TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398172 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 10, 2024, 11:10:42 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: [1] 2 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Maslinovo ulje - iskustva, saveti, preporuke  (Pročitano 7966 puta)
Robert
Top poster
*******
Van mreže Van mreže

Poruke: 20555


Pansport
« Odgovor #17 poslato: April 10, 2012, 12:28:57 posle podne »

Žestoko. ;D
Sačuvana
MiskoNish
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

Poruke: 49


« Odgovor #16 poslato: April 10, 2012, 10:26:11 pre podne »

http://www.dodaj.rs/f/g/jL/3SlfQMns/mom-what-does-virgin-mea.jpg
 :D
Sačuvana
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
*******
Van mreže Van mreže

Poruke: 11481


Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #15 poslato: April 09, 2012, 06:39:01 posle podne »

ja sam uvek za da naučim i neki trik od njih... i da iskombinujem zdravo i ukusno
Sačuvana
Robert
Top poster
*******
Van mreže Van mreže

Poruke: 20555


Pansport
« Odgovor #14 poslato: April 09, 2012, 04:43:00 posle podne »

Profesionalnim kuvarima je na prvom mestu bitno da hrana bude ukusna, ostatak priče je manje bitan. ;D :D
Sačuvana
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
*******
Van mreže Van mreže

Poruke: 11481


Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #13 poslato: April 09, 2012, 02:26:08 posle podne »

vidim da i profesionalni kuvari koriste maslinovo ulje za pečenje (sigurno da gubi vrednost termičkom obradom) ali naglašavaju da nije u pitanju ulje najvišeg kvaliteta (extra devičansko za salate) već baš suprotno
Sačuvana
Galleryst
Ultra napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 2139


Today is my future!

« Odgovor #12 poslato: April 08, 2012, 11:53:11 posle podne »

Ovo mi je bilo lakshe, uvek mi upaljeno, samo otvorim tab i pitam :) Ali, izgleda da cu morati da guglam :D
Sačuvana
Ko ne zna, a misli da zna - Kloni ga se. Ko ne zna, a zna da ne zna - Nauci ga. Ko zna, a misli da ne zna - Uputi ga. Ko zna i zna da zna - Sledi ga.
Robert
Top poster
*******
Van mreže Van mreže

Poruke: 20555


Pansport
« Odgovor #11 poslato: April 08, 2012, 11:46:09 posle podne »

Da znam nešto, rekao bih ti odmah čim si pitao. :D Mogu samo da guglujem, ali to nije fora jer to možeš i sam. :D
Sačuvana
Galleryst
Ultra napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 2139


Today is my future!

« Odgovor #10 poslato: April 08, 2012, 11:42:03 posle podne »

Mozhe neki info o ulju od semena tikve? Sad sam nashao neotvorenu bocu, prvi put vidim.

poz!

:D
Sačuvana
Ko ne zna, a misli da zna - Kloni ga se. Ko ne zna, a zna da ne zna - Nauci ga. Ko zna, a misli da ne zna - Uputi ga. Ko zna i zna da zna - Sledi ga.
Miraa
PANSPORT TEAM
Ultra napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 2390


« Odgovor #9 poslato: April 08, 2012, 09:51:25 posle podne »

Ja uvek koristim maslinovo..za pecenje neko obicnije a za salate kvalitetnije...
Sačuvana
MiskoNish
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

Poruke: 49


« Odgovor #8 poslato: April 08, 2012, 02:04:55 posle podne »

Au, šta sve Italijani rade:

http://web.mac.com/steve.middlehurst/fontemonache/Olive_Oil_Scandal.html
http://www.newyorker.com/reporting/2007/08/13/070813fa_fact_mueller

Mislim da ću se nadalje ipak držati grčkih ulja.:)
Sačuvana
daniela svarc
lekar, savetnik za ishranu, doktor nauka
Top poster
*******
Van mreže Van mreže

Poruke: 6121


« Odgovor #7 poslato: April 05, 2012, 02:31:20 posle podne »


BTW ako vam neko ide u Grčku rpeko leta, nek vam donese ulje - sigurno je dobro a i finije je i jeftinije nego ovdašnja

Ovako nešto, a? ;D :D

Ostalo mi još svega pola litra, tako da ću morati da dokupujem pre novog odlaska na more. Minimum koji gledam prilikom izbora ulja jeste da je extra devičansko, hladno ceĂ°eno i u tamnoj boci koja ne propušta svetlost.

Da, tako nešto :)

Kad imaš takav cilj onda nije teško odlučiti gde ćeš na letovanje...


ne zaboravite da su ulja ulajne repice i laneno ulje takoĂ°e odlična ulja
Sačuvana
MiskoNish
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

Poruke: 49


« Odgovor #6 poslato: April 04, 2012, 09:46:24 posle podne »

Hvala na odgovorima, a u vezi ovoga što je rekao Robert, video sam da se neka ulja prodaju u običnoj potpuno providnoj flaši što mi je malo čudno ...
Sačuvana
Galleryst
Ultra napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 2139


Today is my future!

« Odgovor #5 poslato: April 04, 2012, 01:46:37 posle podne »

Mozhe neki info o ulju od semena tikve? Sad sam nashao neotvorenu bocu, prvi put vidim.

poz!
Sačuvana
Ko ne zna, a misli da zna - Kloni ga se. Ko ne zna, a zna da ne zna - Nauci ga. Ko zna, a misli da ne zna - Uputi ga. Ko zna i zna da zna - Sledi ga.
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
*******
Van mreže Van mreže

Poruke: 11481


Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #4 poslato: April 04, 2012, 09:44:48 pre podne »

za salate  extra devičansko hladno ceĂ°eno,  za tiganj - obično maslinovo, ne mora da bude extra devičansko, za sunčanje - najjeftinije :)
Sačuvana
Robert
Top poster
*******
Van mreže Van mreže

Poruke: 20555


Pansport
« Odgovor #3 poslato: April 03, 2012, 05:26:02 posle podne »


BTW ako vam neko ide u Grčku rpeko leta, nek vam donese ulje - sigurno je dobro a i finije je i jeftinije nego ovdašnja

Ovako nešto, a? ;D :D

Ostalo mi još svega pola litra, tako da ću morati da dokupujem pre novog odlaska na more. Minimum koji gledam prilikom izbora ulja jeste da je extra devičansko, hladno ceĂ°eno i u tamnoj boci koja ne propušta svetlost.
Sačuvana
Stranice: [1] 2 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »
 

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.251 sekundi sa 19 upita.