TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398419 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 22, 2024, 05:36:31 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 33 34 [35] 36 37 ... 42 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Lakat  (Pročitano 119491 puta)
Ognjen Pedja Tutorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #116 poslato: Januar 21, 2012, 01:18:48 pre podne »

Da li boli pri pokretima zavrtanja/odvrtanja? opružanju šake protiv otpora?
Sačuvana
Galleryst
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

Today is my future!

« Odgovor #115 poslato: Januar 21, 2012, 12:59:40 pre podne »

Boli me kao unutar kosti sa spoljne strane lakta kada pipam... Boli me kod potisaka, ne boli me kod propadanja i kod uskog bencha.

Hvala josh jednom za savete za podlaktice :)
Sačuvana
Ko ne zna, a misli da zna - Kloni ga se. Ko ne zna, a zna da ne zna - Nauci ga. Ko zna, a misli da ne zna - Uputi ga. Ko zna i zna da zna - Sledi ga.
Ognjen Pedja Tutorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #114 poslato: Januar 21, 2012, 12:12:45 pre podne »

@galerist
drago mi je da su ti podlaktice bolje  :)
što se tiče lakta,  gde se nalazi bolno mesto koje pipaš prstom - sa zadnje strane lakta? iznad ili ispod koštanog ispupčenja na zadnjoj strani lakta (olekranon)?
pri kojim vežbama se javlja - potisci,  propadanja....?
Sačuvana
Ognjen Pedja Tutorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #113 poslato: Januar 11, 2012, 01:18:11 pre podne »

... i da se vratimo povredama lakta  :)
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #112 poslato: Januar 10, 2012, 08:38:48 posle podne »

Samo bez svadjanja molim,tome ovde nije mesto! Hvala.
Sačuvana
Aca87
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #111 poslato: Januar 08, 2012, 10:36:38 posle podne »

U redu internet strucnjak.Od sada ignore  ::)
Sačuvana
Arlovski
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #110 poslato: Januar 08, 2012, 09:50:33 posle podne »

Kao sto vidis tebe sam citirao ili ne vidis?A ti laprdaj i dalje po svom,ja sam rekao sta sam imao.

ne znam sta ce ti ta seljacka prica sad, nije ti ovo mesto za takve komentare i mangupiranje.
Sačuvana
Those who push themselves, and are willing to face pain, exhaustion, humiliation, rejection, or worse, are the ones who become champions.
Galleryst
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

Today is my future!

« Odgovor #109 poslato: Januar 08, 2012, 05:30:16 posle podne »

Ne brini, nije mishic od shecera da se topi. Dovoljno mu je 2 dana lepog odmora, pogotovo ukoliko ima potporu (amino, bcaa, glutamin)
Sačuvana
Ko ne zna, a misli da zna - Kloni ga se. Ko ne zna, a zna da ne zna - Nauci ga. Ko zna, a misli da ne zna - Uputi ga. Ko zna i zna da zna - Sledi ga.
Aca87
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #108 poslato: Januar 08, 2012, 05:28:09 posle podne »

Kao sto vidis tebe sam citirao ili ne vidis?A ti laprdaj i dalje po svom,ja sam rekao sta sam imao.
Sačuvana
Arlovski
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #107 poslato: Januar 08, 2012, 05:22:22 posle podne »

Ja i dalje ne kapiram kome si se sad obratio, da li doktoru Pedji, Gallerystonu ili meni?

U svakom slucaju, mi pricamo jedno ti pricas nesto deseto a na kraju kazes isto sto i mi samo drugim recima. Biceps radi kod ledja, ali po tvojoj logici trebalo bi da jedemo stopalima da slucajno ne zamorimo misic koji je na ?!?!? 7-odnevnoj rekuperaciji ?!???!. Pa nisi operisao biceps, nego trenirao, odmoris misice 2-3 dana i opet krljas, sve ovo ostavljam po strani ukoliko se profesionalno bavis bodibildingom, pa imas potrebe da pravis sedmodnevne pauze. Necu ni da pocinjem o tome da kada radis triceps, radi i biceps i obrnuto, ali ne vidim kakve to veze ima sa ovim o cemu mi diskutujemo.
Sačuvana
Those who push themselves, and are willing to face pain, exhaustion, humiliation, rejection, or worse, are the ones who become champions.
Aca87
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #106 poslato: Januar 08, 2012, 04:46:16 posle podne »

Jer receno je 10000 puta da misic raste kad odmara

Da, ali to ne znaci da se toga drzis kao pijan plota u smislu da treniras jednom nedeljno jednu particiju, to je za profesionalce, mi koji to ipak radimo rekreativno, dovoljno je da nam se misic odmori 48-max 72 sata, i da se dovoljno rekuperise da mozes da ponovo istreniras. To mi je potvrdilo i nekoliko ljudi ovde ukljucujuci i "budifit" Alena.

msm da je 2x dnevno trening snage ok, u nekim periodima (posebno da e razdvoje grupe mišića kada su teži treninzi).  a kardio u kombinaciji sa treningom snage  dovoljno je 3x nedeljno...

pa da, i mislim na trening snage...bar ja to radim...

Ja bih rekao obrnuto,da onaj ko je na aas moze da radi tako,ne mozes porediti njegov oporavak i nekog ko je natural njegove mogucnosti su daleko manje.A jos kad razmislis da vecina misica i radi 2-3 puta nedeljno,tipa biceps kod ledja,triceps kod grudi,prednje rame kod grudi,zadnje kod ledja,zadnja loza kad radis butine itd,jedino sto ima smisla po meni raditi 2-3 puta nedeljno su stomak i list,ali ok svako ima svoje misljenje,nemam nameru da se raspravljam.Mnogo iskusniji od tebe i mene kazu da je za natural vezbaca sasvim dovoljno 4 puta tegovi i 3-4 puta kardio i to je plafon,a ti radi kako ti volja.
Sačuvana
Galleryst
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

Today is my future!

« Odgovor #105 poslato: Januar 08, 2012, 12:49:06 posle podne »

Pored svih aminokiselina, BCAA i dobre ishrane mislim da ne treba vishe od 48 sati...
Sačuvana
Arlovski
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #104 poslato: Januar 08, 2012, 04:54:58 pre podne »

Jer receno je 10000 puta da misic raste kad odmara

Da, ali to ne znaci da se toga drzis kao pijan plota u smislu da treniras jednom nedeljno jednu particiju, to je za profesionalce, mi koji to ipak radimo rekreativno, dovoljno je da nam se misic odmori 48-max 72 sata, i da se dovoljno rekuperise da mozes da ponovo istreniras. To mi je potvrdilo i nekoliko ljudi ovde ukljucujuci i "budifit" Alena.

msm da je 2x dnevno trening snage ok, u nekim periodima (posebno da e razdvoje grupe mišića kada su teži treninzi).  a kardio u kombinaciji sa treningom snage  dovoljno je 3x nedeljno...

pa da, i mislim na trening snage...bar ja to radim...
Sačuvana
Galleryst
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

Today is my future!

« Odgovor #103 poslato: Januar 08, 2012, 04:09:55 pre podne »

Hehehe mozhda bih trebao ali znash kako, stvarno sam mnogo mnogo nauchio od ljudi sa PSporta, zato sam i ovde. Daleko od toga da sve znam, shtavishe, previshe je stvari za nauchiti, ali tu smo i vremena ima :)

Najvredniju stvar koju sam nauchio je "slushaj svoje telo". Trudio sam se da pronadjem "svoj" fazon u vezhbanju i mislim da sam uspeo, naravno, svestan sam da ovo nece doveka raditi ovako, ali dok radi neka ga :)

Kad stanem, ima dosta ljudi ovde kojima cu se obratiti :)

Veliki pozdrav!
Sačuvana
Ognjen Pedja Tutorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #102 poslato: Januar 08, 2012, 12:17:13 pre podne »

Ok  ;)
možda bi mogao da razdvojiš ruke i iskombinuješ sa nekim drugim grupama (grudi ili ledja/ramena)...  mada bi najbolje odgovorio na ovo marko dimitrijević.
Sačuvana
Stranice: 1 ... 33 34 [35] 36 37 ... 42 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.115 sekundi sa 18 upita.