TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 402385 Teme od strane 25056 Članovi Poslednji član: Selak

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
April 13, 2025, 06:24:14 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 266 267 [268] 269 270 ... 282 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Ishrana pitanja  (Pročitano 857095 puta)
acala
Član
**
Van mreže Van mreže

Poruke: 262

« Odgovor #222 poslato: Avgust 06, 2014, 03:46:39 posle podne »

1.Zanima me par pitanja, jel neko od vas jede kuvanu boraniju, grasak, krompir paprikas sa mesom i tako ta jela sto se jedu u vecini domacinstava? Posto vidim svi pretezno pecete meso na teflonu ili u rerni u kesi. Ako je ovo topic zdrava ishrana koliko je zdravo jesti na primer svaki dan belo meso peceno na teflonu sa na primer paradajzom ili neko slicno sezonsko povrce?
2.Imam problem sa unosom vlakana pa sad svaki dan jedem 300gr tonus hleba gde pise da ima 50gr vlakana, a coveku je dovoljno i 20-25gr, dok nisam uzimao tonus i tu kolicinu vlakana imao sam problem sa tvrdom i neredevnom stolicom. Medjutim taj hleb je oko 140din, a i da budem iskren sve bljutaviji i bljutaviji mi je na silu ga jedem, ne znam kako da obezbedim unos vlakana, nema svo povrce isti broj, a i ne mogu na dan pojesti kilogram nekog povrca.
3.Ako neko moze detaljno da mi objasni na koji nacin da pripremam hranu da bude zdravo a ne komplikovano, posto sam student pa sve radim sam. Ako neko moze dati primer za 2-3 dana ali kontam da to ljude mrzi malo, cimanje je
Sačuvana
Miletić Dušan
Global Moderator
Top poster
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 17720


« Odgovor #221 poslato: Avgust 01, 2014, 09:56:53 posle podne »

Pa dobro,neki pišu i kako su spremili :) A tebe ako zanima,ti pitaj :)
Sačuvana
TwinSix
Entuzijasta
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 4423


« Odgovor #220 poslato: Avgust 01, 2014, 07:45:13 pre podne »

Mozes i da  napises kako si spremio, da stavis slike.
Sačuvana
acala
Član
**
Van mreže Van mreže

Poruke: 262

« Odgovor #219 poslato: Jul 31, 2014, 02:09:46 posle podne »

tamo pise samo ko je sta jeo a ne pise kako je to spremio :D
Sačuvana
Miletić Dušan
Global Moderator
Top poster
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 17720


« Odgovor #218 poslato: Jul 30, 2014, 06:09:20 posle podne »

bilo bi dobro da se podigne tema "Recepti" pa da svako ostavlja svoje recepte kako sprema dorucak, uzine, rucak i veceru.. Za nas nauke a i ostale koji zele da menjaju.

Pa postoje već rubrike - Vaš doručak i šta večerate.Ljudi tu pišu svoje recepte :)
Sačuvana
Aziz Shavershian
Zainteresovan član
***
Van mreže Van mreže

Poruke: 419


Don't tell people your dreams, show them!

« Odgovor #217 poslato: Jul 30, 2014, 09:51:55 pre podne »

bilo bi dobro da se podigne tema "Recepti" pa da svako ostavlja svoje recepte kako sprema dorucak, uzine, rucak i veceru.. Za nas nauke a i ostale koji zele da menjaju.
Pa otvori i kreni ti prvi :D
Sačuvana
Go hard mate the gym lifestyle is the best ! train hard, eat well, party hard.
acala
Član
**
Van mreže Van mreže

Poruke: 262

« Odgovor #216 poslato: Jul 30, 2014, 01:25:04 pre podne »

bilo bi dobro da se podigne tema "Recepti" pa da svako ostavlja svoje recepte kako sprema dorucak, uzine, rucak i veceru.. Za nas nauke a i ostale koji zele da menjaju.
Sačuvana
Suuu
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

Poruke: 37


« Odgovor #215 poslato: Jul 23, 2014, 12:48:35 posle podne »

Ja to ovako radim :)
Svaki dan :)
Sačuvana
srdjan82
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1558


« Odgovor #214 poslato: Jul 22, 2014, 10:09:23 posle podne »

Sutra nosim meso 'mesto hleba.
Dva parčeta (belog), a izmedju malo pirinča i šargarepe...
:)
Sva sreća, pa sam na godišnjem od prekosutra...
:D
Sačuvana
A. Kolocka
Zainteresovan član
***
Van mreže Van mreže

Poruke: 336


« Odgovor #213 poslato: Jul 22, 2014, 09:50:33 posle podne »

Sećam se kad sam nosio obrok na fakultet i čuveno pitanje... Kako mož' da jedeš bez 'leba? :D
Sačuvana
Medalja se osvaja na treningu, na takmičenje samo odeš po nju.
TwinSix
Entuzijasta
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 4423


« Odgovor #212 poslato: Jul 22, 2014, 10:19:52 pre podne »

Kao sto kaze Suu,kutija sa hermtickim zatvaracem i natrpas mesa, pirinca povrca, hleb ti ne treba ni na poslu. I ja ovako na poslu radim.  8)
Sačuvana
Suuu
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

Poruke: 37


« Odgovor #211 poslato: Jul 22, 2014, 07:30:07 pre podne »

Meso u plastičnu čliniju i poneseš, hleb ti ne treba :)
Sačuvana
semi-pro
Redovan član
****
Van mreže Van mreže

Poruke: 687

« Odgovor #210 poslato: Jul 21, 2014, 11:34:50 posle podne »

Ma naterao sam majku da mi napravi, neki recept sa jednom soljom belog brasna i sve ostalo inegralno i semenke. Bas zbog toga sto znam da od kupovnog nema vajde. A hleb nisam jeo sto god, nego rekoh cisto ponekad za promenu ili kad se pravi neki sendvic sa belim mesom za poneti.
Sačuvana
srdjan82
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1558


« Odgovor #209 poslato: Jul 21, 2014, 11:25:32 posle podne »

Meso mi nije problem...
:D
Svakako pečem noću meso kako bi' užinao, tako da ću obariti malo pirinča, pa ću pola za ručak pojesti...
:)
Sačuvana
Pecha
Ultra napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 2229


Eat clean, train hard, die anyway...

« Odgovor #208 poslato: Jul 21, 2014, 11:12:57 posle podne »

60g perenča ? Ja bi mogao 160g po obroku hahaha :D uglavnom mislim da ti je najbolja opcija pirinca koliko oces, belog mesa, i ako oces neko povrce iseces i sve pomesas (a i ne moras mada ja bih) i stavis u ciniju sa poklopcem. nema promasaja
Sačuvana
Panta rei, panta res.
Stranice: 1 ... 266 267 [268] 269 270 ... 282 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »
 

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.056 sekundi sa 13 upita.