TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398395 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 21, 2024, 07:56:17 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |  (Urednik: Miki Mihajlovic)  | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 3 4 [5] 6 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Ciljevi za 2012. godinu  (Pročitano 13730 puta)
Galleryst
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

Today is my future!

« Odgovor #19 poslato: Januar 03, 2012, 04:30:12 posle podne »

Nemam diplome ali da sam pobedio samog sebe, jesam :)
Sačuvana
Ko ne zna, a misli da zna - Kloni ga se. Ko ne zna, a zna da ne zna - Nauci ga. Ko zna, a misli da ne zna - Uputi ga. Ko zna i zna da zna - Sledi ga.
Opsenark@
Sladza
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #18 poslato: Januar 03, 2012, 04:23:58 posle podne »

Osvrnimo su u 2011 i setimo se da smo tu i tamo pobedili nekog, prvenstveno sebe, doneli kuci neke diplome i bili ponosni na sebe i sopstvene snage i sposobnosti ;)

Nastavimo u istom duhu ;)
Sačuvana
Hrabri mogu sve ;)
Miki Mihajlovic
Global Moderator
Top poster
Na mreži Na mreži

Shut the f..k up and train!!!

« Odgovor #17 poslato: Januar 03, 2012, 03:06:08 posle podne »

ovako, poshto ne operishem sa tim brojevima vec su mi bolja merila ogledalo, kaish i to koliko koze mogu da uhvatim rukom i tamo neke vene, moj cilj ove godine ce biti teznja ka najboljoj mogucoj formi u odnosu na genetski potencijal i trenutni staz u teretani, a svoje predatorske talente cu usmeriti ka silnim kilama mesa, boricu se sa chelikom bar nekoliko sati dnevno, a postignuce cete videti na takmichenjima ove godine ;)
motivacija je tu, love ce nadam se biti u dovoljnoj meri da podrzi sve to, ostalo je samo- rad red i disciplina ;)
Najvaznije je da je motivacija tu,sve ostalo se onda lako moze dostici!!!:D
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Na mreži Na mreži

Never give up!

« Odgovor #16 poslato: Januar 03, 2012, 01:30:53 posle podne »

Cvrstom voljom se sve postize.
Sačuvana
Opsenark@
Sladza
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #15 poslato: Januar 02, 2012, 04:11:56 posle podne »

ovako, poshto ne operishem sa tim brojevima vec su mi bolja merila ogledalo, kaish i to koliko koze mogu da uhvatim rukom i tamo neke vene, moj cilj ove godine ce biti teznja ka najboljoj mogucoj formi u odnosu na genetski potencijal i trenutni staz u teretani, a svoje predatorske talente cu usmeriti ka silnim kilama mesa, boricu se sa chelikom bar nekoliko sati dnevno, a postignuce cete videti na takmichenjima ove godine ;)
motivacija je tu, love ce nadam se biti u dovoljnoj meri da podrzi sve to, ostalo je samo- rad red i disciplina ;)
Sačuvana
Hrabri mogu sve ;)
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Na mreži Na mreži

Never give up!

« Odgovor #14 poslato: Januar 02, 2012, 01:38:41 posle podne »

Opa!Drago mi je da to cujem da se vracas na body classic scenu!Siguran sam da ces uspeti u svojim ciljevima!

Potrudicu se  ;)
Sačuvana
Miki Mihajlovic
Global Moderator
Top poster
Na mreži Na mreži

« Odgovor #13 poslato: Januar 02, 2012, 01:11:29 posle podne »

Opa!Drago mi je da to cujem da se vracas na body classic scenu!Siguran sam da ces uspeti u svojim ciljevima!
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Na mreži Na mreži

Never give up!

« Odgovor #12 poslato: Januar 01, 2012, 06:04:21 posle podne »

Pridruzujem se cestitkama i zelim svim forumasima sve najbolje u novoj godini!

S to se mene tice i mojih ciljeva...glavni je da u armwrestlingu lomim ove godine sve redom i ja sam vec poceo sa teskim pripremama a nadam se da cu uspeti u ciljevima.Konkretno je odbrane titule levom uzimanje desnom,kao i veci uspesi u arm wars takmicenjima! I naravno moj povratak na body clasic scenu.
Sačuvana
Miki Mihajlovic
Global Moderator
Top poster
Na mreži Na mreži

« Odgovor #11 poslato: Januar 01, 2012, 01:07:38 posle podne »

Ovim putem i ja bih pozeleo svim forumasima sve najbolje u 2012.godini i da im se sve zelje ostvare!
Ono sto bih zeleo od svih vas koji napisete svoje ciljeve da pre toga napisete sta ste do sada postigli(ako je to powerlifting ili benc da napisete koje ste tezine dosad dizali pa da onda napisete sta vam je cilj za ubuduce,a oni koji se bave bave body buildingom,fitnessom,figure itd da napisu koja im je sada telesna tezina ili postotak masti itd pa tek onda da napisu svoje nove ciljeve).Hvala!To je zbog toga da svi vidimo odakle smo krenuli i gde smo stigli! ;)
Tako ce biti interesantnije verujte mi!Svi mozemo da pratimo jedni druge u svom napredovanju i da bodrimo jedni druge! ;)
« Poslednja izmena: Januar 01, 2012, 09:06:06 posle podne od strane Miki Mihajlovic » Sačuvana
Galleryst
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

Today is my future!

« Odgovor #10 poslato: Januar 01, 2012, 12:56:46 posle podne »

Ma samo bahato :D
Sačuvana
Ko ne zna, a misli da zna - Kloni ga se. Ko ne zna, a zna da ne zna - Nauci ga. Ko zna, a misli da ne zna - Uputi ga. Ko zna i zna da zna - Sledi ga.
Miraa
PANSPORT TEAM
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #9 poslato: Januar 01, 2012, 12:54:27 posle podne »

Moj je cilj da budem mnogo bolja nego u prethodnoj godini i da u sledecoj izvucem svoj maksimum po svakom pitanju pa i po ovom....
Konkretizuj svoje zelje pa se mozda i ostvare :D

Cuj mozda...Nema kod mene mozda nego sigurno...
Sačuvana
BojanLeet
Napredni član
Van mreže Van mreže

BRO-SLAYER

« Odgovor #8 poslato: Januar 01, 2012, 12:34:24 posle podne »

Moj je cilj da budem mnogo bolja nego u prethodnoj godini i da u sledecoj izvucem svoj maksimum po svakom pitanju pa i po ovom....
Konkretizuj svoje zelje pa se mozda i ostvare :D
Sačuvana
You know how dumb the average person is, right? Well by mathematical definition, half of everybody is even dumber than that.
Miraa
PANSPORT TEAM
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #7 poslato: Decembar 31, 2011, 08:25:16 posle podne »

Sačuvana
Galleryst
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

Today is my future!

« Odgovor #6 poslato: Decembar 31, 2011, 07:07:07 posle podne »

Moj sledeci cilj je da napredujem isto kao i dosada, ne treba manje, mozhe vishe :) Sve u svemu ja sam zadovoljan!

Takodje svim forumashima sve najbolje!
Sačuvana
Powerlifting-92
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #5 poslato: Decembar 31, 2011, 06:04:55 posle podne »

2011. godine bench 155 , mrtvo 240 , cucanj 180 RAW ... Sledeci GALA kup 300 kg mrtvo , cucanj 240 kg , bench 200 kg sve to sa opremom... :)
Zelim svima da uspeju da ostvare svoje ciljeve i da budete JAKI u 2012. godini.. ;)
« Poslednja izmena: Januar 01, 2012, 03:04:03 posle podne od strane Powerlifting-92 » Sačuvana
Stranice: 1 ... 3 4 [5] 6 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.289 sekundi sa 18 upita.