TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 405438 Teme od strane 25067 Članovi Poslednji član: BlueCloud

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Septembar 07, 2025, 12:13:25 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |  (Urednik: Zoltan Kozma)  | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 2 3 [4] 5 6 7 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: misici trbusnog zida  (Pročitano 26810 puta)
Aleksandar Sh.
Sitnim koracima do velikog cilja
Napredni član
Van mreže Van mreže

bulk up my muscle ;)

« Odgovor #47 poslato: Januar 12, 2008, 03:29:48 posle podne »

Sto se tice te price defka,masa itd....Sve je to super mada eto ja realno od juna meseca polako ali sigurno skidam masti,a pritom dobijam na misicnoj masi,sto treninzima,sto ishranom i dosta suplemenata itd......Mislim da je to mozda bolje,ali teze....Ali mi odgovara vise nego kada sam radio masu pa definiciju :)
Sačuvana
Uvek spreman da pomogne na svaki nacin
Lokk1
Gost
« Odgovor #46 poslato: Januar 12, 2008, 03:18:28 posle podne »

@nitro : nije nikakav problem postaviti slike napravi kao before/after varijantu  .. a drool ce ti biti subjektivan .. nekom ce to tvoje biti loshe .. jer cesh izgubiti puno mishica .. i nece biti onaj bulk izgled .. btw .. ti kontash da je taj tvoj low BF mnogo gori po srce , mozak itd nego sav hansov holesterol :D naravno ako cesh ici stvarno low ..

@hans .. omg imash bele zube .. u`r so hot :D :D nemoj da se qrchish vishe :D
/salute za cheda hate :D :D
Sačuvana
djole123
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #45 poslato: Januar 12, 2008, 02:55:36 posle podne »

aj dosta....tje oko cega se vi raspravljate.... ni jedan ni drugi se nepoznajete licno i lupate o predpostavkama !

hans pricas li o lactic acid treningu ? Pitam posto ja planiram da zadnje 3 nedelje moje defke odrdaim taj trening sa HIIT-om u kombinaciji !
Sačuvana
Nitro
Gost
« Odgovor #44 poslato: Januar 12, 2008, 09:53:24 pre podne »

Lol to sto ti mozda dizes vece tezine to nema veze sa zivotom generalno tvoja  kondicija je pretpostavljam u svakom slucaju jako slaba...pritom imas ti mnogo da naucis i da se oznojis dok budes radio kardio sa tolikom masom...bolje smanji hranu i baci se na znojenje matori oticicje ti srce...dzaba ti sve omege 3 posle...
« Poslednja izmena: Januar 12, 2008, 09:55:35 pre podne od strane Nitro » Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #43 poslato: Januar 12, 2008, 04:22:50 pre podne »

Imam ja par treninga za koje mogu da se kladim da ne bi zavrsio ni prve dve gigantske serije...No bilo je dosta svadjanja,tema je bas otisla u off
Sačuvana
BRING IT ON BAYBE :D
Nitro
Gost
« Odgovor #42 poslato: Januar 12, 2008, 04:14:17 pre podne »

Rock on hard pro,ti moj nedeljni trening nebi izdrzao na na pola nedelje aj tishina pls...Ko si ti da sudish o mom treningu...
Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #41 poslato: Januar 11, 2008, 10:55:45 posle podne »

Sta si zapeo za tolike slike...brate jednostavno necju da ih postujem jer zelim da kad zavrsim treningom to uradim i da te nateram da /drool ...drugo kazem opet ti si postovao slike a iskreno dali sta ima da se vidi na njima neznam ...trecje kazem o tome dali ti imas dobru genetiku ili ne cje da sude ostali...kako je ocajno kad covek hvali samog sebe....i da raspitivao sam se..za blisku buducnost.a i ti sam si rekao da ti negine hemija...mada ako tako nastavis necje ti ni to pomoci....

Ja sam pokazao sta imam,pokazi ti pa cu uvaziti tvoj sud...Ja ne Droolujem na muske kao ti na tvog morisona...jebiga vi latentni ste najgori...Sta znaci hvaliti samog sebe?Reci da imam dobru genetiku?To je kao da mi kazes da se hvalim ako kazem da imam bele zube...preispitaj se malo,pazi se tih morisona il ces zavrsiti kod Cede u stranci...Ja sam otvoreno rekao za hemiju sinak,to je sledeci logican korak,sta je tu problem?Ja znam kad je vreme,nisam usijana glava koja je u fazonu "Ocu 3% po svaku cenu"...nema toga kod mene.A kako to da nastavim?Jel mi ne valja trening nesto?Ti si pokazao svoje znanje kad si postovao kako treniras skoro...Daj mi molim te postuj slike pa evo necu ja nego nek drugi uporedjuju tebe lepotana i mene...Ja ne kazem da sam extra giga mega super,kazem da sam uradio najbolje moguce za dato vreme,novac i trud.Cekam tvoje rezultate sa nestrpljenjem...
Sačuvana
Nitro
Gost
« Odgovor #40 poslato: Januar 11, 2008, 10:08:09 posle podne »

Sta si zapeo za tolike slike...brate jednostavno necju da ih postujem jer zelim da kad zavrsim treningom to uradim i da te nateram da /drool ...drugo kazem opet ti si postovao slike a iskreno dali sta ima da se vidi na njima neznam ...trecje kazem o tome dali ti imas dobru genetiku ili ne cje da sude ostali...kako je ocajno kad covek hvali samog sebe....i da raspitivao sam se..za blisku buducnost.a i ti sam si rekao da ti negine hemija...mada ako tako nastavis necje ti ni to pomoci....
Sačuvana
The Mickey
Only rage gives me strenght!!!
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

Oculus ex Inferni

eXplode FORUM!!!
« Odgovor #39 poslato: Januar 11, 2008, 06:56:54 posle podne »

Pa ja reko malo da ti dignem moral ;D
Sačuvana
"In Nomeni Patri Et Fili Spiritus Sancti"
Dark Angel....Maybe dark but still Angel

TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #38 poslato: Januar 11, 2008, 06:55:31 posle podne »

Za C.Zvezdu navijam, a u Hansa verujem ;D
:D :D dosta bre :)
Sačuvana
The Mickey
Only rage gives me strenght!!!
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

Oculus ex Inferni

eXplode FORUM!!!
« Odgovor #37 poslato: Januar 11, 2008, 06:51:19 posle podne »

Za C.Zvezdu navijam, a u Hansa verujem ;D
Sačuvana
"In Nomeni Patri Et Fili Spiritus Sancti"
Dark Angel....Maybe dark but still Angel

TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #36 poslato: Januar 11, 2008, 06:41:18 posle podne »

ma ja sam hteo da kazem da si debeo :D ;D

shalim se. .. kreno si ?? NIJE VALJDA ? :D  aj gazi to salo pa da vidimo shta se krije ispod ;)

koji ti je rezim m8 ? :D suplement uglavnom me zanima ostalo mislim da znam kako cesh  :D
Ma ovo su sad pripreme pred rezim za ono pravo topljenje...Ubacujem mnogo vlaknastih UH i mnogo omege3 pa se izgleda topim,vide mi se rebra jbt...Imam sad oko 108kg...za mesec ipo krece trening sto mi je Mladen preporucio a pisao Tibadu...jedva cekam :)
Sačuvana
Lokk1
Gost
« Odgovor #35 poslato: Januar 11, 2008, 06:34:40 posle podne »

ma ja sam hteo da kazem da si debeo :D ;D

shalim se. .. kreno si ?? NIJE VALJDA ? :D  aj gazi to salo pa da vidimo shta se krije ispod ;)

koji ti je rezim m8 ? :D suplement uglavnom me zanima ostalo mislim da znam kako cesh  :D
Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #34 poslato: Januar 11, 2008, 05:55:43 posle podne »

Druze kakve veze ja imam sa ovim?ja samo konstatujem da ti samo cepas na masi i stalno govorish kako cjesh da se definises ..pa kreni vec jedno ako tvrdis da je lako sto bolje kreni onda...inache alexandar je u pravu sto si veci lakse se skida..posle je komplikovano...to dal znas da delis savete nema nikakve veze sa genetikom nego sa tim dal ti znash nesto il ne i dali neko hoce da slusa ili ne ...sa druge strane ako racunas AC kao hemiju go to sleep >.>
Raspitivao si se ti za hemudzu ne pravi se blesav...
Lok je napisao da on govori sa svoje strane gledista i ceka da hans kaze s druge strane a ti se odma uvati za to kako ja treba da se definisem...o tome ja pricam,ti mene pominjes ne ja tebe.Ne cepam ja po "masi" nego radim na povecavanju misicne mase.Pa ja krenuo tebra,a gde su tvoje slike nesto ne vidim?
Sačuvana
Nitro
Gost
« Odgovor #33 poslato: Januar 11, 2008, 05:36:29 posle podne »

Druze kakve veze ja imam sa ovim?ja samo konstatujem da ti samo cepas na masi i stalno govorish kako cjesh da se definises ..pa kreni vec jedno ako tvrdis da je lako sto bolje kreni onda...inache alexandar je u pravu sto si veci lakse se skida..posle je komplikovano...to dal znas da delis savete nema nikakve veze sa genetikom nego sa tim dal ti znash nesto il ne i dali neko hoce da slusa ili ne ...sa druge strane ako racunas AC kao hemiju go to sleep >.>
Sačuvana
Stranice: 1 2 3 [4] 5 6 7 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.049 sekundi sa 13 upita.