TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 355881 Teme od strane 24532 Članovi Poslednji član: bojana11

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Oktobar 20, 2019, 09:49:05 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |  (Urednik: Slavisa Stojic)  | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 412 413 [414] 415 416 ... 511 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Vaš današnji doručak  (Pročitano 490921 puta)
boky95
Aktivan član
*****
Van mreže Van mreže

Poruke: 807


« Odgovor #1460 poslato: Novembar 17, 2014, 10:25:06 posle podne »

Po mom misljenju 5 jaja je bolje od merice whey-a.
I po mom. Nema zamene za hranu, ljudi!! Hrana, hrana i HRANA. Whey svoju funkciju fino obavlja posle treninga, ali ako nemaš čvrst obrok nakon šejka, džaba sve

Katleru i Pecho skroz se slažem sa vama ;) Pogotovo to da je potreban čvrst obrok i to baš doručak. Whey piči odmah posle treninga ili rokni u neki obrok gde ima manje do 30-ak g proteina ;)
Sačuvana
Registruj se na Limundo preko ovog linka da i ja zaradim neku kintu:
www.limundo.com/ref/Magnum953
Pecha
Ultra napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 2230


Eat clean, train hard, die anyway...

« Odgovor #1459 poslato: Novembar 17, 2014, 10:17:32 posle podne »

Po mom misljenju 5 jaja je bolje od merice whey-a.
Sačuvana
Panta rei, panta res.
Nenad Zaga
Redovan član
****
Van mreže Van mreže

Poruke: 742


« Odgovor #1458 poslato: Novembar 17, 2014, 09:54:37 posle podne »

Ja sam za ovsene i whey, samo iz razloga sto brze spremas i daleko je ukusnije. Sad da l' su jaja ili whey tebi to ne igra bitnu ulogu.
Sačuvana
Funtunjerović Ivan
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1246


Say no to racism!

« Odgovor #1457 poslato: Novembar 17, 2014, 09:15:55 posle podne »

Da li je za dorucak bolja opcija merica wheya i ovsene ili 5 jaja i ovsene? Nisam koristio suplemente nekoliko meseci, uzecu za koji dan i zanima me, posto vidim da mnogi i jedno i drugo jedete/popijete. Meni se cini da bi mi bilo previse proteina, a i bacanje para da koristim i whey i jaja.
Sačuvana
-Some people are so poor, all they have is money.
-If you don't live for something, you'll die for nothing.
-Life is hard, but so beautiful.
-Sometimes the hardest thing and the right thing are the same.
-Believe in yourself.
P. Heath
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1967


NO PAIN - NO GAIN

« Odgovor #1456 poslato: Novembar 17, 2014, 04:30:49 posle podne »

8 belanaca, 200 grama ovsenih, merica whey-a, jedna zelena jabuka
Sačuvana
Pecha
Ultra napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 2230


Eat clean, train hard, die anyway...

« Odgovor #1455 poslato: Novembar 17, 2014, 02:59:45 posle podne »

5 jaja i 150g pirinca pa na trening!
Sačuvana
Panta rei, panta res.
Nenad Glisovic
Zainteresovan član
***
Van mreže Van mreže

Poruke: 412


« Odgovor #1454 poslato: Novembar 17, 2014, 12:44:33 posle podne »

Omlet sa sirom i 6 celih jaja ..
Sačuvana
Nenad Glisovic
Miletić Dušan
Global Moderator
Top poster
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 11485


« Odgovor #1453 poslato: Novembar 17, 2014, 11:40:57 pre podne »

150g ovsenih i 30g proteina :)
Sačuvana
Maja Pavlovic
Član
**
Van mreže Van mreže

Poruke: 221


« Odgovor #1452 poslato: Novembar 17, 2014, 11:05:30 pre podne »

Ela sir,merica wheja i 2 kuvana jaja :)
Sačuvana
maja Pavlovic
Slavisa Stojic
Moderator
Top poster
*****
Van mreže Van mreže

Poruke: 8510


Bog gleda u dušu, ne u tanjir...

« Odgovor #1451 poslato: Novembar 15, 2014, 11:47:05 posle podne »

Uzeo sam novi tiganj pre neki dan, random, Metalac i oduševio se kakav je teflon...

https://www.metalacmarket.com/sr-Latn/p/3126046/Tiganj_EcoTava_Ceramics_28_cm

Pravljenje kajgane u ovom tiganju bez kapi ulja je jedno novo iskustvo. Probajte ovo ljudi, nećete se pokajati, do sad sam spremao meso, povrće, jaja, ribu: NEMA TEORIJE da se zalepi nešto.

Malo je reći da sam oduševljen  :)

Slažem se...apsolutno...i ja ga koristim...lepljenje 0...topla preporuka za pripremu mesa!
Koliko ga vec dugo imas ? Imam i imao sam dosta tiganja sa keramikom preko ili teflonom ali se posle nego vremena izlizu i hrana pocne da se lepi. Pa mora da se kupe novi, a nisi bas jeftini.

Već mesec ipo...moguće da si u pravu, za sada sam prezadovoljan, nadam se da će potrajati...
Sačuvana
Miletić Dušan
Global Moderator
Top poster
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 11485


« Odgovor #1450 poslato: Novembar 15, 2014, 05:56:57 posle podne »

200g ovsenih i 5 celih jaja :)
Sačuvana
Cvetko
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1820


« Odgovor #1449 poslato: Novembar 15, 2014, 02:38:07 posle podne »

Pecha, kada ga koristis uzmi nesto drveno pa mesas to ili obrces, zato sto kad koristis viljusku ili nesto slicno ti grebes onu povrsinu koja cini taj tiganj takvim kakav jeste i zato vremenom krece da se lepi :D
Daj ne zajebavaj ? :D
Znam to, ali se tiganj izgrebe kad ga peres. Jer ono sto zalepi ne moze da se skine samo sundjerom i ferijem...

Znam isti problem, ali nekad se zalepi nekad ne, vreme cini svoje, znam samo da se zbog ovoga ona povrsina unistava
Sačuvana
Pecha
Ultra napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 2230


Eat clean, train hard, die anyway...

« Odgovor #1448 poslato: Novembar 15, 2014, 02:25:31 posle podne »

Pecha, kada ga koristis uzmi nesto drveno pa mesas to ili obrces, zato sto kad koristis viljusku ili nesto slicno ti grebes onu povrsinu koja cini taj tiganj takvim kakav jeste i zato vremenom krece da se lepi :D
Daj ne zajebavaj ? :D
Znam to, ali se tiganj izgrebe kad ga peres. Jer ono sto zalepi ne moze da se skine samo sundjerom i ferijem...
Sačuvana
Panta rei, panta res.
Cvetko
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1820


« Odgovor #1447 poslato: Novembar 15, 2014, 02:22:45 posle podne »

Pecha, kada ga koristis uzmi nesto drveno pa mesas to ili obrces, zato sto kad koristis viljusku ili nesto slicno ti grebes onu povrsinu koja cini taj tiganj takvim kakav jeste i zato vremenom krece da se lepi :D
Sačuvana
Pecha
Ultra napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 2230


Eat clean, train hard, die anyway...

« Odgovor #1446 poslato: Novembar 15, 2014, 01:45:37 posle podne »

Uzeo sam novi tiganj pre neki dan, random, Metalac i oduševio se kakav je teflon...

https://www.metalacmarket.com/sr-Latn/p/3126046/Tiganj_EcoTava_Ceramics_28_cm

Pravljenje kajgane u ovom tiganju bez kapi ulja je jedno novo iskustvo. Probajte ovo ljudi, nećete se pokajati, do sad sam spremao meso, povrće, jaja, ribu: NEMA TEORIJE da se zalepi nešto.

Malo je reći da sam oduševljen  :)

Slažem se...apsolutno...i ja ga koristim...lepljenje 0...topla preporuka za pripremu mesa!
Koliko ga vec dugo imas ? Imam i imao sam dosta tiganja sa keramikom preko ili teflonom ali se posle nego vremena izlizu i hrana pocne da se lepi. Pa mora da se kupe novi, a nisi bas jeftini.
Sačuvana
Panta rei, panta res.
Stranice: 1 ... 412 413 [414] 415 416 ... 511 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »
 

SMF 2.0.15 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.704 sekundi sa 19 upita.