TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398211 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 13, 2024, 07:27:44 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 [2] 3 4 ... 26 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: SexyFranc :)  (Pročitano 78163 puta)
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #369 poslato: Januar 08, 2009, 07:54:53 posle podne »

Na njemu su odluke o njegovom zivotu,ja postujem stagod izabrao
Sačuvana
BRING IT ON BAYBE :D
SanjaNS
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #368 poslato: Januar 08, 2009, 07:51:01 posle podne »

ni sam ne znam :S, svima je zelja ovde na forumu kao i meni da budemo sto veci i bolji ... tako da ne znam jos koji putem da krenem sto se uspeha tice...   :-[

sad ti je vreme da odluchis ako hoces da dostignes vrhunac u nechemu...za manekenisanje ti vishe misica ne treba to i sam znas

Molim vas nemojte ga nagovarati da predje u bildere,nikako mi se to ne svidja :) I sad mi je prilicno ogroman,i mislim da mu je dosta...posle vec gubi ljudsku formu...
Ako ipak postane bilder,onda ga ti Hans drzi za rucicu :)))
Sačuvana
vuksa
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

Dip. trener

« Odgovor #367 poslato: Januar 02, 2009, 12:54:52 pre podne »

@ hans
brate jako tesko ces ti da u toj meri hipertrofiras te misice da bi oni davali neki siri izgled ledjima..veruj mi jako tesko
Sačuvana
al se nekad dobro jelo :)
Nitro
Gost
« Odgovor #366 poslato: Januar 01, 2009, 05:19:27 posle podne »

@hans kontam...mislio si na misicje rotatora tj lopaticne...zaboravio si infraspinatus ..ja mislim da je on najveci :D

@Stefy nema tu direktnog pogadjanja...oni ti rade najvise na principu stabilizatora i rade kod svih vrsta vezba za ramena i veslanja...ali sto se njihovog rasta tice oni izgleda da vise odgovaraju na vece tezine kada se rade vezbe...tako da prakticno to je to ...sto teze da radis pravilno veslanja ,potiske ,letenja itd
Sačuvana
vuksa
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

Dip. trener

« Odgovor #365 poslato: Januar 01, 2009, 04:00:27 posle podne »

evo posto bubam malo anatomiju...nece skoditi da nesto pridodam za ove misice sto je hansi spomenuo
teres minor obrce nadlakat upolje i zateze deo cahure zgloba ramena
meres major-podlopaticni misic je glavni unutrasnji rotator ruke...kad je ruka podignuta on je njen uvrtac ...tako da ko je mastovit moze malo da oproba neke poteze i vidi kad je ovaj misic najvise pogodjen i da radi te vezbice...ja ove vezbe radim redovno zbog svojih ramena
Sačuvana
al se nekad dobro jelo :)
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #364 poslato: Decembar 31, 2008, 07:12:24 posle podne »

ako rasiri gornje da ,u svakom slucaju ali sto su mu donji siri struk ce mu izgledati uze....stim sto meni njegovi gornji izgledaju ok sasvim...e sad ja neznam kako je uzivo al ovo ovako meni izgleda sa slike.

za male misice mislio si ovo oko lopatica ili sta?

mislio sam na teres minor i major bas u uglu kod ramena (zato mu rekoh onaj pulover da radi)

e a to oko struka nije bas tako...veruj mi,da denis Wolf lupam,odjednom dobije normalne latove tj da nisu visoki,struk bi mu izgledao sire,ovako ako nema nicheg u blziini,dobija ono slovo T izgled ....ma mnogo filozofiramo,polako :D
Sačuvana
stefy
The unfuckable
Napredni član
Van mreže Van mreže

"You are very cute,but I am on diet":)

« Odgovor #363 poslato: Decembar 31, 2008, 07:11:52 posle podne »

Mali off, ali Hans, kako pogadjas te male misice? Koje vezbe? Nacin izvodjenja?

Napisi u svojoj temi odg.
Sačuvana
My imaginary friend thinks you have serious problems...
Nitro
Gost
« Odgovor #362 poslato: Decembar 31, 2008, 07:07:29 posle podne »

ako rasiri gornje da ,u svakom slucaju ali sto su mu donji siri struk ce mu izgledati uze....stim sto meni njegovi gornji izgledaju ok sasvim...e sad ja neznam kako je uzivo al ovo ovako meni izgleda sa slike.

za male misice mislio si ovo oko lopatica ili sta?
Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #361 poslato: Decembar 31, 2008, 07:04:43 posle podne »

ne ti po meni imas ok ledja samo treba malo da raisris latove i to je to inace sto se punoce tice ,bash je ok!

samo cepaj i kad se rasiri christmas tree ima sve to lepo da bude fenomenalno...samo sljakaj...inace kad radis trudi se da radis sto ekspolozivnije koncentricni deo i da polaaaako vracas i istezes latisimuse ma koju god vezbu radio...

dobri su njemu letovi,ali u odnosu na struk nisu,samo ga to kochi...zato dzaba christmas tree nego gornja ledja(one male misice koje sam pominjao koji cine VELIKU razliku) da se srede,samo to treba,znam ga ne pricham na osnovu slika...
Sačuvana
Nitro
Gost
« Odgovor #360 poslato: Decembar 31, 2008, 07:01:12 posle podne »

ne ti po meni imas ok ledja samo treba malo da raisris latove i to je to inace sto se punoce tice ,bash je ok!

samo cepaj i kad se rasiri christmas tree ima sve to lepo da bude fenomenalno...samo sljakaj...inace kad radis trudi se da radis sto ekspolozivnije koncentricni deo i da polaaaako vracas i istezes latisimuse ma koju god vezbu radio...

@ mark3 stavi kilazu koju osecas da mozes da pomeris do 10 puta...fora pulovera je da maximalno istegne i rastegnne misic  i da je radijus pokreta pun,ne da stresira misic u toj meri...dakle ....LIGHT DOWN THE WEIGHTS...svati zasta sluzi vezba pre nego sto je radis....
« Poslednja izmena: Decembar 31, 2008, 07:03:02 posle podne od strane Nitro » Sačuvana
SexyFranc
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

SexyFranc

« Odgovor #359 poslato: Decembar 31, 2008, 02:57:49 posle podne »

jel to neka sprdnja na moj racun sto ne mogu da pogodim ledja? :)

salim se malo ;)

Sačuvana
MarK3
Flamer
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #358 poslato: Decembar 31, 2008, 02:55:56 posle podne »

Mark3,Kod pulovera nije fora toliko u tezini koliko je pravilna forma od sustinskog znacaja....tako da nece ti pomoci pullover na masini ako pokusavas da dignes nesto sto nemozes...light down the weights
pa znam to ... ali jednostavno ne mogu da radim sa nekom manjom tezinom je je uopste ne osecam  a kada stavim vecu osecam bol.. kao da sam nekako istegao deo ispod pazuha...
Sačuvana
Nitro
Gost
« Odgovor #357 poslato: Decembar 31, 2008, 09:50:38 pre podne »

Mark3,Kod pulovera nije fora toliko u tezini koliko je pravilna forma od sustinskog znacaja....tako da nece ti pomoci pullover na masini ako pokusavas da dignes nesto sto nemozes...light down the weights
Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #356 poslato: Decembar 30, 2008, 10:51:27 posle podne »

ma davno bi ja to uradio,al treba uploadovati sve to a tesko bude
Sačuvana
MarK3
Flamer
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #355 poslato: Decembar 30, 2008, 10:49:53 posle podne »

ae ocu
super onda... ubaci jos nesto korisno sto ne mozes da nam objasnis preko neta... ali hocu da odradite uvod kao Milos u Secret of the pro's ;D :D
Sačuvana
Stranice: 1 [2] 3 4 ... 26 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.089 sekundi sa 18 upita.