TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 399348 Teme od strane 25052 Članovi Poslednji član: Ancient

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Decembar 23, 2024, 07:47:43 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |  (Urednik: Zoltan Kozma)  | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 135 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Bodibilding vesti  (Pročitano 311715 puta)
Miki Mihajlovic
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

Shut the f..k up and train!!!

« Odgovor #1924 poslato: Februar 15, 2022, 08:18:00 posle podne »

Da ne bude da samo zalosne vesti objavljujem evo i jedne sjajne vesti:
Posle više od decenije odsustva, čini se da je takmičenje Masters Olimpije na ivici velikog povratka. Nedavno je predsednik Olimpije Džejk Vud otkrio da će se takmičenje vratiti 2023. godine.

Tapatalkkal küldve az én M2003J15SC eszközömről

Sačuvana
Miki Mihajlovic
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1923 poslato: Februar 08, 2022, 02:10:46 posle podne »

Ashlei Gearhart, IFBB Pro Phisik, preminula je u subotu, 29. januara 2022. Vest je objavila njena sestra u objavi na Fejsbuku 31. januara. Gearhart se takmičila u bodibildingu skoro deset godina i 2018. je stekla svoju profesionalnu karticu. U vreme pisanja ovog teksta, uzrok smrti nije otkriven – iako je pomenuto da je umrla u snu.
Sačuvana
Miki Mihajlovic
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1922 poslato: Februar 06, 2022, 06:04:20 posle podne »

Nazalost opet tuzna vest.
Tom Princ se godinama borio sa zdravstvenim problemima. Bodibilder je preminuo u 52. godini, a za sada nije poznat uzrok smrti. Rečeno je da se Prins borio sa rakom, ali nije poznato da li je to bio zvanični uzrok. Prins je 2002. godine bio primoran da se povuče iz profesionalnog bodibildinga zbog problema sa bubrezima uzrokovanih genetskim stanjem krvi. Ovo je došlo nakon uspešne karijere na sceni koja je počela 1997.

Sačuvana
Miki Mihajlovic
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1921 poslato: Februar 05, 2022, 05:08:45 posle podne »

https://m.youtube.com/watch?v=MZkDpLUxFfg&feature=youtu.be
Zapamtite njegovo ime,zove se Michael Krizanek,on je slovacki bodi bilder.Trenutno se takmici kod amatera,jer se pre par godina IFBB razdvojio na amaterski gde se uglavnom takmice takmicari iz Evrope i predsednik ovog saveza je Rafael Santonja koji je bio desna ruka braci Weider,a Profesionalna Liga gde se odrzava i Mister Olimpija,tu se takmice svi profi takmicari.Njihov predsednik je Jim Manion.Posto je Krizanek osvojio sve sto se osvojiti moze kod amatera misljenja sam da mu cim istekne ugovor sa Santonjom preci ce kod profesionalaca.Bilo bi interesantno videti ga pored Ramija i ekipe.

Sačuvana
Miki Mihajlovic
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1920 poslato: Januar 31, 2022, 04:04:53 posle podne »

Suosnivač kompanije Blackstone Labs, Aron Singerman, zvanično je osuđen na 4,5 godine zatvora, navodi se u zvaničnom saopštenju Ministarstva pravde. Ovo dolazi nakon što su Singerman i PJ Braun postigli sporazum o priznanju krivice za prodaju ilegalnih anaboličkih steroida i drugih nezakonitih kontrolisanih supstanci koje se prodaju kao dijetetski suplementi.Singerman će takođe morati da plati sumu od 2,9 miliona dolara.
Sačuvana
Miki Mihajlovic
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1919 poslato: Decembar 25, 2021, 10:49:04 pre podne »

23.decembra 2021 godine u svojoj 82 godini zivota umro je sesti pobednik Mr.Olimpije Chris Dickerson.Chris je titulu Mr.Olimpije osvojio 1982 godine.Chris je prava ikona,legenda ovog sporta.Uzrok smrti je srcani napad.

« Poslednja izmena: Decembar 25, 2021, 11:09:27 pre podne od strane Miki Mihajlovic » Sačuvana
Miki Mihajlovic
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1918 poslato: Decembar 11, 2021, 08:29:55 posle podne »

https://www.instagram.com/tv/CXTupT0JUr6/?utm_source=ig_web_copy_link
Dan Solomon,sef organizatora Mr.Olympia takmicenja nam otkriva da ce se Mr.Olympia takmicenje odrzati u Planetu Hollywood 16/17/18 decembra u Las Vegasu.57 izdanje Mr.Olympie bice veoma interesantno,imace rekordan broj sponzora.Vec se mogu rezervisati sobe u Planetu Hollywood za Mr.Olympia

Sačuvana
Miki Mihajlovic
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1917 poslato: Decembar 01, 2021, 01:26:20 posle podne »

Danas ujutru smo se probudili na tuzan dan,Laree Draper,zena Dave Draper  koji je bio poznat po nadimku plavi bombarder je umro u svojoj 79 godini zivota.Dave je bio pionir bodi bilding sporta i idol mnogim velikanima,medu njima i Arnoldu Svarcenegeru koji je izjavio sledece povodom smrti Dave Drapera:
Dave Draper was an inspiration to millions of people all over the world, including me. He was one of my idols. In Austria, I kept his cover of Muscle Builder magazine on the wall above my bed for motivation, and when I saw him starring in “Don’t Make Waves”, I thought, “My dreams are possible.” When I got to America and finally met Dave, I learned his heart was as big as his pecs. He even hand-built my first furniture when I moved to Santa Monica, and let me tell you, he was talented. Can you imagine meeting your idol and becoming his training partner and traveling all over the world together? I was in heaven. He couldn’t have been more welcoming, and he was a fantastic training partner who always pushed everyone around him in the gym to be better. He was an amazing writer and a great family man. I will miss the Blond Bomber, but his memory will always be with me. My thoughts are with Laree and the whole family.

Dejv Drejper je bio inspiracija milionima ljudi širom sveta, uključujući i mene. Bio je jedan od mojih idola. U Austriji sam držao njegovu naslovnicu časopisa Muscle Builder na zidu iznad kreveta radi motivacije, a kada sam ga video da glumi u filmu „Ne pravi talase”, pomislio sam: „Moji snovi su mogući. Kada sam stigao u Ameriku i konačno upoznao Dejva, saznao sam da je njegovo srce veliko koliko i njegove grudi. Čak je ručno napravio moj prvi nameštaj kada sam se preselio u Santa Moniku, i da vam kažem, bio je talentovan. Možete li da zamislite da upoznate svog idola i da postanete njegov partner na treningu i da zajedno putujete po celom svetu? Bio sam u raju. Nije mogao biti prijatniji, a bio je fantastičan partner za trening.On je uvek gurao sve oko sebe u teretani da budu bolji. Bio je neverovatan pisac i sjajan porodičan čovek. Nedostajaće mi Plavi Bombarder, ali njegovo sećanje će uvek biti sa mnom. Moje misli su sa Laree i celom porodicom.
Sačuvana
Miki Mihajlovic
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1916 poslato: Novembar 15, 2021, 01:20:49 posle podne »

Na Muscle Fest Romania Pro takmicenju Rafael Brandao je uspeo da osvoji prvo mesto i time se kvalifikuje za Mr.Olimpiju sledece godine.Interesantno je Roellyijevo 9 mesto u ovoj konkurenciji.Kao sto sam vec jednom spomenuo mislim da je njegovoj karijeri dosao kraj.Izvanredni Milan Sadek iz Ceske tek sesto mesto a vise nego zasluzeno sedmo mestko Kokeny Bela takmicar iz Madarskesa ogromnim bicepsom. ;)
Sačuvana
Miki Mihajlovic
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1915 poslato: Novembar 14, 2021, 04:19:23 posle podne »

https://www.facebook.com/849215281/posts/10165725811140282/
Evo potvrde i od samog Victora Richardsa,koji kaze da je ziv i zdrav i da se nikada nije osecao bolje.
Drago mi je da je ziv,ali 2 stvari mi nikako nisu jasne:ko i zasto je poceo da siri glasine o Victorovoj smrti a druga stvar je zasto je Victor cekao skoro nedelju dana da demantuje te vesti o njegovoj smrti...

Sačuvana
Miki Mihajlovic
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1914 poslato: Novembar 12, 2021, 10:37:43 pre podne »

Jos uvek nije potvrdeno od strane samoga Viktora,ali njegova cerka tvrdi da je Viktor ziv i da mu ne fali nista.Stvarno se nadam da je tako i cekam potvrdu svega toga i nije mi jasno ako je tacno da je ziv kome je to dobro da se prostire laz o necijoj smrti....

Evo i same izjave Viktorove cerke:

“I’M PLEASED TO ASSURE YOU THAT MY FATHER IS IN FACT ALIVE AND WELL. AN INACCURATE FACEBOOK POST HAS CAUSED A WILDFIRE OF FALSE INFORMATION THROUGHOUT SOCIAL MEDIA AND NEWS OUTLETS. THANK YOU ALL FOR YOUR CONCERN, MY FAMILY APPRECIATES ALL OF THE LOVE THE BODYBUILDING COMMUNITY HAS SHOWN TO MY DAD.”
« Poslednja izmena: Novembar 12, 2021, 02:15:13 posle podne od strane Miki Mihajlovic » Sačuvana
Miki Mihajlovic
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1913 poslato: Novembar 10, 2021, 07:21:34 posle podne »

Samo nedelju dana posle Shawn Rhodenove smrti opet je losa vest potresla bodi bilding naciju,a to je da je u svojoj 56-oj godini umro Victor Richards najveci bodi bilder devedesetih godina.Victor se nije voleo takmiciti,ali vise puta je gostovao na FIBO-u u Nemackoj.Victorov mentor su bili David i Peter Paul braca varvari otuda i ta velika misicna masa.Uzrok smrti se opet navodi srcka.Ostali smo siromasniji za jos jednog legendu.

Sačuvana
Miki Mihajlovic
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1912 poslato: Novembar 07, 2021, 04:09:01 posle podne »

2021 EVLS Prague Pro
Men’s Open
Prvo mesto – Samson Dauda ($10,000)
Drugo mesto – Rafael Brandao ($4,000)
Trece mesto – Regan Grimes
Cetvrto mesto – Nathan De Asha
Peto mesto – Roelly Winklaar
Sesto mesto – Jan Turek

Men’s 212 funti
Prvo mesto – Ahmad Ashkanani ($4,000)
Drugo mesto – Oleh Kryvyi
Trece mesto – Radoslav Angelov
Cetvrto mesto – Abdulrahman Al Khashti
Peto mesto – Peter Kovac
Sesto mesto – Steve Benthin

Iznenaduje me prvo mesto Samson Daude,mada je zasluzeno pobedio,Regan standardno dobar otkako ga je Misko preuzeo,ali najvece iznenadenje za mene je peto mesto Roelly Winklaara.Iskreno mislim da on ako na nekom narednom takmicenju ne zavrsi u top 3 onda je zavrsio karijeru.

Sačuvana
Miki Mihajlovic
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1911 poslato: Oktobar 26, 2021, 02:20:02 posle podne »

Sa petnaestog mesta na Mr.Olimpiji 2021 godine do drugog mesta na pro takmicenju za samo par nedelja otkako Misko radi sa njim ovo je sjajan rezultat.Postavicu jedan snimak gde Misko ide dotle da prognozira da u roku od 3 godine Regan Grimes ce postati Mr.Olimpija.E sad svi znamo kakav je Misko,ne kaze ovakve stvari tako olako,stavise vrlo je kritican po tom pitanju,ali ako on kaze onda je bolje da mu verujemo.Naravno to mora i Regan da shvati da ima potencijal,ima dobrog trenera,ali na njemu je da gine na treninzima i uradi sve sto mu Misko kaze kako bi bio sto bolji.
https://www.youtube.com/watch?v=pFUI3eEkM68
Sačuvana
Boban Šaranović
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1910 poslato: Oktobar 25, 2021, 11:08:37 posle podne »

Odličan paket je Regan, ima tu figuru koja podsjeca na old school bb. Mislim da ce Misko to fino da iznese zajedno sa njim na sledeću mr. O

Gesendet von meinem Mi MIX 2 mit Tapatalk

Sačuvana
Stranice: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 135 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.384 sekundi sa 17 upita.