TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 399299 Teme od strane 25052 Članovi Poslednji član: Ancient

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Decembar 21, 2024, 05:40:48 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 561 562 [563] 564 565 ... 723 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Vaš današnji doručak  (Pročitano 1236935 puta)
Cvetko
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1815


« Odgovor #2409 poslato: Avgust 03, 2015, 09:39:06 pre podne »

100g ovsenih+cimet+kakao+voda i konzerva tunjevine :)
Sačuvana
belgrade style
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1203


« Odgovor #2408 poslato: Avgust 01, 2015, 01:23:01 posle podne »

Bzvz sam uzeo taj biljni sir da probam kakav je... nista specijalno nije tako da sam ga jeo sam dok ga nisam potrošio. Svakako nisam planirao da ga uzimam opet a naročito posle ovog teksta o njemu.
Sačuvana
cantawait
Zainteresovan član
***
Van mreže Van mreže

Poruke: 302

« Odgovor #2407 poslato: Avgust 01, 2015, 12:03:24 posle podne »

4 jajeta sa povrcem, 100g ovsenih sa ukusom mentola, mleko i jedna breskva.
Sačuvana
Slavisa Stojic
Top poster
*******
Van mreže Van mreže

Poruke: 9500


Bog gleda u dušu, ne u tanjir...

« Odgovor #2406 poslato: Avgust 01, 2015, 11:44:55 pre podne »


Kajgana od 5 celih i 75g celih ovsenih i 150g biljnog sira. Što kaže Pavac, baš mi je prijalo :-D

Biljni sir...mani se toga...

Sir biljnog porekla obično ima jače izraženu „gumastu“ strukturu od pravog sira, ali u jelima se ona manje primećuje, naročito ako se dobro izrenda. Analogna feta i mocarela su ukusom i osećajem gotovo identične kao prave feta i mocarela.

Biljni sirevi se mogu dobiti od raznih sirovina, od soje, badema, pirinča i drugih kultura, i naravno biljnih masnoća. Ako pročitate sastav biljnog sira, odmah upada u oči jedna stvar: gotovo svaki biljni sir sadrži kazein, što je protein koji se nalazi u mleku. Dakle, biljni sir koji ima kazein nije posan, jer sadrži namirnicu životinjskog porekla. On biljnom siru daje onu elastičnost, koja je važna kada se on istopi, na primer na pizzi.

Pored kazeina, biljni sir obično sadrži oko 25-50% masnoće (hidrogenizovana biljna mast - TRANS MAST), vodu, skrob, arome, boje i druge aditive. Biljni sirevi su alternativa za osobe koje su netolerantne na laktozu. Kao što je i zamena za maslac - ZLI MARGARIN lošija od maslaca, tako je i zamena za sir lošija od sira. Biljni sirevi sadrže trans-masti, odnosno trans-masne kiseline iz hidrogenizovane masnoće koja je sirovina za pravljenje biljnog sira. To su one iste masti koje su zaslužne i za arteriosklerozu, pa je opšta preporuka da ovakve proizvode izbegavate.

Ako ti treba posniji sir tu je ella...
« Poslednja izmena: Avgust 01, 2015, 11:46:31 pre podne od strane Slavisa Stojic » Sačuvana
belgrade style
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1203


« Odgovor #2405 poslato: Avgust 01, 2015, 09:18:27 pre podne »


Kajgana od 5 celih i 75g celih ovsenih i 150g biljnog sira. Što kaže Pavac, baš mi je prijalo :-D
Sačuvana
Cvetko
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1815


« Odgovor #2404 poslato: Avgust 01, 2015, 08:51:31 pre podne »

Pravim ovih dana pa cu preneti utiske


Dorucak : 70g ovsenih, 4 jaja, pola l balans jogurta nisam dugo pio jogurt i bas mi je "prijao"
« Poslednja izmena: Avgust 01, 2015, 10:03:44 pre podne od strane cvetkoper » Sačuvana
manda
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

Poruke: 32


« Odgovor #2403 poslato: Avgust 01, 2015, 07:42:15 pre podne »

6 celih, banana
Sačuvana
Make them regret day they ever called you fat!
Stefan L.
Gost
« Odgovor #2402 poslato: Avgust 01, 2015, 02:06:26 pre podne »

Aj probaj pa javi kako je ispalo.
Sačuvana
AnĂ°elko
Gost
« Odgovor #2401 poslato: Jul 31, 2015, 05:42:04 posle podne »

javljaj kakvo je
Sačuvana
Cvetko
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1815


« Odgovor #2400 poslato: Jul 31, 2015, 05:41:13 posle podne »

Sutra cu ovo da pravim, kupicu foliju za pecenje i sa njom cu podeliti duboki pleh na "pola" i tu cu izliti ovu smesu i nadam se da ce uspeti.
Sačuvana
Stefan L.
Gost
« Odgovor #2399 poslato: Jul 31, 2015, 05:38:52 posle podne »

Idem u off, ali kad si pomenuo proteinski recept, naisao sam na neki na instagramu

sastojci:

450-500g sira (ella, milbona)
150g kiselog mleka
stevia
extrakt vanilije
3jaja


Sve se pomesa i stavi u kalup i ispece na 180 stepeni 45-60minuta


ne znam gde da kupim taj ekstrakt vanilije i nemam kalup, da li moze nekako da se iprovizuje kalup?



Kupis kalup,nije to skupo,a ekstrat vanilije imas u mega marketu ili zdravoj hrani.
Sačuvana
Cvetko
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1815


« Odgovor #2398 poslato: Jul 31, 2015, 05:36:15 posle podne »

Idem u off, ali kad si pomenuo proteinski recept, naisao sam na neki na instagramu

sastojci:

450-500g sira (ella, milbona)
150g kiselog mleka
stevia
extrakt vanilije
3jaja


Sve se pomesa i stavi u kalup i ispece na 180 stepeni 45-60minuta


ne znam gde da kupim taj ekstrakt vanilije i nemam kalup, da li moze nekako da se iprovizuje kalup?

Sačuvana
Stefan L.
Gost
« Odgovor #2397 poslato: Jul 31, 2015, 05:30:45 posle podne »

Eo recept za dorucak na brzinu koji spakujem usput kad hocu da spavam malo duze...

Proteinski keks:

Merica i po Wheya - ukus od čokolade
20 g kokosovog brasna
jaje
20-30 g kikirikija


Ovo je za 10 komada,tu bude nesto preko 30 g proteina,hidrata i masti bude do 5-7 g.

Uz to jogurt i milina,pojede se s nogu a zasiti.
Sačuvana
Cvetko
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1815


« Odgovor #2396 poslato: Jul 31, 2015, 04:42:55 posle podne »

Probajteee da napravite 2 palacinke od ovsenih i jaja (ja sam 70g ovsenih, 5 jaja)
Jedna palacinka da bude tanja, a druga deblja, deblju kada ispecete stavite je na dno, izrendate jabuku, cimet po zeljenoj kolicini i preklopite drugom tanjom palacinkom, PUCAAA!
Sačuvana
cantawait
Zainteresovan član
***
Van mreže Van mreže

Poruke: 302

« Odgovor #2395 poslato: Jul 31, 2015, 01:35:18 posle podne »

Ovsene pahuljice sa ukusom mentola i 4 jajeta. :D
Sačuvana
Stranice: 1 ... 561 562 [563] 564 565 ... 723 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »
 

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.057 sekundi sa 14 upita.