TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 399332 Teme od strane 25052 Članovi Poslednji član: Ancient

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Decembar 23, 2024, 11:01:20 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 [2] 3 4 5 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Tetovaza  (Pročitano 23376 puta)
PANSPORT BEOGRAD
PeĂ°a
Global Moderator
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

Prodavnica u YBC-u

Pansport
« Odgovor #52 poslato: Decembar 17, 2007, 03:58:13 posle podne »

Samo da budes siguran da pise to sto zelis da pise.
Ta kineska  slova su vec malo sazvakana.

Dobra fora za staroslovenski
Sačuvana

jovo18
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #51 poslato: Decembar 17, 2007, 10:32:13 pre podne »

E kao prvo tetovaza mora da izbledi vremenom,nema to veze sa faktorima ,sem sa tim sto moze da deluje lepse ako malo izgorish na suncu...pa ovako kada se radi tetovaza tebi prvi sloj koze bukvalno umre i posle nekoliko dana te celije otpadaju a stvaraju se nove,tako da  tkivo na kome je radjena tetovaze ide sve dublje i dublje i zato deluje bledo,sa tim se pomirite i ako vam se nesvidja idite jednom godisnje na zimu da vam se mnogo izbledeli delovi prerade,to nije skupo tako da to je to...naravno morate voditi racuna o higijeni tetovaze ...to je jako bitno ako se izlazete previse znojenju a nemarite za tatoo ode sve u !@#$..:D toliko
Koliko ce tetovaza da izbledi zavisi i od kvaliteta boje kojom majstor radi kao i od kvalitete i odrzavanja same koze onga koji je tetoviran.
Drugarica ima tetovazu koja je radjena u inostrasnstvu pre nekih 5g i izgleda tamno kao da je radjena nedavno.
Slazem se da je jako bitno da se tatoo odrzava.
Sačuvana
perica kolenkas
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #50 poslato: Decembar 16, 2007, 12:30:35 pre podne »

e vidis ovo za staroslovenski nije lose...sto se mene tice ne mora bas biti kineski,ali lepo mi izgleda...idem sada odmah da potrazim nesto na staroslovenskom... uradio bi mozda i tri slova,pa sam razmisljao izmedju lopatica...a?
Sačuvana
Nitro
Gost
« Odgovor #49 poslato: Decembar 15, 2007, 02:53:24 posle podne »

E kao prvo tetovaza mora da izbledi vremenom,nema to veze sa faktorima ,sem sa tim sto moze da deluje lepse ako malo izgorish na suncu...pa ovako kada se radi tetovaza tebi prvi sloj koze bukvalno umre i posle nekoliko dana te celije otpadaju a stvaraju se nove,tako da  tkivo na kome je radjena tetovaze ide sve dublje i dublje i zato deluje bledo,sa tim se pomirite i ako vam se nesvidja idite jednom godisnje na zimu da vam se mnogo izbledeli delovi prerade,to nije skupo tako da to je to...naravno morate voditi racuna o higijeni tetovaze ...to je jako bitno ako se izlazete previse znojenju a nemarite za tatoo ode sve u !@#$..:D toliko
Sačuvana
Beka_S
Napredni član
Van mreže Van mreže

Personalni trener u teretani - Dipl hemičar

« Odgovor #48 poslato: Decembar 15, 2007, 02:47:50 posle podne »

A sto ne japanska slova?Sto ne napisete nesto na staroslovenskom umesto kineskom....

Dobar ukus!Drug iz teretane ima na podlaktici istetovirano nesto na staroslovenskom i jako je mocno.Jos ako ti je i podlaktica mocna kao njemu stvarno izgleda originalno,a da ne pricam o tome koliko te tera na razmisljanje o tome sta tu pise!
Sačuvana
Be Happy!!!
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #47 poslato: Decembar 15, 2007, 02:08:06 pre podne »

A sto ne japanska slova?Sto ne napisete nesto na staroslovenskom umesto kineskom....
Sačuvana
BRING IT ON BAYBE :D
ognjen novakov
" Shut the fuck up and train. "
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

Chips,Cola i telefon Motorola ;)

« Odgovor #46 poslato: Decembar 15, 2007, 01:48:17 pre podne »

Respect za ovo da cesh raditi kad kinez istetovira cirilicu... Pa uradi brate,za kineska slova ti je vrh od vrata pa dole niz kicmu... mada ako ocesh samo 2 onda bi bilo glupo... drugar je uradio 5 slova tako i jakooo je mocno... Pa zavisi kod koga cesh raditi mozhe da te izadje 20 eura a mozhe i 50,jbg... Pozdrav!
Sačuvana

jojevta
Gost
« Odgovor #45 poslato: Decembar 14, 2007, 11:29:56 posle podne »

Nece ti izneti vise od 20evra
A mozes da radis bilo gde,nema pravila,osim jedino na licu je bezveze,veci bol je tamo gde je koza tanja,tako da razmisli dobro...mada to i nije neka velicina
Da li ce ti tatto izbledeti,zavisi od vise faktora(boje,izlaganje UV zracima,samog odrzavanje tetovaze neposredno posle izrade....)

I jos nesto,ne mogu a da ne kazem,smatram da imas mnogo lepsih i boljih motiva za tatto od kineskih,hebrejski i sta ti ja znam kojih slova...
Ja cu raditi kineska slova onda kad vidim kineza da je istetovirao cirilicu
 toliko
Sačuvana
perica kolenkas
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #44 poslato: Decembar 14, 2007, 11:21:24 posle podne »

Koliko bi moglo da kosta, hteo bi da uradim dva kineska slova, znace strength i inflluence, otprilike da budu velicine 5x5...
       Gde je dobro mesto...mislim da se ne bi ispalio da istetoviram negde gde to niko ne radi...kazu da slova idu na podlakticu,ali mi je to glupo,ja sam kontao na ledjima negde...a ledja su mi hvala bogu siroka  ;D ;D,sta vi mislite??

I da li ce da mi izbledi tetovaza,posto je lik istetovirao celu ruku crnom bojom, a sada mu nekako vuce na tamno zelenu...
Sačuvana
jojevta
Gost
« Odgovor #43 poslato: Decembar 14, 2007, 10:14:08 posle podne »

Ma kana je s****e,ako hoces da radis tatto,radi kako treba ,razmisli dobro sta hoces,mesto na telu,i naravno ono najbitnije dobrog i proverenog majstora,da posle ne bi bilo kajanja
Sačuvana
ognjen novakov
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

« Odgovor #42 poslato: Decembar 14, 2007, 09:56:14 posle podne »

Ja mislim da nije... prichao mi je neshto taj lik... kao zavisi koliko duboko ide,pa od toga zavisi... Jebem li ga... nek brine ona,necu ja  :D Ja sam rekao kad mi se digne tuki,oticu uradicu i zdravo djaci  :)
Sačuvana

vuksa
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

Dip. trener

« Odgovor #41 poslato: Decembar 14, 2007, 09:50:37 posle podne »

nema tu ostace nece ostari...mislim ne moze niko da garantuje to...to je individualno
Sačuvana
al se nekad dobro jelo :)
ognjen novakov
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

« Odgovor #40 poslato: Decembar 14, 2007, 09:49:01 posle podne »

Hahah... Mada ovaj lik shto je radio drugarici je dao garanciju da nece nishta ostati... Tako da bi trebalo da je siguran u svoj rad...
Sačuvana

vuksa
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

Dip. trener

« Odgovor #39 poslato: Decembar 14, 2007, 09:45:04 posle podne »

i ja sam cuo to sa flekama...a dosta njih ima i nekih alergija na to pa se upali pa lici ko da ti se neko po**o na mesto :D
Sačuvana
al se nekad dobro jelo :)
ognjen novakov
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

« Odgovor #38 poslato: Decembar 14, 2007, 09:40:42 posle podne »

Ma crta... Mada ima i tih kao polutrajnih... Radila moja drugarica pegaza na ledjima,traje nekih 2 godine,i izlazi povremeno... samo ja sam chuo da je velika verovatnoca da ti ostane fleka na kraju  :o
Sačuvana

Stranice: 1 [2] 3 4 5 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.306 sekundi sa 19 upita.