TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398432 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 23, 2024, 07:33:35 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |  (Urednik: Miki Mihajlovic)  | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 [2] 3 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Pripreme za Svetsko u bencu  (Pročitano 6064 puta)
Miki Mihajlovic
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

Shut the f..k up and train!!!

« Odgovor #17 poslato: Decembar 24, 2011, 05:04:18 posle podne »

I ja najvise volim da radim tu vezbu na Smith masini! ;)
Ja ga radim normalno.
Sačuvana
Galleryst
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

Today is my future!

« Odgovor #16 poslato: Decembar 24, 2011, 04:22:23 posle podne »

Da li radite polako ili normalno?
Sačuvana
Ko ne zna, a misli da zna - Kloni ga se. Ko ne zna, a zna da ne zna - Nauci ga. Ko zna, a misli da ne zna - Uputi ga. Ko zna i zna da zna - Sledi ga.
bench fun
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #15 poslato: Decembar 24, 2011, 04:17:42 posle podne »

Ja sam nekada radio very close grip,dok nisam poceo osecati  bolove u zglobovima saka .Sad radim na oko 2o-25 cm,a najbolje pogodi, na SMITH-u.
« Poslednja izmena: Decembar 24, 2011, 04:21:23 posle podne od strane bench fun » Sačuvana
Miki Mihajlovic
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #14 poslato: Decembar 24, 2011, 01:54:30 posle podne »

Definitivno se slazhem za propadanje sa tegom, od kada sam pocheo to da radim pochela je da mi se aktivira glava tricepsa. Nazhalost, u teretani gde treniram nemamo prav razboj, sve neshto krivo, nekako mi nisu prirodna propadanja, jeste to to ali i nije ako me razumesh (hehehe).

Imam josh jedno pitanje vezano za hvat. Pri izvodjenju uskog bencha, da li treba skroz spojiti shake ili uhvatiti u shirini ramena?
Ja ga ne spojim skroz jer onda me boli zglob,nego recimo da su shake udaljene nekih 10cm jedna od drugog.Probao sam skroz spojiti ali onda me boli desni zglob,koji mi je bio polomljen u detinjstvu.Probaj i jednu i drugu varijantu,pa vidi koja ti vise odgovara!:-)

hvala za info i javim rezultate kroz neki period! :)

Poz!
Ja ga ne spojim skroz jer onda me boli zglob,nego recimo da su shake udaljene nekih 10cm jedna od drugog.Probao sam skroz spojiti ali onda me boli desni zglob,koji mi je bio polomljen u detinjstvu.Probaj i jednu i drugu varijantu,pa vidi koja ti vise odgovara!:-)
« Poslednja izmena: Decembar 24, 2011, 01:57:21 posle podne od strane Miki Mihajlovic » Sačuvana
Biochemo
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #13 poslato: Decembar 23, 2011, 09:34:22 posle podne »

I used to lift weights, but then I took a superclose grip to the bench. ;D Skroz spojiš ruke samo ako ti nisu nimalo drage i planiraš da rašrafljuješ zglobove.
Sačuvana
Galleryst
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

Today is my future!

« Odgovor #12 poslato: Decembar 23, 2011, 07:16:06 posle podne »

Definitivno se slazhem za propadanje sa tegom, od kada sam pocheo to da radim pochela je da mi se aktivira glava tricepsa. Nazhalost, u teretani gde treniram nemamo prav razboj, sve neshto krivo, nekako mi nisu prirodna propadanja, jeste to to ali i nije ako me razumesh (hehehe).

Imam josh jedno pitanje vezano za hvat. Pri izvodjenju uskog bencha, da li treba skroz spojiti shake ili uhvatiti u shirini ramena?

hvala za info i javim rezultate kroz neki period! :)

Poz!
Sačuvana
Ko ne zna, a misli da zna - Kloni ga se. Ko ne zna, a zna da ne zna - Nauci ga. Ko zna, a misli da ne zna - Uputi ga. Ko zna i zna da zna - Sledi ga.
Miki Mihajlovic
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #11 poslato: Decembar 23, 2011, 05:56:06 posle podne »

Radim 3 vezbe za triceps.Izdvojio bih propadanje na razboju(sa tegovima oko struka),uski potisak na dasku i uski potisak iza glave sa jednorucnim bucicama(slican je pokret kao kod opruzanja sa cela,ali kod ove vezbe me ne boli lakat kao kod opruzanja sa cela.).Da,u ovom periodu sve vezbe za triceps mi se sad zasniva na uskom hvatu.Ranije sam radio i sa sirokim hvatom,ali sad mi je prioritet uski hvat.
Probaj pa vidi kako tebi najvise radi. ;)
Javi mi za rezultat! ;)
Sačuvana
Galleryst
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

Today is my future!

« Odgovor #10 poslato: Decembar 22, 2011, 11:36:15 posle podne »

1.  Prvo što sam uradio jeste da sam ubacio više vežbe za triceps, pogotovo potiske sa uskim hvatom. Ta vežba mi je 2008. godine donela +30kg u benču. Umesto opružanja sa čela sa E-Z šipkom sam radio propadanje (sa dodatnom težinom oko struka) na razboju, jer me kod tog pokreta nisu boleli laktovi, kao kod opružanja sa čela.

Koliko vezhbi radish za triceps i koje vezhbe bi izdvojio kao favorite? Da li ti se sve vezhbe zasnivaju na uskom hvatu?

poz!
« Poslednja izmena: Decembar 22, 2011, 11:40:34 posle podne od strane Galleryst » Sačuvana
Miki Mihajlovic
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #9 poslato: Decembar 22, 2011, 05:15:17 posle podne »

Alene-Evropsko je bilo bez opreme a za Svetsko sam se pripremao u opremi,da bi na kraju morao nastupati bez opreme(isao sam prvi pokusaj na Svetskom bez opreme da ne napravim krompir sa sigurnih 205kg,pa sam hteo drugi i treci pokusaj u opremi,drugi sa 275kg a treci 290kg,ali mi organizatori nisu dali tj. rekli su da izmedu dva pokusaja ne mogu povecati tezinu za vise od 40kg,iako sam im rekao da zato povecavam za toliko jer sam prvi radio raw a sledece dve sam hteo u opremi,na sta su mi rekli da su pravila takva da vaze za sve!).
Biochemo,bench fun-hvala lepo! ;)
Sačuvana
bench fun
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #8 poslato: Decembar 22, 2011, 04:12:26 posle podne »

Sjajno.No coment.Mogu samo pouke da izvucem iz tvog teksta.
Sačuvana
Biochemo
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #7 poslato: Decembar 21, 2011, 11:17:31 posle podne »

...
Da,za 1RM imam periodizaciju(uvek isplaniram unapred)i to nikad nije bas 100% od mojih mogucnosti,mada sam ranije tako radio i uvideo da gresim,sada je to negde oko 90%.
Sto se planiranja tice za Evropsko u Egeru sam isplanirao 3 meseca unapred,nekih 2,5meseca za Svetsko,mada tokom cele godine glavni cilj mi je bio to Evropsko u Egeru i Svetsko u Atlanti i sve sam tome podredio.

Pametno. ;)
Sačuvana
Alen Radošević
Alen
Global Moderator
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

Lični trener - Novi Sad - Katona Gym

FB
« Odgovor #6 poslato: Decembar 21, 2011, 09:17:44 posle podne »

Ovo spremaš u opremi ili bez nje?
Sačuvana
Lični trener - Katona gym - Novi Sad
Miki Mihajlovic
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #5 poslato: Decembar 21, 2011, 08:56:15 posle podne »

Hvala lepo Zoli,trudio sam se! ;)
Biochemo-za istezanje sam radio klasicne vezbe istezanja za grudi,triceps,biceps i rameni pojas i leda.
Da,za 1RM imam periodizaciju(uvek isplaniram unapred)i to nikad nije bas 100% od mojih mogucnosti,mada sam ranije tako radio i uvideo da gresim,sada je to negde oko 90%.
Sto se planiranja tice za Evropsko u Egeru sam isplanirao 3 meseca unapred,nekih 2,5meseca za Svetsko,mada tokom cele godine glavni cilj mi je bio to Evropsko u Egeru i Svetsko u Atlanti i sve sam tome podredio.
Sačuvana
Biochemo
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #4 poslato: Decembar 21, 2011, 08:14:28 posle podne »

Kad kažeš istezanje gornjeg dela tela, misliš na šta konkretno?

TakoĂ°e, za 1RM koji si pominjao pretpostavljam da imaš neku periodizaciju tj da ne dižeš svaki trening max nego imaš nekakav ciklus težina? Koliko si daleko isplanirao treninge?
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #3 poslato: Decembar 21, 2011, 08:04:41 posle podne »

Svaka cast Miki.Po ovome vidim da si zaista sve isplanirao kako treba i da znas sta radis.Samo napred!
Sačuvana
Stranice: 1 [2] 3 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.118 sekundi sa 18 upita.