TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 399316 Teme od strane 25052 Članovi Poslednji član: Ancient

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Decembar 22, 2024, 02:18:52 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 2 3 [4] 5 6 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: DymaBurn??  (Pročitano 16936 puta)
Galleryst
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

Today is my future!

« Odgovor #42 poslato: Jun 11, 2012, 10:27:03 pre podne »

Kako mi se pije sada Dyma Burn, nevera ;D
Sačuvana
Ko ne zna, a misli da zna - Kloni ga se. Ko ne zna, a zna da ne zna - Nauci ga. Ko zna, a misli da ne zna - Uputi ga. Ko zna i zna da zna - Sledi ga.
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
Van mreže Van mreže

Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #41 poslato: Jun 11, 2012, 08:17:53 pre podne »

i nemoj preterivati sa kofeinom... može da ima samo kontra efekat... ugljeni hidrati su osnovni izvor energije, i kada ostaneš bez njih normalno je da nemaš energije... nikakve nagle promene ne treba praviti, ovim mislim i na svoĂ°enje hidrata na nulu
slabija ishrana, loš san i možda intenzivniji treninzi rezultuju,normalno, da se osećaš tako kako se osećaš
Sačuvana
suncica
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #40 poslato: Jun 09, 2012, 08:57:38 posle podne »

Ako si totalno srezala UH ne mozes ni ocekivati dovoljno energije...treba da smanjis unos Uh ali nikako da ih izbacis...
Nisam totalno, svaki drugi dan, kad treniram, jedem pahuljice ovsne za doručak. Pijem jogurt svakog dana skoro po pola litra, dve šolje itd. POkušaću i san da sredim ovih dana, jer treba mi odmor.
Sačuvana
Miraa
PANSPORT TEAM
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #39 poslato: Jun 09, 2012, 07:53:04 posle podne »

Ako si totalno srezala UH ne mozes ni ocekivati dovoljno energije...treba da smanjis unos Uh ali nikako da ih izbacis...
Sačuvana
suncica
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #38 poslato: Jun 09, 2012, 03:03:34 posle podne »

Pa i ishranu sam sredila od skoro pre jedno 2 nedelje, tako da verovatno sam zato iscrpljena, ali nema predaje!!!
Sačuvana
Mr.Paf
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #37 poslato: Jun 09, 2012, 12:27:12 posle podne »

@suncica

Prvo,uzimaj sagorevac neposredno pre treninga(oko 30min.),a ne u toku treninga kao sto si ti uradila...Sasvim je normalno da si iscrpljena,kada si trenirala od 22-00h. zaspala u 1h. i odmah ujutru krenula da vozis biciklu,a i pritom si na dijeti. Povecaj dozu sagorevaca na 2x2 kapslule(postepeno),posto je ocigledno da ti ne smetaju stimulansi iz pomenutog sagorevac....Ako zaista zelis da smrsas,ne uzdajj se mnogo u sagorevac,nego sredi ishranu!!! Sagorevac je tu da samo malo pomogne kada je vec sredjena ishrana...
Sačuvana
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #36 poslato: Jun 09, 2012, 12:11:56 posle podne »

loš san, isprekidan... mislim da je evidentno zašto si umorna, iskreno...

možda si i smanjila kaloriijski unos naglo? 

Sačuvana
suncica
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #35 poslato: Jun 09, 2012, 12:06:45 posle podne »

ali ne valja ga uzimati tako kasno uveče kada je telo već spremno da se "primiri", i da utone u san
Treniram kasni, tek oko 22h, zbog obaveza itd. Sinoć sam prvi out uzela pre treninga, dakle oko 21h.30, završila sa vežbanjem oko 12, zaspala oko 01. Rano se probudila otišla bajsom na Adu (10km). Uzela sam Dyma burn kad sam krenula nazad biciklom sa Ade (druga tableta od kako sam kupila Burn). Ništa nisam osetila, ali baš ništa, ni povećanu toplotu, ni znoj ni ništa, onda sam produžila vožnju da vidim oće li proraditi i kad sam stala na semaforu osetila sam kako mi srce ubrzano radi (niša čudno ali recimo malo, ali baš malo ubrzanije nego što je obično kad vozim). Došla sam kući i sad mi se spava. Što se spavanja tiče, ja mislim Burn mi ne smeta uopšte. Inače sam takva mogu da popijem kafu i legnem posle da spavam.

Možda grešim ali nadala sam se da će mi dati malo više energije, a ja sam sve umornija i umornija. Osim malo pojačanog znojenja, ništa spec. ne osećam. Malo spavam preko noći, ali spavam na rate, preko noći 6 sati posle još dva puta po 45-60min, da nije možda to u pitanju

GDE GREŠIM?

Želim da smršam, jer došla sam na tu težinu koja mi već smeta i da vežbam i da se normalno krećem, ne osećam se prijatno u svojoj koži.
« Poslednja izmena: Jun 09, 2012, 12:08:16 posle podne od strane suncica » Sačuvana
Galleryst
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

Today is my future!

« Odgovor #34 poslato: Jun 09, 2012, 11:30:09 pre podne »

Negde gresis.
Sačuvana
Ko ne zna, a misli da zna - Kloni ga se. Ko ne zna, a zna da ne zna - Nauci ga. Ko zna, a misli da ne zna - Uputi ga. Ko zna i zna da zna - Sledi ga.
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #33 poslato: Jun 09, 2012, 10:54:31 pre podne »

dyma burn suzbija apetit, ubrzava metabolizam, razbuĂ°uje zbog kofeina koji sadrži,  ali ne valja ga uzimati tako kasno uveče kada je telo već spremno da se "primiri", i da utone u san
Sačuvana
yomi92
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #32 poslato: Jun 09, 2012, 10:51:50 pre podne »

nespavanje takoĂ°e može da doprinosi gojenju...  zato NE dyma burn uveče, bolje popodne, iako je trening uveče

Odličan je sagorevač u pitanju.  Protein se uklapa u celu priču.

Šta znači da ne unosiš uopšte ugljene hidrate i zašto?  Kako se osećaš?  velika je greška što mnogi rekreativci u startu saseku hidrate na nulu
Ja generalno sumnjam da ce imati isti efekat ako se ne popije pre treninga. Ja bih voleo da je tako, jer bi ga onda i ja pio ujutru ili u toku dana,ali posto sam cuo od svih da treba pola sata pre treninga, onda sam odlucio da ga tako i pijem.
« Poslednja izmena: Jun 09, 2012, 10:53:31 pre podne od strane yomi92 » Sačuvana
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #31 poslato: Jun 09, 2012, 10:48:34 pre podne »

nespavanje takoĂ°e može da doprinosi gojenju...  zato NE dyma burn uveče, bolje popodne, iako je trening uveče

Odličan je sagorevač u pitanju.  Protein se uklapa u celu priču.

Šta znači da ne unosiš uopšte ugljene hidrate i zašto?  Kako se osećaš?  velika je greška što mnogi rekreativci u startu saseku hidrate na nulu
Sačuvana
Dizel
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #30 poslato: Jun 09, 2012, 03:47:59 pre podne »

ne znam sta smatras srednjom ishranom, jer ja ugljene hidrate ne konzumiram uopste dok sam na dijeti, a posle svakog treninga trcim 40 min na traci, solidnim tempom u proseku 8km/h. Mislim da su to jaki treninzi, uz to pijem ujutru, pre i posle treninga dymatize-ov izolat proteina, dodajem i glutamin u sve to 2 puta dnevno, a gubim svega 1 kg nedeljno. Pre 2 godine sam uz ovakvu ishranu i trening bez ikakvih suplemenata gubio isto toliko.
Sačuvana
Galleryst
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

Today is my future!

« Odgovor #29 poslato: Jun 09, 2012, 03:37:37 pre podne »

Uopste nije opasno, da je opasno itd ne bi se legalno prodavalo. Prati ogranicene doze i ne prelazi ih.

To su uglavnom preparate prepuni stimulansima (uglavnom kofein) i zna da pravi problem ukoliko se kasno piju. Ukoliko imas  sredjenu ishranu i jake treninge ne vidim sto ne bi radilo :)
Sačuvana
Dizel
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #28 poslato: Jun 09, 2012, 03:31:28 pre podne »

Citam vase postove i sticem utisak kao da je taj sagorevac neko mnogo opasno sredstvo, a trenutno ga konzumiram i to 4 tablete dnevno, 2 ujutru, 2 pre treninga, vec mesec dana, samo prvih par dana sam osecao vrucinu, kao da mi je koza gorela, posle 3-4 dana vise nije imao nikakav efekat. Trenutno nisam siguran da li to uopste deluje?!  :-\
Sačuvana
Stranice: 1 2 3 [4] 5 6 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.076 sekundi sa 17 upita.