TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398473 Teme od strane 25051 Članovi Poslednji član: Jelena Nedeljkovic

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 26, 2024, 05:30:30 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 [2] 3 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: steperi  (Pročitano 9888 puta)
Lokk1
Gost
« Odgovor #23 poslato: Februar 21, 2008, 09:14:12 posle podne »

A FLEX je iz raja izashao :)
Sačuvana
bb
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #22 poslato: Februar 21, 2008, 11:11:28 pre podne »

Hvala svima na ovim komentarima, tako sam nekako i ja razmisljala pa nisam nista ni kupila.

Problem je sto sam ja nekada zivela u Futogu na 2min. do Dunava i kad mi se trci odem do nasipa i to je to. A ovde gde sam sad ljudi trce pored puta (odvija se saobracaj niske frekvencije), a i do tog puta mi treba 15min. brzog hoda.
Tako ja nemam nikakvu aerobnu aktivnost. Najvise volim trcanje i to na otvorenom (plivanje i voznju bicikla bas i ne volim). Mozda cu biti prisiljena da ponekad vozim bicikl na posao, zasad idem taxijem svuda (cak mi je i hodanje na minimumu).

Reaguju meni zglobovi (ili su to tetive) narocito na kolenima i laktovima (ne od trcaja vec od tegova), ali od kada pijem Animal Flex stanje se popravilo.
Sačuvana
jovo18
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #21 poslato: Februar 21, 2008, 08:24:43 pre podne »

pa ti si bas neka lagana, gadno je to kad duva vetar... ;D

svi me zezaju posto u nasem kraju cesto duva vetar, a nemam ni 50 kg, imam 47
Ipak nisam ja lagana , vec teska jer mi je visina 153cm. Zato sam htela i da pitam sta mislite o tome da treba prvo smrsati da bi se trcalo tj. da trcanje i nije za krupne osobe a pogotovo ne za zene koje imaju sire kukove pa to sve vrsi veliki pritisak na kolena.

Naravno da postoje i bicikl i plivanje, ali ja nekako najvise volim trcanje. Plivanje bi mi oduzelo pola dana, a bicikl ne volim.

Mozes da trcis, krenes polako pa vidis kako ce reagovati zglobovi. Ako zelis da budes sigurna sto se tice istih uvek mozes da uzmes neki preparat za glukosaminom i hondroitinom. Cisto radi zastitie.
Steper bas i nije neka efikasna kardio sprava
Sačuvana
DHEA
Napredni član
Van mreže Van mreže

"Менаџер физичких послова"

« Odgovor #20 poslato: Februar 21, 2008, 01:26:32 pre podne »

Iskreno, i ja smatram da su steperi loš pokušaj simuliranja trčanja... ajde kad se radi lagano, ali raditi ubrzanim tempom na tome... neće da ti bude dobrooooo...  Da se ne lažemo, trenažer koji valja košta >250 e! A opet, kada se pogleda sa druge strane, ne postoji trenažer koji se može koristiti kao dobra zamena za trčanje! Traka za trčanje!? Najbliža trčanju, ali... neka hvala!
Sačuvana
Never underestimate your power to change and improve yourself.

Somethnig is better then nothing. More is defenitly better then something. So, stop talk and do more work!
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
Van mreže Van mreže

Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #19 poslato: Februar 19, 2008, 09:04:20 posle podne »

jako losa opcija po mom misljenju,  bolje bicikl sobni, moze da se nadje po vrlo povoljnim cenama, ali kvalitet vrlo diskutabilan.

Jedno je sigurno a to je da sve sprave za kucnu upotrebu jako brzo dosade i da cesto steperi postanu odlicni za susenje vesa  :D
naravno cast pojedincima...
Sačuvana
bb
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #18 poslato: Decembar 09, 2007, 07:51:49 pre podne »

Bila sam juce u Metrou. Znala sam da tamo moze da se naleti na kardio sprave.
Medjutim dzaba sam se ja ovde informisala, moj muz je poludeo vec posle 10min. setanja po Metrou ma kakvi sad jos steperi ...i sve u svemu nista od toga, mozda nesto narucim preko interneta to mogu barem na miru da uradim
Sačuvana
PANSPORT BEOGRAD
PeĂ°a
Global Moderator
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

Prodavnica u YBC-u

Pansport
« Odgovor #17 poslato: Decembar 08, 2007, 09:54:45 pre podne »

Nebrini bb,to kao sti i sama kazes ne vazi za tebe,vec bas za debele.
Slobodno se baci na trcanje.
Sačuvana

bb
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #16 poslato: Decembar 08, 2007, 07:59:02 pre podne »

Nadam se da ova teorija o krupnim osobama i trcanju ne vazi za mene vec za jako debele osobe.
Sačuvana
bb
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #15 poslato: Decembar 08, 2007, 07:46:35 pre podne »

svi me zezaju posto u nasem kraju cesto duva vetar, a nemam ni 50 kg, imam 47
Ipak nisam ja lagana , vec teska jer mi je visina 153cm. Zato sam htela i da pitam sta mislite o tome da treba prvo smrsati da bi se trcalo tj. da trcanje i nije za krupne osobe a pogotovo ne za zene koje imaju sire kukove pa to sve vrsi veliki pritisak na kolena.

Naravno da postoje i bicikl i plivanje, ali ja nekako najvise volim trcanje. Plivanje bi mi oduzelo pola dana, a bicikl ne volim.
« Poslednja izmena: Decembar 08, 2007, 07:52:11 pre podne od strane bb » Sačuvana
quaresma
Fakultet za sport i turizam tims. assistant
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #14 poslato: Decembar 08, 2007, 03:43:45 pre podne »

a kolika mu je cena?
oko 4000din.

Sad sam nasla neki MAGNETNI ELIPTIK ORBITEK na sajtu http://www.extrasrbija.com/ za 8500din
Izgleda mi kao zanimljivija i bolja sprava, ali treba da se potrudim pa da nadjem prostor u kuci za tako nesto. Verovatno je u pitanju neprofesionalna sprava, ali se nadam da bi mene izdrzala (50kg).
Nisam do sada imala prilike da isprobam ove sprave pa ne znam o cemu se tu radi. Kad sam isla u teretanu tamo je postojao samo bicikl.

Sačuvana
MSc Sport Scientist
Faculty of sport and tourism - Assistant
Center of Health, Exercise and Sport Science CHESS
http://chess.edu.rs/

sasa.semeredi@gmail.com   feel free to contact me

Practice will not make you perfect, perfect practice will make you perfect.
Beka_S
Napredni član
Van mreže Van mreže

Personalni trener u teretani - Dipl hemičar

« Odgovor #13 poslato: Decembar 07, 2007, 10:29:11 posle podne »

Ovo ti je mnogo bolja varijanta od onog stepera veruj.A posluzice ti,klasicna je sobna varijanta,znaci za kucnu upotrebu.Nije to kao kad u teretani milion ljudi drnda onaj jedan eliptik svakodnevno,tu ovo ne bi izdrzalo dugo ,li tebi ce posluziti definitivno
Sačuvana
Be Happy!!!
bb
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #12 poslato: Decembar 07, 2007, 10:01:48 posle podne »

a kolika mu je cena?
oko 4000din.

Sad sam nasla neki MAGNETNI ELIPTIK ORBITEK na sajtu http://www.extrasrbija.com/ za 8500din
Izgleda mi kao zanimljivija i bolja sprava, ali treba da se potrudim pa da nadjem prostor u kuci za tako nesto. Verovatno je u pitanju neprofesionalna sprava, ali se nadam da bi mene izdrzala (50kg).
Nisam do sada imala prilike da isprobam ove sprave pa ne znam o cemu se tu radi. Kad sam isla u teretanu tamo je postojao samo bicikl.
Sačuvana
Beka_S
Napredni član
Van mreže Van mreže

Personalni trener u teretani - Dipl hemičar

« Odgovor #11 poslato: Decembar 07, 2007, 08:47:33 posle podne »

Upravo tako,koliko para toliko i muzike.Ne znam tacno koja mu je cena ali po KS-u mozes da ga nadjes bukvalno za neke smesne pare (1000-1500din.),naravno po poznatim sportskim radnjama su skuplji,ali ni to nije neka cifra,mada po meni ne vredi ni tioliko.Bolje neki multivitamincic da se uzme za te pare,a ovako na trcanje
Sačuvana
Be Happy!!!
quaresma
Fakultet za sport i turizam tims. assistant
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #10 poslato: Decembar 07, 2007, 07:50:35 posle podne »

a kolika mu je cena?
Sačuvana
MSc Sport Scientist
Faculty of sport and tourism - Assistant
Center of Health, Exercise and Sport Science CHESS
http://chess.edu.rs/

sasa.semeredi@gmail.com   feel free to contact me

Practice will not make you perfect, perfect practice will make you perfect.
bb
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #9 poslato: Decembar 07, 2007, 06:56:38 posle podne »

Nedovoljno aktivira misice ,nemas pun pokret na njemu,skoro kao da samo odvajas pete.Anghazuje nesto kao listove,malo nesto kvadriceps ali za mene bar vrlo malo,a zadnjicu i ne dotice.Ne zelim ni da ga uporedjujem sa drugim steperima niti eliptikom jer ne moze ni da pridje

Znaci taman kolika mu je cena toliko i daje.
Sačuvana
Stranice: 1 [2] 3 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.168 sekundi sa 18 upita.