TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 364687 Teme od strane 24686 Članovi Poslednji član: MilicaSt

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Septembar 28, 2020, 03:42:44 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |  (Urednik: Slavisa Stojic)  | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: [1] 2 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Spremanje pirinca  (Pročitano 3288 puta)
Tranda90
Član
**
Van mreže Van mreže

Poruke: 161

« Odgovor #22 poslato: Decembar 24, 2013, 10:51:22 posle podne »

Чоко-путер, од Биотека... :)
Sačuvana
Robert
Top poster
*******
Van mreže Van mreže

Poruke: 20574


Pansport
« Odgovor #21 poslato: Decembar 24, 2013, 08:10:16 posle podne »

Пробао сам управо пиринач са протеинима, уопште није лоше! ;D

Koji ukus/protein? :)
Sačuvana
Dr Gorana Grkovic
Ultra napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 2082


« Odgovor #20 poslato: Decembar 24, 2013, 12:04:02 pre podne »

Ja dodajem suseno povrce (ima u zdravoj hrani).

Suseno povrce koje mozemo kupiti u marketima zna biti jako slano i treba ga izbegavati, nadam se da to u zdravoj hrani nije. 
Sačuvana
Tranda90
Član
**
Van mreže Van mreže

Poruke: 161

« Odgovor #19 poslato: Decembar 23, 2013, 10:34:18 posle podne »

Пробао сам управо пиринач са протеинима, уопште није лоше! ;D
Sačuvana
Robert
Top poster
*******
Van mreže Van mreže

Poruke: 20574


Pansport
« Odgovor #18 poslato: Decembar 23, 2013, 06:00:56 posle podne »

Ako želiš da preživiš, zaista bi valjalo. :D
Sačuvana
Tranda90
Član
**
Van mreže Van mreže

Poruke: 161

« Odgovor #17 poslato: Decembar 23, 2013, 04:08:24 posle podne »

Dobro došao u svet samaca - i ja sam tu, pa sam daleko od umiranja. :D

Mada, po tvom poslednjem pitanju rekao bih da nisi mnogo iskusan u tom svetu. ;D Elem, nema filozofije - skuvaš pirinač, poliješ hladnom vodom i iscediš, dodaš dozer whey, promešaš i jedeš. :)

Нисам уопште искусан, али за сада преживљавам некако... ;D
Пробаћу, ваљало би да имам још једну посластицу коју знам да направим поред билдерских палачинки... :D
Sačuvana
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
*******
Van mreže Van mreže

Poruke: 11500


Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #16 poslato: Decembar 23, 2013, 01:22:36 posle podne »

ok, ali uvek preferiraj sveze povrce ili povrce bareno na pari, zbog sadrzaja vlakana i vitamina i minerala
Sačuvana
SF
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

Poruke: 53

« Odgovor #15 poslato: Decembar 23, 2013, 01:19:40 posle podne »

Ja dodajem suseno povrce (ima u zdravoj hrani).
Sačuvana
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
*******
Van mreže Van mreže

Poruke: 11500


Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #14 poslato: Decembar 23, 2013, 12:50:01 posle podne »

šafran je idealan začin za pirinač, veoma je skup ali je količina koja se stavlja vrlo mala.  Daje žućkastu boju pirinču i vrlo specifičan i divan ukus, a pirinač će se odlično uklopiti sa povrćem ili pečurkama i piletinom ili drugim mesom.
Sačuvana
Dr Gorana Grkovic
Ultra napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 2082


« Odgovor #13 poslato: Decembar 22, 2013, 01:20:32 pre podne »

Ja cesto stavljam kari, meni je to odlicno. Kari je zdrav, a i boja bude zanimljiva, za promenu. :-)
Sačuvana
Milan 21
Član
**
Van mreže Van mreže

Poruke: 243

« Odgovor #12 poslato: Decembar 22, 2013, 12:23:31 pre podne »

Ja stavljam origano. Da mu neki poseban smek,mozes tonu da ga pojedes,moze i aleva malo ljuta,ali origano nesto fenomenalno,probaj.
Sačuvana
Robert
Top poster
*******
Van mreže Van mreže

Poruke: 20574


Pansport
« Odgovor #11 poslato: Decembar 21, 2013, 11:54:47 posle podne »

Dobro došao u svet samaca - i ja sam tu, pa sam daleko od umiranja. :D

Mada, po tvom poslednjem pitanju rekao bih da nisi mnogo iskusan u tom svetu. ;D Elem, nema filozofije - skuvaš pirinač, poliješ hladnom vodom i iscediš, dodaš dozer whey, promešaš i jedeš. :)
Sačuvana
Tranda90
Član
**
Van mreže Van mreže

Poruke: 161

« Odgovor #10 poslato: Decembar 21, 2013, 11:15:01 posle podne »

Како тачно спремаш?

Пошто сам живим и углавном све сам спремам, поједини се питају како сам још увек жив... ;D
Тако да је сваки савет добродошао... :)
Sačuvana
Robert
Top poster
*******
Van mreže Van mreže

Poruke: 20574


Pansport
« Odgovor #9 poslato: Decembar 21, 2013, 11:09:23 posle podne »

To mi je opcija (i to vrlo ukusna) kad god mi slabiji apetit ne dozvoli da uz pirinač unesem dovoljno proteina iz čvrste hrane.
Sačuvana
Tranda90
Član
**
Van mreže Van mreže

Poruke: 161

« Odgovor #8 poslato: Decembar 21, 2013, 10:51:55 posle podne »

A шта би било кад би се додала мерица протеина? Јел пробао неко? ;D
Можда испадне неки добар дезерт, а да нисмо ни свесни... ;D
Sačuvana
Stranice: [1] 2 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »
 

SMF 2.0.15 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.143 sekundi sa 19 upita.