TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 394579 Teme od strane 25004 Članovi Poslednji član: Sandra1986

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Mart 28, 2024, 11:01:44 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 561 562 [563] 564 565 ... 724 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Vaš današnji doručak  (Pročitano 1082636 puta)
Stefan Mirkovic
Član
**
Van mreže Van mreže

Poruke: 200


« Odgovor #2429 poslato: Avgust 08, 2015, 06:55:52 pre podne »

100g galeta + whey, glut
Sačuvana
Telo je dom duse, zato ne dozvolite da vasa dusa zivi u rusevini!
pocetnik619
Član
**
Van mreže Van mreže

Poruke: 186

« Odgovor #2428 poslato: Avgust 05, 2015, 09:09:55 pre podne »

4 cela ,3 belanca i 120g ovsenih sa cimetom :)
Sačuvana
AnĂ°elko
Gost
« Odgovor #2427 poslato: Avgust 05, 2015, 07:46:04 pre podne »

poker se furao, sad sam bogat covek!!!

ahahahahahaha
Sačuvana
Cvetko
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1820


« Odgovor #2426 poslato: Avgust 05, 2015, 07:45:00 pre podne »

 5 celih jaja, babura, jacobs kafa sa 200ml mleka, celu noc nisam spavao, poker se furao, sad sam bogat covek!!!
Sačuvana
pocetnik619
Član
**
Van mreže Van mreže

Poruke: 186

« Odgovor #2425 poslato: Avgust 04, 2015, 07:16:47 pre podne »

150g ovsenih,tunjevina
Sačuvana
Ironman.
Ultra napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 2208


« Odgovor #2424 poslato: Avgust 03, 2015, 02:13:36 posle podne »

20 prepeličjih jaja, luk, maslinovo ulje 5-10g
Sačuvana
Arbeit macht frei.
Stefan Mirkovic
Član
**
Van mreže Van mreže

Poruke: 200


« Odgovor #2423 poslato: Avgust 03, 2015, 12:47:24 posle podne »

100g galeta 300g oslic
Sačuvana
Telo je dom duse, zato ne dozvolite da vasa dusa zivi u rusevini!
ivaigi
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

Poruke: 28

« Odgovor #2422 poslato: Avgust 03, 2015, 09:43:46 pre podne »

Tri komada rice cakea i jedan batak i kupus:)
Sačuvana
Cvetko
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1820


« Odgovor #2421 poslato: Avgust 03, 2015, 09:39:06 pre podne »

100g ovsenih+cimet+kakao+voda i konzerva tunjevine :)
Sačuvana
belgrade style
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1203


« Odgovor #2420 poslato: Avgust 01, 2015, 01:23:01 posle podne »

Bzvz sam uzeo taj biljni sir da probam kakav je... nista specijalno nije tako da sam ga jeo sam dok ga nisam potrošio. Svakako nisam planirao da ga uzimam opet a naročito posle ovog teksta o njemu.
Sačuvana
cantawait
Zainteresovan član
***
Van mreže Van mreže

Poruke: 302

« Odgovor #2419 poslato: Avgust 01, 2015, 12:03:24 posle podne »

4 jajeta sa povrcem, 100g ovsenih sa ukusom mentola, mleko i jedna breskva.
Sačuvana
Slavisa Stojic
Top poster
*******
Van mreže Van mreže

Poruke: 9519


Bog gleda u dušu, ne u tanjir...

« Odgovor #2418 poslato: Avgust 01, 2015, 11:44:55 pre podne »


Kajgana od 5 celih i 75g celih ovsenih i 150g biljnog sira. Što kaže Pavac, baš mi je prijalo :-D

Biljni sir...mani se toga...

Sir biljnog porekla obično ima jače izraženu „gumastu“ strukturu od pravog sira, ali u jelima se ona manje primećuje, naročito ako se dobro izrenda. Analogna feta i mocarela su ukusom i osećajem gotovo identične kao prave feta i mocarela.

Biljni sirevi se mogu dobiti od raznih sirovina, od soje, badema, pirinča i drugih kultura, i naravno biljnih masnoća. Ako pročitate sastav biljnog sira, odmah upada u oči jedna stvar: gotovo svaki biljni sir sadrži kazein, što je protein koji se nalazi u mleku. Dakle, biljni sir koji ima kazein nije posan, jer sadrži namirnicu životinjskog porekla. On biljnom siru daje onu elastičnost, koja je važna kada se on istopi, na primer na pizzi.

Pored kazeina, biljni sir obično sadrži oko 25-50% masnoće (hidrogenizovana biljna mast - TRANS MAST), vodu, skrob, arome, boje i druge aditive. Biljni sirevi su alternativa za osobe koje su netolerantne na laktozu. Kao što je i zamena za maslac - ZLI MARGARIN lošija od maslaca, tako je i zamena za sir lošija od sira. Biljni sirevi sadrže trans-masti, odnosno trans-masne kiseline iz hidrogenizovane masnoće koja je sirovina za pravljenje biljnog sira. To su one iste masti koje su zaslužne i za arteriosklerozu, pa je opšta preporuka da ovakve proizvode izbegavate.

Ako ti treba posniji sir tu je ella...
« Poslednja izmena: Avgust 01, 2015, 11:46:31 pre podne od strane Slavisa Stojic » Sačuvana
belgrade style
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1203


« Odgovor #2417 poslato: Avgust 01, 2015, 09:18:27 pre podne »


Kajgana od 5 celih i 75g celih ovsenih i 150g biljnog sira. Što kaže Pavac, baš mi je prijalo :-D
Sačuvana
Cvetko
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1820


« Odgovor #2416 poslato: Avgust 01, 2015, 08:51:31 pre podne »

Pravim ovih dana pa cu preneti utiske


Dorucak : 70g ovsenih, 4 jaja, pola l balans jogurta nisam dugo pio jogurt i bas mi je "prijao"
« Poslednja izmena: Avgust 01, 2015, 10:03:44 pre podne od strane cvetkoper » Sačuvana
manda
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

Poruke: 32


« Odgovor #2415 poslato: Avgust 01, 2015, 07:42:15 pre podne »

6 celih, banana
Sačuvana
Make them regret day they ever called you fat!
Stranice: 1 ... 561 562 [563] 564 565 ... 724 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »
 

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.07 sekundi sa 18 upita.