TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 399990 Teme od strane 25055 Članovi Poslednji član: ranilac

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Januar 22, 2025, 02:47:39 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 4 5 [6] 7 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: pomoc - potrebna promena dosadasnjeg rezima  (Pročitano 19320 puta)
Markovic
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #19 poslato: Maj 28, 2011, 01:49:36 pre podne »

batali te sagorevace sa toliko kofeina posto ti ocigledno ne prijaju,nemoj sa tim da eksperimentises! ja sam se kao klinac zezao tako isto i zaradio tahikardiju i vec par godina pijem beta blokatore svaki dan,ali jedno 2 godine nisam mogao da se sastavim,od kada pijem blokatore sve je ok,samo sto nisam mogao da treniram punih 5 god zbog chuke,tako da  bez zezanja i eksperimentisanja sa jakim burnersima,ishrana je najbitnija!
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #18 poslato: Maj 28, 2011, 01:07:00 pre podne »

AC koliko god delovao jak nema toliko kofeina kao burn i radi drugacije.Time mislim da ne ide toliko na stimulanse od kojih ce ti srce iskociti,bar nece od jedne kesice,ali ima ljudi kojima i on smeta.Daleko od toga da je slab.
Sačuvana
Xenia
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #17 poslato: Maj 27, 2011, 11:24:01 posle podne »

AC nisam, ali sam pre neki dan uzela dyma burn, pa mi je bilo lose.. danas sam opet krenula sa njim ali samo 1 dnevno i ok sam se osecala, tako da cu ostati na toj dozi za sad.. mada je meni bash problem konstantan umor koliko god da nocu spavam, stalno sam umorna i pijem puno kafi da bi se podigla pred trening i kad imam da uchim, ta jedna kapsula me drzi dok treniram posle se opet spustim.. pritisak mi je konstantno nizak oko 80 ili 90 gornji.. ne znam chime bih to mogla da regulishem jer me poprilichno sputava u treningu? Whey sam pila ranije, treba da ga kupim ovih dana ali i pored toga imam adekvatan proteinski unos svakodnevno,, umem da pojedem 600g pileta dnevno sama, znam bash da preteram.. ali shta cu kad ne jedem hleba pa me jedino ta kolichina energetski zadovolji.. dakle samo whey?
Sačuvana
daniela svarc
lekar, savetnik za ishranu, doktor nauka
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #16 poslato: Maj 27, 2011, 09:03:34 posle podne »

Jesi uzimala AC i whey?
Sačuvana
Xenia
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #15 poslato: Maj 25, 2011, 04:17:32 pre podne »

shta bi mi savetovali od suplemenata za neku dobru definiciju i odrzavanje iste? da li moj trening sada treba da se razlikuje od onog kada sam dobijala mishice i definiciju po intezitetu, uchestalosti, serijama ponavljanja i tezinama ? (sad zelim odrzavanje iste, eventualno sitno korekcije, detalji..)
Sačuvana
Xenia
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #14 poslato: Maj 25, 2011, 04:12:02 pre podne »

hvala, bolje mi je nakon prospavane noci.. shta cu kad volim da eksperimentishem, samo da mi ne dodje glave.. shto je najgore za ova 3 dana je stvarno pochela da mi se smanjuje noga pa je sad prosto izazov odustati, a losha strana je shto mi se i tezina smanjila, ali to je voda.. odoh ispod 50kg.... kad bolje pogledash nije ni to toliko loshe sa strane ushtede para, pojedem jednu mushicu i zadovoljim proteinske potrebe za dan (;
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #13 poslato: Maj 25, 2011, 12:45:48 pre podne »

Uf...prvo pa musko! Odmah na najjace sagorevace.Dyma burn je jak sto se tice stimulansa,jako mnogo kofeina ima u sebi i zato ti se to sve javlja.Batali ga ne odgovara ti ocigledno.Jos pijes i puno kafa..tvoje srce je u haosu i nije dobro to sto radis.Smanji kafe..promeni sagorevac i bice ti bolje.
Sačuvana
Xenia
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #12 poslato: Maj 24, 2011, 10:12:19 posle podne »

Uzela sam sagorevach Dyma burn, kako bih podstakla katabolizam, radim samo kardio treninge, evo ova 2-3 dana u nadi da cu smanjiti misice nogu.. jedem normalno kao i pre, 3-6l vode povecala .. sad ne znam jel do sagorevacha ali me uhvati neverovatna muchnina i povracanje posle samo jedne kapsule, sad mi je bash loshe,, a uzeh ga danas oko 5 sati pre kardia.. lupa mi srce, nervoza disanje i neverovatna muchnina.. ima li neke prve pomoci za ovo ?? i nije mi jasno zasto ovako reagujem.. inache pijem po 5 kafi dnevno, ako je zbog kofeina, nije mi ranije smetao ovako da mi stvara probleme..

i josh jedno pitanje?? da li je moguce da dodje i do muchnine ovakve i navedenih simptoma, tahikardije itd zbog smanjenog unosa UH jer zivim na mesu i jajima bukvalno? da se nisam iscrpela?
Sačuvana
daniela svarc
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #11 poslato: Maj 21, 2011, 08:13:02 posle podne »

javi se Zoltanu ili Alenu - za njih znam da se time bave.. možda i Marko Dimitrijević... uglavnom na pravom si mestu da upoznaš takve ljude ;)
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #10 poslato: Maj 21, 2011, 01:14:39 pre podne »

Ima nas i u NS-u koji se profi bavimo time...ako mogu pomoci javi se.
Sačuvana
Xenia
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #9 poslato: Maj 20, 2011, 09:02:37 posle podne »

Hvala na odgovorima. Buduci da sam ih radila svaki 2 ili 3 dan, smanjicu na 1 nedeljno sa manje ponavljanja ili bez tezine. Sta da radim, takva mi je genetika.. Primetila sam da mi organizam brzo reaguje i na najmanje promene, nekad to moze biti jako dobro, u ovom slucaju sam preterala.. pitaju me ljudi sta radim, srame se kad vide moje ruke i nove plochice ;p nije bilo lako ali se i sama chudim brzim rezultatima.. koristila  sam 100% Whey Protein Professional, a sada bih probala Pro V 60 kao zamenu za obrok ili nitro gold protein, a vidim i da su na akciji.. sta bi bilo bolje?

Imaš dobru genetiku za takmičenja... jesi ikad razmišljala o tome?

Ta misao mi je padala na um u poslednje vreme, ali sam totalno neupucena sto se tice toga... volela bih da upoznam neke ljude koji se bave time, mozda pri nekoj teretani, planiram od ponedeljka da krenem i da nadjem nekog ko ce me posavetovati, dati neki detaljniji program.. sve ovo do sad sam postigla zahvaljujuci vasim savetima, citajuci, i iskljucivo vezbajuci u kucnim uslovima.. videcemo.. znas li nekog u novom sadu kome bih se mogla obratiti, pri nekoj teretani ili gde bih vec vezbala .. ?
Sačuvana
daniela svarc
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #8 poslato: Maj 20, 2011, 08:55:24 posle podne »

Hvala na odgovorima. Buduci da sam ih radila svaki 2 ili 3 dan, smanjicu na 1 nedeljno sa manje ponavljanja ili bez tezine. Sta da radim, takva mi je genetika.. Primetila sam da mi organizam brzo reaguje i na najmanje promene, nekad to moze biti jako dobro, u ovom slucaju sam preterala.. pitaju me ljudi sta radim, srame se kad vide moje ruke i nove plochice ;p nije bilo lako ali se i sama chudim brzim rezultatima.. koristila  sam 100% Whey Protein Professional, a sada bih probala Pro V 60 kao zamenu za obrok ili nitro gold protein, a vidim i da su na akciji.. sta bi bilo bolje?

Imaš dobru genetiku za takmičenja... jesi ikad razmišljala o tome?
Sačuvana
deskecar
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #7 poslato: Maj 20, 2011, 08:44:36 posle podne »

Nitro posle treninga a v60 kao zamenu za obrok ili pred spavanje..
Sačuvana
Xenia
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #6 poslato: Maj 20, 2011, 08:35:19 posle podne »

Sačuvana
daniela svarc
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #5 poslato: Maj 20, 2011, 08:24:13 posle podne »

Prestani da vežbaš noge i smanjiće se obim....
salo kontroliši ishranom
Sačuvana
Stranice: 1 ... 4 5 [6] 7 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.162 sekundi sa 18 upita.