Ja imam srecu da sam naletela na ljude koji dosta znaju o treninzima u teretani na samom pocetku.Imala sam licnih trenera,ali je to bilo na prijateljskoj osnovi tako da me nista nije kostalo 

,a veruj da im dugujem bogatsvo jer su ga zasluzili!A i dolazim iz manje sredine tako da kod nas i nema puno licnih trenera,upravo zato jer i nemaju dovoljno klijantele.
Sto se tvog pitanja tice,bitno je da izbor licnog trenera bude onaj pravi,znaci da radi poso za kojim ga placas.Zaista ima dosta izfoliranih koji idu na ime ili diplomu a malo pruzaju.
A tu si opet i ti bitna.Ako budes pratila kako se radi,budes skoncentrisana na to sto ti on pokazuje,ucices u samu srz treninga.Prati svoje telo,uci,informisi se...Ja sam u prvih mozda godinu dana radila sa svima njima,a sad evo godinama radim sve na osnovu toga sto su me oni naucil,i naravno usavrsavajuci samu sebe!
Tako da dobar licni trener moze zlata da vredi,a kazem ako se ti angazujes dovoljno mocices sa njim da radis prvo vreme,da stices znanja i osecaj,a posle toga nema potrebe da bacas novac vec samo da se usavrsavas i napredujes! 

Bez tvog angazovanja ne moze ti pomoci ni samog Sarceva da imas za trenera