Van mreže

Poruke: 11500


Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #145 poslato: Februar 14, 2012, 09:10:52 pre podne »

Ok, onda samo kvalitetna ishrana.  Puna povrća, ribe, belog mesa... a pored toga (kontrolisano) voća, žitarica, složenih ugljenih hidrata. Ne samo da ćeš izgledati lepo već ćeš se i osećati super ;)
Sačuvana
believe
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

Poruke: 86


« Odgovor #144 poslato: Februar 13, 2012, 11:25:38 posle podne »

Ne bojim, ali, ne znam... Imam 17 g. i jos uvijek ne bih da ga uzmem. Htjela bih da ostvarim cilj bez wheya, barem za sada :)
Sačuvana
Miraa
PANSPORT TEAM
Ultra napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 2390


« Odgovor #143 poslato: Februar 13, 2012, 10:08:26 posle podne »

realno whey bi ti dobro dosao...
Sačuvana
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
*******
Van mreže Van mreže

Poruke: 11500


Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #142 poslato: Februar 13, 2012, 05:57:43 posle podne »

tunjevina, ella sir, povrće (krastavčići npr kiseli)  ili masline, vlasac, luk, limun.... sve zajedno smiksaš kao paštetu

ali whey-a se nemoj bojati ;)
Sačuvana
believe
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

Poruke: 86


« Odgovor #141 poslato: Februar 12, 2012, 02:03:17 posle podne »

Ima li koji proteinski recept  bez wheya?:p
Sačuvana
believe
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

Poruke: 86


« Odgovor #140 poslato: Februar 12, 2012, 01:58:53 posle podne »

Pa mozes recimo da napravis pastetu od tunjevine. Stavis u blender kuvana jaja, zatim tunjevinu, luk i malo ljute papricice ako volis da ti rezi ...sve to izblendovati i eto ukusne pastetice :)

Kad je najpogodnije pojesti ovaj obrok? Poslije, prije treninga..? :)
Sačuvana
Aca87
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

Poruke: 40

« Odgovor #139 poslato: Januar 07, 2012, 07:35:33 posle podne »

Koliko znam svi proizvodjaci navode kako je whey dobijen nekim ultra-mega-giga hladnim filtracijama :),da bi se sacuvala bioloska vrednost.Za meso ne znam koliki % se denaturise a koliko ostane,ali ja ne bih tako bacao whey.E sad koliko se secam kod jaja je obrnuto,tj. raste im bioloska vrednost pri termickoj obradi,ili sam ja pobrkao nesto?Ako je tako,onda treba da jedemo barena-pecena jaja i zivo meso  ;D.
Sačuvana
daniela svarc
lekar, savetnik za ishranu, doktor nauka
Top poster
*******
Van mreže Van mreže

Poruke: 6125


« Odgovor #138 poslato: Januar 07, 2012, 07:01:51 posle podne »

Naravno da se denaturiše kao i protein mesa pa ga opet jedeš..
Sačuvana
Aca87
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

Poruke: 40

« Odgovor #137 poslato: Januar 07, 2012, 12:33:47 pre podne »

Koliko ja znam veci deo proteina iz whey-a i blenda se unisti pri visokim temperaturama,tako da to dodje bacen prasak
Sačuvana
Miraa
PANSPORT TEAM
Ultra napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 2390


« Odgovor #136 poslato: Januar 06, 2012, 09:41:31 posle podne »

Proteinske projice Ljube Pantovic :)

Za 12 proja;
- 3 belanceta
- 1 zumance
- 5 ml lanenog ulja
- 50 gr kukuruznog brasna
- 50 gr belog brasna
-  4 merice proteina ( 2 Gaspari coockies and cream i 2 Gaspari choco peanut butter)
-  100-150ml mleka
- prasak za pecivo

3 belanca i 1 zumance umutiti sa 5 ml lanenog ulja. Zatim dodati 50g kukuruznog brasna, 50g belog brasna i 4 pune merice protein pudera.
Dodati 100-150ml mleka i na kraju prasak za pecivo. Smesa treba da bude polu tecna. Peci u zagrejanoj rerni na 200 stepeni oko 15 minuta. Projice treba da budu krckave spolja,glatke odozgo i mekane unutra. Peci u plehu za mafine od 12 komada.
Sačuvana
daniela svarc
lekar, savetnik za ishranu, doktor nauka
Top poster
*******
Van mreže Van mreže

Poruke: 6125


« Odgovor #135 poslato: Novembar 25, 2011, 08:18:49 posle podne »

tooo... uživaj u hrani, zašto da ne...
Sačuvana
Galleryst
Ultra napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 2140


Today is my future!

« Odgovor #134 poslato: Novembar 23, 2011, 02:19:07 posle podne »

Evo upravo jedem tunjevinu/belanca/ellu/zachini iz blendera sa pechenom junetinom i zadovoljan sam, pored elle i zachina ni ne osecam tunjevinu, drago mi je da cu moci nekako to da jedem :) Hvala Miro :)

Svaka čast! Super sastav a ako su začini dobri verovatno ima i dobar ukus..
nema potrebe da se jede neukusna hrana

Nema uopshte losh ukus a i volim ljutkasto pa sam malo vishe stavio tucane paprike :)
Sačuvana
Ko ne zna, a misli da zna - Kloni ga se. Ko ne zna, a zna da ne zna - Nauci ga. Ko zna, a misli da ne zna - Uputi ga. Ko zna i zna da zna - Sledi ga.
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
*******
Van mreže Van mreže

Poruke: 11500


Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #133 poslato: Novembar 07, 2011, 06:10:07 posle podne »

to i ja radim, ella sir i tunjevina i razno povrće (vlasac se jako dobro uklapa) + masline ili luk, čak i limun

;)
Sačuvana
Miraa
PANSPORT TEAM
Ultra napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 2390


« Odgovor #132 poslato: Novembar 04, 2011, 04:45:47 posle podne »

      http://www.coolinarika.com/tag/tuna/


Koliko ja volim ovaj sajt :D

Ekstra je !!! Ovo se mora isprobati..
Sačuvana
Miraa
PANSPORT TEAM
Ultra napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 2390


« Odgovor #131 poslato: Novembar 04, 2011, 04:44:24 posle podne »

Evo upravo jedem tunjevinu/belanca/ellu/zachini iz blendera sa pechenom junetinom i zadovoljan sam, pored elle i zachina ni ne osecam tunjevinu, drago mi je da cu moci nekako to da jedem :) Hvala Miro :)

Nema na cemu :) Drago mi je da je problem resen :)
Sačuvana
Stranice: 1 2 [3] 4 5 ... 12 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »
 

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.102 sekundi sa 17 upita.