TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 399990 Teme od strane 25055 Članovi Poslednji član: ranilac

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Januar 22, 2025, 02:46:43 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 3 4 [5] 6 7 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: pomoc - potrebna promena dosadasnjeg rezima  (Pročitano 19319 puta)
ФИКИ
Napredni član
Van mreže Van mreže

Weightlifting sister, with the middle leg twister! :D

« Odgovor #34 poslato: Jul 19, 2011, 03:43:36 posle podne »

2 dana noge zaredom bez odmora, plus sat vremena cardio :P jes sigurna da te neko ne zahebava? :D
Sačuvana
Sta je dobar, a sta los trip?
Dobar trip je kad vidis zmaja.
Los trip je kad zmaj vidi tebe.
Stefan L.
Gost
« Odgovor #33 poslato: Jul 19, 2011, 03:13:23 posle podne »

Nije me pitala za ciljeve poshto ona tamo samo radi u teretani a sebe je nazvala instruktorom.. pokazala mi na brzaka kako koja sprava funkcionishe, i posle bez mog zvanja kako bi zavrsila vezbu na jednoj spravi ona mene za ruku i hajd na drugu, pa trecu, pa 100 sprava za 2 sata, nema sta nisam radila, i iskreno ne znam zashto me je toliko pratila ceo trening po 2h.. drugo da sam je platila pa hajd' nekako ali bash me je unishtila, 2 dana istih vezbi na istim spravama, sve velike tezine i ponavljanja na koja nisam navikla i evo sad se ceo da istezem i jos uvek ne mogu da sednem u turski sed ili onaj polozaj zabice za istezanje koliko me boli.. nije mi bash normalno to toliko forsiranje bar na pochetku.. a danas ako me poshalje na spravu za noge streljacu je :)
gledacu da odradim neki kardio, ruke, ramena i grudi, nek danas donji deo malo odmori..
Ti ako vidis da ti neko u ovakvoj ili slicnoj situaciji kaze da radis nesto sto ne zelis i mislis da je pogresno ne bi radila,zar ne?! :) Posto si vec na pravom mestu(forum Pansporta) vidi kako ti odgovara nacin ishrane i treninga i uzivaj,a ako ne znas kako se neka vezba pravilno izvodi pitaj nekog ko to zna ili vidi na Youtube. ;)
Sačuvana
Xenia
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #32 poslato: Jul 19, 2011, 01:25:00 posle podne »

Nije me pitala za ciljeve poshto ona tamo samo radi u teretani a sebe je nazvala instruktorom.. pokazala mi na brzaka kako koja sprava funkcionishe, i posle bez mog zvanja kako bi zavrsila vezbu na jednoj spravi ona mene za ruku i hajd na drugu, pa trecu, pa 100 sprava za 2 sata, nema sta nisam radila, i iskreno ne znam zashto me je toliko pratila ceo trening po 2h.. drugo da sam je platila pa hajd' nekako ali bash me je unishtila, 2 dana istih vezbi na istim spravama, sve velike tezine i ponavljanja na koja nisam navikla i evo sad se ceo da istezem i jos uvek ne mogu da sednem u turski sed ili onaj polozaj zabice za istezanje koliko me boli.. nije mi bash normalno to toliko forsiranje bar na pochetku.. a danas ako me poshalje na spravu za noge streljacu je :)
gledacu da odradim neki kardio, ruke, ramena i grudi, nek danas donji deo malo odmori..
Sačuvana
Biochemo
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #31 poslato: Jul 19, 2011, 11:01:07 pre podne »

Tebe je udario trening + sagorevač + brdo kofeina koje unosiš.

Nznm šta ta instruktorka ima kao zamisao (pa neću da se usudim da sudim), ali meni to malo ne deluje zdravo na prvi pogled... Više mi liči na mentalni trening za legiju stranaca nego na trening saa nekim ciljem. Udariš po klasišnom muškom treningu sa tegovima uz kardio i ima da bude milina. (Jel te ona pitala šta hoćeš da postigneš kad je krenula da radi sa tobom?)

Kružni trening je ok, ali treba praviti adekvatne pauze. Za vratilo nema tu ništa čudno. Drugačije je nego tvoje kući - debljina hvata, širina hvata - sve igram ulogu - adaptiraćeš se ubrzo. (I da, ako si radila zgibove na pola onog sumanutog treninga ili kasnije, nije čudno što nmožeš koliko i kući.)

MOže i junetina povremeno, samo da je u periodu dana kada si low carb.
Sačuvana
ФИКИ
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #30 poslato: Jul 19, 2011, 09:27:15 pre podne »

Ostala si bez vode, brze nego sto je trebalo, menjaj trening.
Sačuvana
Xenia
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #29 poslato: Jul 19, 2011, 06:51:09 pre podne »

Vec 2 dana radim komplet vezbe za gluteus i noge i mislim da bi mi bilo 3 dan to i previshe, zbog upale.. mislim da nema potrebe svaki dan raditi te vezbe vec imati dane kad se shta radi.. ali ne znam zasto me ta instruktorka forsirala 2 dana zaredom da radim iste vezbe, sve je nekako lichilo na kruzni trening.. Da li bi neko od vas mogao da me posavetuje kako da radim kojim danima, npr da li samo jedan dan ruke, ramena i ledja, drugi samo noge i gluteus, treci trbusnjaci.. ili da se drzim kruznog treninga neko vreme? da li trbusnjake mogu da radim svaki dan, i koliko da ih radim na kosoj klupi posto mogu bash dosta, a ne znam da li to ima nekog efekta, ili da uzmem neki teg pa da se sa njim podizem na kosoj klupi kako bih malo otezala kad vec mogu puno da ih uradim? Takodje sto sam primetila, mnogo mi je teze da radim zgibove u teretani na njihovom vratilu nego na svom, tamo mogu samo 5! mozda zato shto je moje vratilo nize postavljeno? bash chudno....

josh jedna stvar u vezi ishrane : mleko sam izbacila totalno, da li smem mozda casu jogurta uz sagorevach popiti, mozda bi mi to olaksalo osecaj u zeludcu ili kiselo mleko ili ella sir? ili da se klonim mlecnih prozvoda? Da li moze junetina na definiciji ili samo pileca prsa i kuvani oslic? Da li je ok jedna porcija kostunjavog i kojeg(sirovi badem, neprzen npr 30g) i u koje vreme je najbolje uzeti? inache koristim i omegu 3 ali samo jednu kapsulu dnevno, koliko ih treba piti? chula sam da je dobro koristiti laneno ulje- zasto bash ono, za sta je dobro? da li ga piti ovako na suvo i koliko, jedna kafena kasikica i kada? da li mogu na tome da przim belanca ili da i dalje jedem samo kuvana jaja? i gde u novom sadu mogu naci neki veci izbor mesa, gde god da odem ima samo piletina, junetina i svinjetina!!!
Sačuvana
Xenia
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #28 poslato: Jul 19, 2011, 06:35:20 pre podne »

Markovic :Nemam ja gastritis i te probleme sa zeludcem ovako, prvi put mi se desio taj osecaj kiseline, kao da mi se sama tableta popela u grlo i pochela da przi, nisam htela da prekidam trening zbog toga pa da bih ugasila tu kiselinu i ako su nas odavno uchili u shkolici da kiselina plus voda stvara burnu reakciju jedino me je litra ispijene vode u roku od 5 minuta spasla da mogu nastaviti trening.. P90X sam zavrsila program i zahvaljujuci tome sad mogu da uradim 10 zgibova, preko 20 sklekova i kvadricepsi su mi jachi.. ali odluchila sam da krenem u teretanu za bolje rezultate, ipak ne moze sve obichnim vezbama...

Biochemo: Ovaj sagorevach je u pitanju http://www.pansport.rs/Sagoreva%C4%8Di-masti/Termogenici-i-kompleksni-sagoreva%C4%8Di/MT791-Hydroxycut-Hardcore-X.html. Inache pre toga sam koristila Dymaburn ali svega par dana zbog istih efekata s'tim sto mi je od njega bilo samo muka i ni priblizno mi nije bilo lose od njega kao od ovog... Znam da kazu da treba probati vise stvari pa videti kome sta najvise odgovara.. izgleda da bi po svemu sudeci meni L-carnitin bio sasvim dovoljan. Evo od danas ne pijem kafu... popila sam tabletu, litru ipo vode, posle pola sata 2 jaja i sad pijem chaj od brusnice.. osecam da me malo przi ali nije kao juche.. testriracu ga josh danas, ako se ponovi ovakva situacija definitivno ga poklanjam nekom ko nema problema sa tim...

Fiki: sat vremena kardio ali u razmacima tokom treninga, po 15 min na traku za trcanje, 15min bajs, 15 min skije, 15 min steper, sve moguce vezbe za noge i gluteus na masinama, trbusnjake na kosoj i vratilu, neka sprava za struk sto se rotirash sa tezinama , cucnjevi, zgibovi, sklekovi, 2 vezbe za ruke na masini, jedna za ramena.. ubila sam se juche od treninga, bez pauze sve!!

Imam nenormalnu upalu prepona, ne mogu u opste da sedim u polozaju turskog seda !!! neka luda instruktorka, bash je nabasala na mene pored svih u teretani da radi samnom- ne znam zashto :p ali svidja mi se to!
Sačuvana
ФИКИ
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #27 poslato: Jul 19, 2011, 05:50:25 pre podne »

Sta si radila 2 sata na treningu?
Sačuvana
Biochemo
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #26 poslato: Jul 19, 2011, 02:02:45 pre podne »

u opste nisam razmishljala a znam da ima kofeina u zelenom chaju, uzela ga iz razloga chishcenja organizma, a na kafu sam navikla svaki dan puno jer imam jako nizak pritisak, izgleda da je ovo stvarno prelilo chashu... mislish li da ako izbacim kafu totalno i sve vrste chajeva da mogu da uzimam jednu tabletu hidroksija pre treninga? jel ima chaj od koprive kofeina u sebi?

Mogući "kofein overdose". Iskul sa kofeinom kad koristiš sagorevače. Ako već piješ toliko kafe (što svakako ne smatram za dobru stvar), tebi bi bolje bilo da si uzela l-karnitin. A ti što kažu da je obična AK mogu da ti kažem da nemaju pojma.

Malo se smiri, biće sve ok. Vidi odmori jedan dan na vrlo malo kofeina taj dan, pa za koji dan probaj da popiješ jedan hydroxy cut, ali nemoj da piješ nikakav kofein taj dan. Nzm kakve su tablete (ako su tablete u pitanju), ali možda nije loše i pola doze da probaš.

Ako te i to smara, prodaj taj hc i to je to.

@Markovic
Pazi, možda "nije dovoljno stručan", ali fino zbori ovaj Robert. Udara na receptore toliko koefina i vrlo je poželjno praviti pauze. Jedino je fora što će da ako pokuša da totalno odmori od toliko kofeina odjednom da odlepi načisto. Kriziranje sa kafom nije nimalo za potceniti.
Sačuvana
Markovic
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #25 poslato: Jul 18, 2011, 11:43:18 posle podne »

@Robert izvini ali mislim da nisi dovoljno strucan da bi mogao da tvrdis devojci da joj posle 2 meseca pauze nece smetati hidroxi jer ne znas ni da li je zdrava ni da li reaguje mozda na neki sastojak iz njega.Bolje bi bilo da si joj prvo preporucio nekog doktora i detaljan kardio pregled kada vec ima problema sa istim,nego da nastavi kasnije opet sa tim. nekim ljudima ne prijaju i mogu da skode sagorevaci,nismo svi isti ;) tako da ako joj telo ocigledno burno reaguje na sagorevace treba da ga poslusa.
Sačuvana
Markovic
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #24 poslato: Jul 18, 2011, 11:32:11 posle podne »

ta kiselina u zelucu i lupanje srca moze da bude i gastritis i zeludacna kila,kiselina kada se vraca nadrazuje ceo jednjak pa imas osecaj peckanja i probadanja u grudima kao da je od srca,a kod zeludacne kile zeludac,kada je pun,se popne i stvara pritisak na srce zbog cega ono jace i brze pocinje da lupa. gastritis i kila cesto idu u paketu,ali...izbaci bre vise te sagorevace kada ti ocigledno ne prijaju!!! hoces da nesto zeznes stvarno pa da posle ne smes ni da treniras vise nikada,tada ce ti linija verovatno biti extra ;) odradi jedan krug od 3 meseca P90X i nece ti trebati sagorevaci ;)
Sačuvana
deskecar
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #23 poslato: Jul 18, 2011, 09:15:00 posle podne »

nema kopriva kofein...
Sačuvana
Xenia
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #22 poslato: Jul 18, 2011, 08:54:17 posle podne »

u opste nisam razmishljala a znam da ima kofeina u zelenom chaju, uzela ga iz razloga chishcenja organizma, a na kafu sam navikla svaki dan puno jer imam jako nizak pritisak, izgleda da je ovo stvarno prelilo chashu... mislish li da ako izbacim kafu totalno i sve vrste chajeva da mogu da uzimam jednu tabletu hidroksija pre treninga? jel ima chaj od koprive kofeina u sebi?
Sačuvana
Robert
Top poster
Van mreže Van mreže

Pansport
« Odgovor #21 poslato: Jul 18, 2011, 08:45:22 posle podne »

Posle svega što si napisala u temi o unosu vode, jedino mogu da ti poručim da daš predaha svom telu od velikih količina stimulanasa(zeleni čaj,kafe sagorevači itd).
Sagorevači jesu bezbedni za upotrebu kod zdravih osoba i ako se ne pretera sa njima ili sa stimulansima iz ostalih suplemenata/kafa/čajeva itd.
U celoj ovoj priči, sagorevači su najmanje zlo a Hydroxycut se ovde našao samo kao kap koja je prelila čašu kod tebe, tj. kod tela pretrpanog stimulansima.

Poslušaj me, odmori od svega toga i biće sve ok posle mesec-dva. Prilično sam uveren da ti posle te pauze 1 tab Hydroxija neće smetati.
Sačuvana
Xenia
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #20 poslato: Jul 18, 2011, 08:33:50 posle podne »

danas su mi preporuchili da uzmem Hydroxycut hardcore x, tacnije odgovorili su me od L-karnitina jer je to po njima obichna aminokiselina i da ne ochekujem previshe od nje.. prodavnica je bila usput(spens), inace imam obichaj da uzimam sve samo u pansportu gde dobijem i dobre savete.. uzela sam 1 tabletu pre treniga, trenirala 2 sata, i u poslednjih pola sata treninga mi se pojavila neverovatna kiselina u zeludcu koja se penje u grlo, bukvalno sam htela da povratim, pri tom da napomenem da sam imala obrok pre treninga nekih 2h pre, i popila sam bar litru ipo vode.. sad jedva dishem i srce mi je poludelo, u periodima od 5-10 minuta me tako preseche .. ne znam shta da radim vishe, mislila sam chak i hitnu da zovem!!!!! kakvi su to suplementi kad mogu choveka da dovedu u ovakvo stanje? inache nemam nikakvih zdravstvenih problema ali ovaj hydroxycut je najvece zlo koje sam dozivela!! Ako neko vidi sto pre poruku da mi odgovori sta bi bilo najpametnije uchiniti jer se stanje pogorshava...... ne znam shta je gore- sto sam opet bacila pare ili shto cu mozda uskoro da riknem od sagorevacha koji su navodno bezbedni
Sačuvana
Stranice: 1 ... 3 4 [5] 6 7 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.329 sekundi sa 18 upita.