TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 394998 Teme od strane 25006 Članovi Poslednji član: Vlad77

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
April 19, 2024, 03:50:29 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: [1] 2 3 ... 5 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Vasi recepti  (Pročitano 18999 puta)
believe
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

Poruke: 86


« Odgovor #70 poslato: Februar 11, 2012, 10:22:39 posle podne »

USTIPCI OD HELJDE



Sastojci:
-150gr brasna od heljde
-100 sira
-malo vegete,so
-3 jajeta

Pomesati ove sve sastojke i oblikovati kao male pljeskavice,prziti sa veoma malo ulja dok ne porumeni sa obe strane.Od ove smese ispadne oko 12 ustipaka.

STA MISLITE O OVIM RECEPTIMA?
Sačuvana
believe
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

Poruke: 86


« Odgovor #69 poslato: Februar 11, 2012, 10:20:33 posle podne »

PILE U MARINADI SA POVRCEM

Potrebno:

- 1 celo pile
- 3 limuna
- ruzmarin
- so
- kari
- djumbir
- 600g sargarepe
- 600g krompira
- persunov list
- 4 kasike maslinovog ulja
- 1 kasika brasna

Priprema:


Dva limuna kuvati 10-15 min, a sa treceg oguliti koru i iseckati je sitno. U posebnu posudu staviti ruzmarin, kari, so, djumbir, 2 kasike maslinovog ulja, iseckanu koru od limuna i sok od limuna. Celo ocisceno pile napuniti sa dva kuvana limuna, te ga preliti napravljenom marinadom. Ocistiti krompir, sargarepu iseci na komade, te staviti u posudu sa vec pripremljenim piletom. Peci sat vremena na 200 'C.
Pile i povrce premestiti na odgovarajuci tanjir, a u posudu u kojoj se peklo dodati kasiku brasna, proprziti i naliti odgovarajucem kolicinom vode. Dobijen sos procediti i njime preliti piletinu.
Na kraju meso posuti sitno seckanim persunom.
Sačuvana
believe
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

Poruke: 86


« Odgovor #68 poslato: Februar 09, 2012, 01:37:26 pre podne »

Ima li neko jos recepata, ali bez wheya? I sa slikama?
Sačuvana
maja
Gost
« Odgovor #67 poslato: Septembar 11, 2007, 09:17:15 pre podne »

Drago mi je sto su na televiziji i u raznim novinama poceli da se objavljuju recepti, sa sastojcima koje je moguce nabavitu kod nas, ranije nije bilo tako, barem se meni tako cini...mozda je stvar samo u boljoj snabdevenosti naseg trzista sada....
Sačuvana
daniela svarc
lekar, savetnik za ishranu, doktor nauka
Top poster
*******
Van mreže Van mreže

Poruke: 6125


« Odgovor #66 poslato: Avgust 07, 2007, 03:20:04 posle podne »

Ima jedan extra mini časopis .. zove se Kuhinjica.. ima i TV emisija..
Recepti su jako jednosatvni a svugde piše koliko ima proteina, UH i dr u svakom jelu..
Ima zaista dobrih recepata a većina su zaista zdravi
Sačuvana
roolee
Član
**
Van mreže Van mreže

Poruke: 211


« Odgovor #65 poslato: Avgust 07, 2007, 01:50:19 posle podne »

Ima zanimljivih. Neki ce pasti da se probaju :D
Sačuvana
maja
Gost
« Odgovor #64 poslato: Avgust 07, 2007, 01:44:06 posle podne »

Mislim da bi mi se dopalo jelo sa ovim receptom...mozda ga nekada i probam..
Sačuvana
cof
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

Poruke: 67

« Odgovor #63 poslato: Avgust 03, 2007, 10:06:30 posle podne »

ajde ljudi dajte neku ideju socnu, da razbijemo monotoniju u ishrani


otprilike netreba natrpati ni jednu vrstu povrca nego da bude sareno!!!

belo meso iseckano na kockice i bacis na vatru,
(po pravom recopisu kineskome sve bi trebalo krtatko da bude na vatri)
pa dodas malu glavicu crnog luka
(svo povrce seckano na stapice!!!)
komad celera (na stapice)
dve tri sargarepe
200g pecuraka
komad zutog i komad crvenog kupusa
100g praziluka
100g kikirikija
saka graska i secerca

sve kratko dinstati
pa dodati U solji 2dl razmutiti, dve kasike gustina i 2 kasike secera ili meda, sa vodom
naliti i dinstati jos malo

100g soja sosa
1 feferonu
i posoliti po zelji


 
Sačuvana
Čašu meda jošt niko ne popi
što je čašom žuči ne zagrči;
čaša žuči ište čašu meda,
smiješane najlakše se piju.
daniela svarc
lekar, savetnik za ishranu, doktor nauka
Top poster
*******
Van mreže Van mreže

Poruke: 6125


« Odgovor #62 poslato: April 26, 2007, 02:53:57 posle podne »

Kikiriki -  to je pravi anabolički kompleks ;)
Sačuvana
DHEA
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1303


"Менаџер физичких послова"

« Odgovor #61 poslato: April 25, 2007, 07:33:22 posle podne »

"Danas sam smuckao kikiriki puter i psenicne klice...."  MmMmMmMm....  kikiriki puterrrrrr  ;D   U stanju sam da ga jedem lopatom!  ;D

Sačuvana
Never underestimate your power to change and improve yourself.

Somethnig is better then nothing. More is defenitly better then something. So, stop talk and do more work!
daniela svarc
lekar, savetnik za ishranu, doktor nauka
Top poster
*******
Van mreže Van mreže

Poruke: 6125


« Odgovor #60 poslato: April 25, 2007, 03:40:58 posle podne »

Neko je na drugoj temi spominjao jagnjetinu i prasetinu pa sam se setila - ako se već unose masti svakako je bolje unositi ih u obliku kikiriki putera nego životinjskih masti...
Sačuvana
Kashichica
Član
**
Van mreže Van mreže

Poruke: 298

« Odgovor #59 poslato: April 24, 2007, 09:09:18 posle podne »

njam, njam....
 :P :P :P Danas sam smuckao kikiriki puter i psenicne klice....

njam, njam....  :P :P :P :P
Sačuvana
If it doesn`t make me stronger, I am not INTERESTED!!!
daniela svarc
lekar, savetnik za ishranu, doktor nauka
Top poster
*******
Van mreže Van mreže

Poruke: 6125


« Odgovor #58 poslato: April 23, 2007, 03:01:10 posle podne »

Ukapirala sam ja za sir, ali i ja stavim po kašiku pavlake pa eto ne smem da budem baš toliko stroga :)
Sačuvana
liquid speed
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1527


To weird to live,To rare to die

« Odgovor #57 poslato: April 23, 2007, 02:55:15 posle podne »

da,ovaj...naravno  :-[
 ;)  :)
mogla bi da ubacim i testeninu ali...neka...  :D
Sačuvana
Balls-to-the-wall trainig.You sweat.You push.It hurts.In here,there's no room for crybabies,no place for talking trash.Just raw lifting.This is real deal.This is Animal.Can you handle it?
Mare_01
sieg heil! :)
Entuzijasta
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 3459

PANTA REI

« Odgovor #56 poslato: April 23, 2007, 02:54:00 posle podne »

ja ovih dana zivim na sampinjonima i siru...
ispecem sampinjone i dok su vruci narendam sir i koji se istopi i...njam,njam...

posni sir se tako topi?  ;)

 a meni nekako draga jagnjetina iz rerne + ella a prosvercujem i malo parmezana friskog da popravi ukus  ;D
Sačuvana
(\__/)
(='.'=)  Ovo je zeka. Kopirajte i zalepite zeku u vas
(")_(")  potpis kako bi mu pomogli da zavlada svijetom.
Stranice: [1] 2 3 ... 5 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »
 

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.07 sekundi sa 18 upita.