TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398396 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 21, 2024, 09:35:53 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 5 6 [7] 8 9 10 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Moj plan ishrane  (Pročitano 31800 puta)
Vanya
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #48 poslato: Novembar 08, 2011, 11:28:29 pre podne »

Zasto najvise 2 zumanca dnevno?
i ima dosta vise od 200g p
A zasto 8?
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #47 poslato: Novembar 08, 2011, 10:57:50 pre podne »

Nema potrebe za osam obroka u tvom slucaju kao ni za nekim racunanjima.Suvise se brines oko tih stvari,hrani se pravilno i slusaj svoje telo.
Sačuvana
BojanLeet
Napredni član
Van mreže Van mreže

BRO-SLAYER

« Odgovor #46 poslato: Novembar 08, 2011, 10:46:47 pre podne »

Videcu ovsene da probam kao sto mi je rekao TOKAN. A Pirinac i krompir uzimam posle treninga...ako ne budem uspeo da savladam ovsene,ubacicu pirinac i pre treninga :) Tj na mestu ovsenih :))) Ljudi imam jednu molbu za vas :))) Molim vas ako mozete da mi izracunate ovu moju ishranu,tj koliko putem te ishrane unesem proteina,UH,kalorija i masti :)) Ja sam probao sam da odradim,pomocu onih sajtova (http://www.fitness-fit.hr) ali mi nesto ne ide...pa bi vas zamolio da mi odradite to :)) Znam da treba malo vremena...ali bih vas bio veoma zahvalan :))

1.Obrok-30G WHEYA
2.Obrok- 3 cela jajeta i parce hleba
3.Obrok- posle treninga 60g wheya
4.Obrok- 200g belog mesa,100G pirinca,3 jajeta
5.NEKI MEDJU OBROK- 300g krompira
6.Obrok- konzerva (185g) oprane i ocedjene tunjevine + 50g pirinca,2 jajeta
7.Obrok- 200g ella sir + 250G JOGURTA 1% MLECNE MASTI
8.Obrok- 60g isobolic pred spavanje

Imas tu oko 200g proteina, sto nije lose, zavisi koliko kilograma imas, od toga da li treba da pojacas ili ne. U sustini mislim da je od 2 - 2.5kg proteina po kilogramu sasvim dovoljno. Jedino bih ti preporucio jos malo belog mesa ili neko crveno nemasno. Kad jedes ta jaja posto ih jedes vise puta dnevno nadam se da ne jedes uvek sva zumanca jel je to previse. Najvise 2 zumanca dnevno.
Zasto najvise 2 zumanca dnevno?
i ima dosta vise od 200g p
« Poslednja izmena: Novembar 08, 2011, 11:01:09 pre podne od strane BojanLeet » Sačuvana
You know how dumb the average person is, right? Well by mathematical definition, half of everybody is even dumber than that.
Vanya
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #45 poslato: Novembar 08, 2011, 10:36:07 pre podne »

Videcu ovsene da probam kao sto mi je rekao TOKAN. A Pirinac i krompir uzimam posle treninga...ako ne budem uspeo da savladam ovsene,ubacicu pirinac i pre treninga :) Tj na mestu ovsenih :))) Ljudi imam jednu molbu za vas :))) Molim vas ako mozete da mi izracunate ovu moju ishranu,tj koliko putem te ishrane unesem proteina,UH,kalorija i masti :)) Ja sam probao sam da odradim,pomocu onih sajtova (http://www.fitness-fit.hr) ali mi nesto ne ide...pa bi vas zamolio da mi odradite to :)) Znam da treba malo vremena...ali bih vas bio veoma zahvalan :))

1.Obrok-30G WHEYA

Imas tu oko 200g proteina, sto nije lose, zavisi koliko kilograma imas, od toga da li treba da pojacas ili ne. U sustini mislim da je od 2 - 2.5kg proteina po kilogramu sasvim dovoljno. Jedino bih ti preporucio jos malo belog mesa ili neko crveno nemasno. Kad jedes ta jaja posto ih jedes vise puta dnevno nadam se da ne jedes uvek sva zumanca jel je to previse. Najvise 2 zumanca dnevno.
Sačuvana
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
Van mreže Van mreže

Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #44 poslato: Novembar 08, 2011, 10:31:56 pre podne »

i ja sam probala tuširanu tunjevinu :D   staviš na cediljku i pod vodu, ako hoćeš baš baš dijetalnu opciju...    meni se smučila već tunjevina, čim vidim konzervu....

nemoj toliko da se mučiš ;)  a tunjevina u salamuri (slanoj vodi) je super
Sačuvana
Alen Radošević
Alen
Global Moderator
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

Lični trener - Novi Sad - Katona Gym

FB
« Odgovor #43 poslato: Novembar 08, 2011, 08:51:26 pre podne »

Ja znam na šta liči tuširana tunjevina, jednom probo i neka fala to je to LOL
Sačuvana
Lični trener - Katona gym - Novi Sad
Ironman.
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #42 poslato: Novembar 08, 2011, 07:49:35 pre podne »

zašto bi jednostavno kad može komplikovano... možeš ti staviti i 16 obroka dnevno, ali komplikuješ sebi život. CeĂ°ena tunjevina? Pa nije narandža da cediš... ako već izbegavaš ulje, uzmi tunu u vodi, opet - niko se još nije ugojio od jedne konzerve tune u ulju. Bože pitam se na šta liči istuširana tunjevina koja je nekad bila u ulju?!? Sigurno nemaš bojazni od teških metala iz nje..
Sačuvana
Arbeit macht frei.
Matador
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #41 poslato: Novembar 07, 2011, 11:31:57 posle podne »

Pa najamnje moram da imam 7...jednostavno sam gladan...jedem na svakih 2ipo sata....sta da radim kad mi telo trazi....a mogu 7 da imam,krompir ubacim sa tunjevinom,a ovih 50g pirinca ubacim sa 200g belog mesa i 3 jajeta....znaci ukupno 7 obroka....
Sačuvana
Ironman.
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #40 poslato: Novembar 07, 2011, 11:18:03 posle podne »

da li ima smisla 8 obroka imati za jedan dan? sta da se racuna? omfg...
Sačuvana
Arbeit macht frei.
Matador
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #39 poslato: Novembar 07, 2011, 10:45:04 posle podne »

1.Obrok-30G WHEYA
« Poslednja izmena: Novembar 07, 2011, 10:51:44 posle podne od strane Matador » Sačuvana
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
Van mreže Van mreže

Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #38 poslato: Novembar 07, 2011, 06:06:54 posle podne »

ovsene su super ali nisu nezamenljive...  ja sam se navikla na njih, obožavam ih.... uglavnom dobro poznate Hahne ovsene.
Možeš i da ih samelješ u mlinu za kafu, da dobiješ brašno i onda praviš palačinke od ovsenog brašna i belanaca (extra dijetalna opcija)
Sačuvana
daniela svarc
lekar, savetnik za ishranu, doktor nauka
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #37 poslato: Novembar 07, 2011, 05:48:04 posle podne »

Jao ljudi pomagajteee :))) Ove ovsene ubijaju :))) Ispade da su ovsene gore od elle :))) Probao 100g ovsenih sa 250ml mleka i malo secera....nije da su neukusne,ali su suve...moram da zvacem kao lud da bih ih progutao :))) Kako vi uzimate ovsene ? I ako ne budem mogao da jedem ovsene,koji bi obrok moga da uzimam odmah posle nocnog sna ???

Sckako da nisu ovsene jedini izvor UH.. možeš uzeti i pirinač ili pravi integralni hleb ili krompir ili ražene pahuljice ali u količinama koje su odgovarajuće, ako baš toliko paziš..
uglavnom dobra vest je da je u pitanju jutarnji obrok i da ima puno opcija
Sačuvana
Tokan
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #36 poslato: Novembar 07, 2011, 04:11:07 posle podne »

Probaj ovsene da stavis u mleko uvece, do ujutru bi trebalo lepo da upije, dodaj malo meda, ili wheja, ili cimeta i tad vec postaje ukusno. A ako bas ne mozes, batali i jedi nesto drugo.
Sačuvana
Zivot je teskas,
 brze pesnice od celika,
 ti ne bi da mu predas,
 pa mora da se TRENIRA!
Matador
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #35 poslato: Novembar 07, 2011, 02:50:23 posle podne »

Videcu sta cu sa ovsenima...probacu jos neke kombinacije..ali za sad mi stvarno tesko padaju....Umesto ovsenih jutro sam pojeo 3 cela jajeta i krisku hleba,pre toga sam uzeo 30g WHEYA na prazan stomak...malo pre dosao sa treninga uzeo 60g wheya i 15g glutamina.... sad za jedno sat vremena 200g belog mesa,150g pirinca i 2 barena jaja...i posle redom..kako sam i napisao u svojoj ishrani.... ljudi hvala vam na pomoci i na odgovorima ;)
Sačuvana
deskecar
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #34 poslato: Novembar 07, 2011, 01:49:09 posle podne »

isobolic ides izmedju obroka 1ilil2puta  i pred spavanje je ok ,a whey ides posle treninga jedna ipo merica ti je sasvim dovoljna. .
Sačuvana
Stranice: 1 ... 5 6 [7] 8 9 10 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.338 sekundi sa 19 upita.