TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 399348 Teme od strane 25052 Članovi Poslednji član: Ancient

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Decembar 23, 2024, 07:50:52 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |  (Urednik: Zoltan Kozma)  | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 135 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Bodibilding vesti  (Pročitano 311717 puta)
Miki Mihajlovic
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

Shut the f..k up and train!!!

« Odgovor #1939 poslato: Maj 08, 2022, 12:42:52 posle podne »

Kalum fon Moger je navodno skočio kroz prozor drugog sprata, zadobio ozbiljne povrede i trenutno se nalazi na intenzivnoj nezi. Različiti izvori i onlajn mediji objavili su vest u petak popodne 6. maja. Kalum fon Moger je podvrgnut operaciji i trenutno se oporavlja. Prema prvim izveštajima, Kalum fon Moger je nedavno izbačen iz kuće svoje porodice u Australiji. Prethodni izveštaji su takođe pokazali da je Von Moger ušao u probleme sa zakonom, uključujući incidente besa na putu i ​​nošenja oružja. Iako nije potvrđeno - takođe su bile glasine da je Von Moger patio od zavisnosti od droge i amfetamina. Za sada, izjave sugerišu da je Kalum fon Moger bio pod uticajem droge i da je skočio kroz prozor drugog sprata zadobivši veliki broj posekotina od stakla. Zatim je zadobio povredu kičme kada je pao na zemlju - zahtevajući hitnu medicinsku pomoć. Kako se navodi, trenutno se nalazi na intenzivnoj nezi.

Tapatalkkal küldve az én M2003J15SC eszközömről

Sačuvana
Miki Mihajlovic
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1938 poslato: Maj 08, 2022, 12:36:44 posle podne »

https://youtu.be/xCUfqEq0_I8
Na juce odrzanom Pittsburgh Pro takmicenju je bio neverovatan line up guest pozera,Derek Lunsford koji je Mr.O u kategoriji do 212 funti iako sad na snimku ima +250 funti,Nick Walker koji je ogroman,Hunter Labrada koji je isto velik i Brandon Curry.Interesantno je da su ih stavili u line up i radili sa njima 1/4 okrete gde su mogli pokazati svoju skladnost.Jedno mogu reci bice interesantna Mr.Olimpija ove godine.

Sačuvana
Miki Mihajlovic
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1937 poslato: Maj 05, 2022, 02:16:27 posle podne »

Svet bodibildinga oplakuje smrt legende bodibildinga Edija Đulijanija.
Edi je preminuo 1. maja 2022. godine u 87. godini. Uzrok smrti nije poznat.Edi je rođen i odrastao u Bruklinu, Njujork, i imao je dugu i opsežnu karijeru u bodibildingu koja je trajala više od četiri decenije. Trenirao je i suočio se sa brojnim šampionima i kultnim bodibilderima.1951. započeo je takmičarsku karijeru. Tokom svoje karijere, Đulijani je osvojio brojne trofeje i visoke plasmane, takmičeći se u više od 35 takmičenja. Bio je jedan od najboljih takmičara u svojoj kategoriji. Svi se secamo scene iz Pumping Irona kada trci do Arnija i skace mu u ruke.
Edi je imao veoma uspešnu bodibilding karijeru, koja se protezala od 1951. do 1982. Takmičeći se u raznim federacijama, Edijeva najprestižnija pobeda je bila 1974. godine, kada je osvojio  Mr. Amerike. 1975. Edi je takođe osvojio titulu Mr. Vorld u  svojoj kategoriji .
Lista Edijevih rezultata:

1951 Mr. New York Metropolitan – AAU, Junior, 8th
1953 Mr. New York Metropolitan – AAU, Junior, 2nd
1958 Mr. New York City – AAU, Short, 2nd
1958 Mr. New York Metropolitan – AAU, 1st
1959 Mr. New York City – AAU, Short, 6th
1961 Mr. Eastern America – AAU, Short, 2nd
1964 Mr. East Coast – IFBB, Short, 5th
1964 Mr. New York State – IFBB, 2nd
1964 Mr. Northeastern States – IFBB, Short, 2nd
1965 Junior Mr. America – IFBB, Short, 2nd
1965 Mr. Northeastern States – IFBB, Short, 1st
1965 Mr. Northeastern States – IFBB, Overall Winner
1966 Mr. America – IFBB, Short, 3rd
1966 Mr. East Coast – IFBB, Short, 2nd
1967 Mr. America – IFBB, Short, 3rd
1967 Pro Mr. America – WBBG, 6th
1967 Junior Mr. America – IFBB, Short, 3rd
1968 Pro Mr. America – WBBG, 5th
1968 Junior Mr. America – IFBB, Short, 1st
1968 Mr. Western America – IFBB, 3rd
1969 Pro Mr. America – WBBG, 5th
1970 Mr. America – IFBB, Short, 3rd
1970 Mr. Western America – IFBB, 4th
1971 Mr. America – IFBB, Short, 3rd
1971Mr. International – IFBB, Short, 3rd
1974 Mr. America – IFBB, Short, 1st
1974 Mr. Western America – IFBB, Short, 1st
1974 Mr. Western America – IFBB, Overall Winner
1975 Mr. America – IFBB, Short, 2nd
1975 Mr. World – IFBB, Short, 1st
1977 Mr. America – IFBB, LightWeight, 2nd
1979 Canada Pro Cup – IFBB, Did not place
1980 Grand Prix California – IFBB, 10th
1981 Grand Prix California – IFBB, Did not place
1982 Mr. Universe – NABBA, Short, 5th
Sačuvana
Miki Mihajlovic
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1936 poslato: April 21, 2022, 03:25:19 posle podne »

Opet tuzna vest,sada vec i kod zena...
IFBB Pro ženska bodibilderka i bikini takmicarka Stejsi Kamings preminula je 20. aprila 2022. Imala je 31 godinu. Uzrok njene smrti za sada je nepoznat. Rođena na Floridi, Stejsi Kamings je ušla u bodibilding 2013. i zaradila je svoju IFBB Pro karticu sa 1. mestom na nacionalnom prvenstvu NPC 2016. u klasi figure. Imala je dvoje dece sa svojim bivšim mužem Brajantom Fajtom i živela je u Mekiniju u Teksasu gde je bila suvlasnica teretane Flek Fitness 247.
« Poslednja izmena: April 21, 2022, 03:36:03 posle podne od strane Miki Mihajlovic » Sačuvana
Miki Mihajlovic
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1935 poslato: April 17, 2022, 09:54:44 posle podne »

Ode nam i Cedric. Baš sam ga gotivio - i njegov karakter i tip građe. Nije da sam potpuno iznenađen njegovom smrću, jer je već bio upao u velike zdravstvene probleme, ali sam se šokirao kada je nedavno objavio da se vraća takmičarskim pripremama. I eto šta je usledilo... Nek počiva u miru.
Nazalost od covida koju je "zaradio" prosle godine nikada se nije oporavio.Prvo je imao problem sa plucima,nije imao dovoljno vazduha,stalno se gusio,a potom je sledilo stucanje koju je dan i noc imao samo mu je onda prestajalo kada je sebi gurnuo prst u grlo,da bi na ovo lekari savetovali da ne jede cvrstu hranu i tako je ziveo na proteinu par meseci ali je samo gubio kilazu.I sada dolazi ono najgore ljudi pocinju nagadati zasto je umro....
Ja bih umesto toga ispricao jedan dogadaj u mom zivotu koji mi je medu omiljenima u zivotu.Bilo je to 2014 godine na Arnold Classic Europu u Madridu,Spanija gde je glavni sponzor bio Scitec.Mene je pozvao madarski strongman savez da im budem prevodilac i pomocni sudija na strongman takmicenju.Naravno oberucke sam prihvatio tu ponudu,bila mi je cast.Nakon prvog dana gde smo obisli ceo expo i izplanirali sve stali smo kod Scitecovog standa da se odmorimo i Cedric i Ben Pakulski su ceo dan delili svoje potpise,popricali sa prosecnim covekom.Kada se zavrsio prvi dan gde su obojica stajali i slikali se ceo dan upitao sam Cedrica da li je umoran i kako je izdrzao sve to?Na sta mi je on odgovorio:mrtav sam umoran i sve me boli ali da nije njih(mislio je na fanove)onda ni ja ne bih bio tu gde sam sad.Posle smo jos dugo pricali i u vezi sporta i u vezi zivota.Sledece godine kada je dosao u Madarsku me prepoznao i uveo mene i mog sina preko reda i nastavili smo sa caskanjem dok je on opet davao autograme i slikao se sa svojim fanovima.To je bio Cedric.Veliki sampion sa ogromnim srcem!

Sačuvana
Robert
Top poster
Van mreže Van mreže

Pansport
« Odgovor #1934 poslato: April 17, 2022, 09:27:16 posle podne »

Ode nam i Cedric. Baš sam ga gotivio - i njegov karakter i tip građe. Nije da sam potpuno iznenađen njegovom smrću, jer je već bio upao u velike zdravstvene probleme, ali sam se šokirao kada je nedavno objavio da se vraća takmičarskim pripremama. I eto šta je usledilo... Nek počiva u miru.
Sačuvana
Miki Mihajlovic
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1933 poslato: April 12, 2022, 09:58:48 posle podne »

https://m.youtube.com/watch?v=EsqQ4LEbkvcl&feature=youtu.be
Kako je Lou Ferrigno od gluvog decka koji je na levo uvo cuo samo 20% postao poznati bodi bilder a zatim kao i svoj idol a kasnije i rival Arnold Schwarzenegger i poznati glumac i to sve zahvaljujuci tome sto kao mali nije cuo redovno i morao je da nosi slusalice da bi bolje cuo zbog cega su ga u skoli zezali i u srednjoj skoli je poceo da vezba kako ga ne bi mogli zezati.

Sačuvana
Miki Mihajlovic
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1932 poslato: Mart 29, 2022, 09:29:07 posle podne »

Australijski veteran bodibildinga Džoš Lenartovic nedavno je govorio o oporavku tumora na mozgu. U intervjuu sa Denisom Džejmsom, Lenartovic se dotakao ove teme, kao i niza stvari koje su ga sprečile da se takmiči poslednjih godina.
Poslednjih nekoliko godina bile su zanimljive za Džoša Lenartovica. Veteran bodibilder nije bio na sceni već neko vreme što je dovelo do velikog broja spekulacija. Mnogi su se pitali šta se desilo sa njim i ubrzo su dobili strašnu vest. Kao i njegov zemljak pre njega koji je patio od tumora na mozgu sa 18 godina, bio je red na Džoša da prođe kroz zastrašujuće iskušenje. Ali umesto da se pretvara da je sve u redu, Džoš Lenartovic je odlučio da se direktno suoči sa svojim okolnostima.
Džoš porucuje svojim fanovima da se nije povukao sa takmicarske scene.

Sačuvana
Miki Mihajlovic
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1931 poslato: Mart 15, 2022, 01:41:35 posle podne »

https://www.youtube.com/watch?v=AJzuzwkJ5l4
Antoine je dugo imao problema sa povisenim krvnim pritiskom za koje je redovno posecivao doktora i dobijao lekove i nikako nije mogao da ga izleci,smanjio bi mu se pritisak ali nikako na normalu,merio je vise puta dnevno i to svaki put po 3 puta ali dzabe nije se popravljalo sve dok pre par nedelja nije ostavio pusenje i sada mu se bez lekova smanjio pritisak na normalu!Sto znaci da je celo vreme cigarete bile uzrok visokog pritiska i kljukao je sebe lekovima a trebao je samo da ostavi pusenje.
Sačuvana
Miki Mihajlovic
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1930 poslato: Mart 13, 2022, 06:13:32 posle podne »

Konacni rezultati sa Boston Pro takmicenja 2022

1) William Bonac
2) Justin Rodriguez
3) Steve Kuclo
4) Samson Dauda
5) Maxx Charles

Osim pobednika drugo,trece i cetvrto mesto nisam pogodio,toliko se zna promeniti forma sa polufinala do finala i toliko su bile male nijanse izmedu njih.Formom i masom je Bonac za dlaku odskakao od ove trojice ali redosled kod Rodrigueza,Kucloa i Daude je mogla biti bilo kakva toliko su bili blizu.Sve u svemu jedno odlicno takmicenje.

Sačuvana
Miki Mihajlovic
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1929 poslato: Mart 12, 2022, 11:09:56 posle podne »

https://m.youtube.com/watch?v=mmL7LEgYATs
Top 4 takmicara na Boston Pro 2022 takmicenju prvi call out Samson Dauda,Steve Kuclo, Justin Rodriguez, William Bonac.Ista cetvorka se takmicila pre nedelju dana na Arnold Classicu.Od onda im se forma jos vise poboljsala.Po mom licnom misljenju Samson Dauda se popravio najvise.Na osnovu ovog snimka probacu da prognoziram konacan redosled:
1.William Bonac
2.Steve Kuclo ili Samson Dauda
3.Samson Dauda ili Steve Kuclo njih dvojica su stvarno jako blizu ,odlucivace nijanse
4.Justin Rodriguez

Sačuvana
Miki Mihajlovic
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1928 poslato: Mart 10, 2022, 09:26:36 posle podne »

Svet bodibildinga počinje da preduzima akcije usred rata između Rusije i Ukrajine. IFBB Elite Pro League zabranila je ruskim i beloruskim sportistima da se takmiče na međunarodnom nivou.
Po mom licnom misljenju ne bi trebalo da mesaju sport i politiku.Nisu sportisti krivi za ovaj rat.

Sačuvana
Miki Mihajlovic
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1927 poslato: Februar 26, 2022, 08:46:21 posle podne »

https://www.instagram.com/p/CaX-ioOPjSu/?utm_medium=copy_link

Uradio sam test za ocenjivanje kalcijuma da vidim da li će biti začepljenih arterija i sličnih stvari. Dok me je dr Kan povezao sa ovim, otišao sam u ovu kliniku i uradio ovaj CT skeniranje, velika stvar sa magnetnom rezonancom. Bilo je to samo skeniranje da bi se dobila ocena kalcijuma. Doktor Kan je rekao:" moramo da uradimo dalje testiranje jer si u 99 procenata. Rekao sam: "Šta to znači?" Rekao je, za moje godine i pol, ja sam u 1 posto, tako da 99 posto ljudi mojih godina i pola ima bolji rezultat od mene.  U svakom slučaju, pisalo je za moj deo starosti ili 99 procenata ili šta već, da ću imati srčani udar ili srčani udar za 3-5 godina.

Sačuvana
Miki Mihajlovic
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1926 poslato: Februar 25, 2022, 09:16:10 posle podne »

https://youtu.be/mT4TNRV-xN4
Nazalost opet jedna losa vest,Boston Loyd je preminuo u svojoj kuci,najverovatnije od srcanog udara.Loyd je imao svega 29 godina.Imao je problema sa bubrezima,trebao je uskoro da ide na dijalizu,ali srce vise nije moglo da izdrzi.

Sačuvana
Miki Mihajlovic
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1925 poslato: Februar 20, 2022, 09:00:56 posle podne »

Arnold Classic je za samo 2 nedelje i vec je 4 takmicara otkazao svoja ucesca,neki su naveli razloge(povreda) a neki nisu.Sve u svemu sada ce se od 14 takmicara koliko je bilo najavljeno takmiciti 10 takmicara.Dosad su otkazali:Rafael Brandao,Nathan de Asha,Mohamad Shaaban i zadnji put je otkazao svoje ucesce  Akim Whilliams.Sada lista takmicara izgleda ovako: William Bonac,Maxx Charles, Brandon Curry,Regan Grimes,Steve Kuclo,Cedric McMilan,Fabio Giga Rezende, Justin Rodriguez,Brett Wilkins,Samson Dauda.

Sačuvana
Stranice: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 135 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.271 sekundi sa 18 upita.