TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 399299 Teme od strane 25052 Članovi Poslednji član: Ancient

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Decembar 21, 2024, 06:01:17 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 605 606 [607] 608 609 ... 723 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Vaš današnji doručak  (Pročitano 1237046 puta)
Maja Pavlovic
Član
**
Van mreže Van mreže

Poruke: 221


« Odgovor #1749 poslato: Januar 05, 2015, 12:58:54 posle podne »

2 kuvana jaja i 2 tosta i merica  wheja
Sačuvana
maja Pavlovic
Stefan L.
Gost
« Odgovor #1748 poslato: Januar 03, 2015, 03:06:45 posle podne »

Jaja i bademi.
Sačuvana
Nenad Glisovic
Zainteresovan član
***
Van mreže Van mreže

Poruke: 412


« Odgovor #1747 poslato: Januar 03, 2015, 01:44:31 posle podne »

5 jaja i malo domace prsute :)
Sačuvana
Nenad Glisovic
Cvetko
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1815


« Odgovor #1746 poslato: Januar 03, 2015, 01:38:38 posle podne »

Oko 100g ovsenih sa 150ml mleka i malo za promenu kuvani batak bez kozice
Sačuvana
Stefan L.
Gost
« Odgovor #1745 poslato: Decembar 31, 2014, 05:42:45 posle podne »

Rostiljska kobaja,pire,hleb i pivo.  ;D :D
Sačuvana
Aziz Shavershian
Zainteresovan član
***
Van mreže Van mreže

Poruke: 419


Don't tell people your dreams, show them!

« Odgovor #1744 poslato: Decembar 31, 2014, 04:47:37 posle podne »

Danas niko ne pazi ;D
Sačuvana
Go hard mate the gym lifestyle is the best ! train hard, eat well, party hard.
Peki
Zainteresovan član
***
Van mreže Van mreže

Poruke: 542


ALL NATURAL !!!

« Odgovor #1743 poslato: Decembar 31, 2014, 03:28:11 posle podne »

Pita sa sirom, pola l jogurta, 2 stapica sa susamom, puno oblandi,,,  ;D
Sačuvana
Još uvek sanjam mračne oblake da prolaze,
još uvek mislim kako jedna reč promeniće svet!
I onog dana kada mene više ne bude,
ni tada nema povlačenja, nema predaje!!!!
Pecha
Ultra napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 2229


Eat clean, train hard, die anyway...

« Odgovor #1742 poslato: Decembar 31, 2014, 03:09:31 posle podne »

Sta je ovo svi kao nesto paze danas sta jedu.
6 przenih jaja posutih dimljenim, domacim kackavaljem, jogurt i mnogo belog hleba.
Sačuvana
Panta rei, panta res.
Miletić Dušan
Global Moderator
Top poster
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 17364


« Odgovor #1741 poslato: Decembar 31, 2014, 01:55:08 posle podne »

Piletina i krompir :)
Sačuvana
Maja Pavlovic
Član
**
Van mreže Van mreže

Poruke: 221


« Odgovor #1740 poslato: Decembar 31, 2014, 01:34:18 posle podne »

Crni hleb sa elom i tanko przeni file. :)
Sačuvana
maja Pavlovic
Cvetko
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1815


« Odgovor #1739 poslato: Decembar 31, 2014, 10:55:28 pre podne »

Ovsene palacinke od 3 cela jaja i 100g ovsenih+2male mandarine
Sačuvana
Maja Pavlovic
Član
**
Van mreže Van mreže

Poruke: 221


« Odgovor #1738 poslato: Decembar 28, 2014, 08:28:13 posle podne »

200g oslica i 60g pirinca
Kako spremaš oslić?
Evo Slavisa je vec odgovorio. Spremam ga stvarno na dosta nacina,ali tad sam kuvala,jer se tako najbrze spremi,a u pitanju je bio dorucak :)
Sačuvana
maja Pavlovic
Cvetko
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1815


« Odgovor #1737 poslato: Decembar 28, 2014, 09:30:21 pre podne »

Mozes i u rerni na pek papiru, super ispadne
Sačuvana
Nenad Zaga
Redovan član
****
Van mreže Van mreže

Poruke: 741


« Odgovor #1736 poslato: Decembar 28, 2014, 02:14:13 pre podne »

200g oslica i 60g pirinca
Kako spremaš oslić?

Dok nam Maja ne odgovori, evo neki predloga za pripremu oslića - "kažu" da je oslić najbolji za kuvanje( kuvanje na pari, poširanje-u sopstvenom soku)...ok varijanta je i gril, pečenje(rerna...folija, čak postoje i specijalne kesice za pečenje- ima ih u svim većim marketima, "pečenje u sopstvenom soku" plus malo povrća - brokoli, karfiol, šargarepu, tikvice, belog luka, može se i preliti limunovim sokom)...

Preporuka hek ili hoki oslić tj. "Njegova osnovna podela je na dve  kategorije – hek i hoki, tj beli i plavi oslić. Beli se vodi kao kvalitetniji, ali opet, ne mora da znači, jer i to zavisi od proizvoĂ°ača.  Pri kupovini vam je bitnije da obratite pažnju i na gramažu , jer je za prženje bolje odabrati krupniji oslić koji ima oko 300 ili 400 grama po komadu, ili više.  Argentinski oslići važe za bolju vrstu."

Evo predloga...KUVANI OSLIĆ BLEND  ;)

File oslića stavite da se kuva u vreloj vodi. Nakon 15 minuta, kad meso omekša, sklonite s vatre i izvadite ga. U drugom loncu skuvajte krompir i blitvu zajedno, pa kada je kuvano procedite. Sve "izblendajte".

Prijatno!

Spremao sam u tim kesama za pečenje, dodam malo belog luka, u njega utrljam biber i malo soli. 15 minuta na oko 180o. Prelepo bude.
Sačuvana
Slavisa Stojic
Top poster
*******
Van mreže Van mreže

Poruke: 9500


Bog gleda u dušu, ne u tanjir...

« Odgovor #1735 poslato: Decembar 28, 2014, 01:50:31 pre podne »

200g oslica i 60g pirinca
Kako spremaš oslić?

Dok nam Maja ne odgovori, evo nekih predloga za pripremu oslića - "kažu" da je oslić najbolji za kuvanje( kuvanje na pari, poširanje-u sopstvenom soku)...ok varijanta je i gril, pečenje(rerna...folija, čak postoje i specijalne kesice za pečenje- ima ih u svim većim marketima, "pečenje u sopstvenom soku" plus malo povrća - brokoli, karfiol, šargarepu, tikvice, belog luka, može se i preliti limunovim sokom)...

Preporuka hek ili hoki oslić tj. "Njegova osnovna podela je na dve  kategorije – hek i hoki, tj beli i plavi oslić. Beli se vodi kao kvalitetniji, ali opet, ne mora da znači, jer i to zavisi od proizvoĂ°ača.  Pri kupovini vam je bitnije da obratite pažnju i na gramažu , jer je za prženje bolje odabrati krupniji oslić koji ima oko 300 ili 400 grama po komadu, ili više.  Argentinski oslići važe za bolju vrstu."

Evo predloga...KUVANI OSLIĆ BLEND  ;)

File oslića stavite da se kuva u vreloj vodi. Nakon 15 minuta, kad meso omekša, sklonite s vatre i izvadite ga. U drugom loncu skuvajte krompir i blitvu zajedno, pa kada je kuvano procedite. Sve "izblendajte".

Prijatno!
« Poslednja izmena: Decembar 28, 2014, 02:48:15 pre podne od strane Slavisa Stojic » Sačuvana
Stranice: 1 ... 605 606 [607] 608 609 ... 723 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »
 

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.097 sekundi sa 18 upita.