TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398432 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 23, 2024, 10:00:52 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 [2] Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Dajte savet!  (Pročitano 3991 puta)
TwinSix
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

« Odgovor #10 poslato: Oktobar 16, 2014, 11:18:29 pre podne »

Ako večeraš posle treninga belo 200 gr+ pirinač kuvan 100 gr otprilike+ salata.
A kao poslednji obrok pred spavanje možeš nemasne sireve (Ella, Meglle), možeš koštunjave plodove (bademi,lešnici, orasi), belo meso sa salatom, kazein ako imap mogućnosti...itd...
Sačuvana
Miki91
Redovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #9 poslato: Oktobar 15, 2014, 07:41:44 posle podne »

Bas ga tako i radim sa malim odstupanjima s tim sto za sat vremena stignem i mbnogo vise da uradim -  recimo cak 8 vezbi po 4 serije i 8-12 ponavljanja , kablove i jos svasta nesto , sve u svemu odradim extra grudi ali vec recimo ako ih radim u pon osecam da bih mogao u petak ali nema trika da to uglavim tako :) + ako moze predlog za neku dobru veceru :)
Ela sir, pilece belo, belanca...
Sačuvana
"Put the victim to bad, and wake the hero instead."
lifestyletm
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #8 poslato: Oktobar 15, 2014, 07:28:29 posle podne »

Bas ga tako i radim sa malim odstupanjima s tim sto za sat vremena stignem i mbnogo vise da uradim -  recimo cak 8 vezbi po 4 serije i 8-12 ponavljanja , kablove i jos svasta nesto , sve u svemu odradim extra grudi ali vec recimo ako ih radim u pon osecam da bih mogao u petak ali nema trika da to uglavim tako :) + ako moze predlog za neku dobru veceru :)
Sačuvana
MARKO DIMITRIJEVIC
DO YOU KNOW YOUR NUMBERS ?
Top poster
Van mreže Van mreže

www.dimitrijevicmarko.com

« Odgovor #7 poslato: Oktobar 15, 2014, 07:23:32 posle podne »

Trening za noge radis odvojeno na jednom treningu.Sto se tice treninga za grudi ,dovolno je da radis jednom nedeljno,eventualno svaki peti dan.ravni i kosi bendz pres po 4 radne serije,8 do 12 ponavljanja,razvlacenje bucicama 3 serije ,propadanje ili pullover 3 serije 12 ponavljanja.
Sačuvana
lifestyletm
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #6 poslato: Oktobar 15, 2014, 07:20:08 posle podne »

Ok , znaci uvodim veceru mada ne volim ali ako se mora mora se.
U danu za noge treiram ramena jer mi je levo rame malo rofito pa slabog inteziteta i treniram , a to e inteziteta tice na pocetku svakog treninga radim malo snagu zavisno od dana bench press 5 serija 6-10 ponavljanja recimo sa 110 kg za ledja mrtva sa 130 kg isto 5 serija sa po 6-10 ponavljanja i td... Posle idem na po 4 serije i 10 ponavljanja recimo razvlacenja i ostale izolacije , za ledje veslanje i td itd. a li treba noge iskljucivo da radim odvojeno i glavno pitanje : Da li je dovoljno raditi recimo grudi samo jednom nedeljno i ako nije da li bi bio ljubazan da mi napises okvirno kako bi izgledao plan da 2x sedmicno pogodim grudi :) Hvala puno. :)
Sačuvana
MARKO DIMITRIJEVIC
DO YOU KNOW YOUR NUMBERS ?
Top poster
Van mreže Van mreže

www.dimitrijevicmarko.com

« Odgovor #5 poslato: Oktobar 15, 2014, 07:10:44 posle podne »

Potrebno je i da veceras,proteinski sejk je dodatak ishrani a ne zamena za obrok.Moras imati 3 obroka i 2 uzine,50% iz slozenih ugljenih hidrata,35% iz proteina i 15% iz masti.Ovo su neke opste preporuke.
Trening bi trebalo da ima jedan dan za noge odvojeno od ramena,grudi i biceps,ledja i triceps uz kardio trening 3x nedeljno niskog inteziteta i dugog obima.Koliko vezbi i serija radis po misicnim grupama?
Sačuvana
lifestyletm
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #4 poslato: Oktobar 15, 2014, 05:36:40 posle podne »

E ljudi oprastajte ja i zaboravih da sam postovao :) Napredujem moze se cak reci Extra pa nisam ni oecao potrebu da se opet obratim za savet.
Ishrana mi je ok mislim :)

Dorucak- kad treniram soljica caja ovsenih pahuljica 3 belanca i 1 zumane , rucak - belo meso , brokoli , curetina , riza i krompir nekad , pasulj , grasak... ne veceram nego uzmem sejk i kokice :) volim ih opasno

kad ne treniram - dorucak - sardina ili tuna ili samo jaja itd it d , rucak isti , mozda nekad Spagete ili neko drugo meso , vecera isto rtko kad samo sejk i kokice :)

Uzimam Whey fusion posle treninga , pre treninga L carnitin i soljicu kafe crne , kako kad , i to je to manje vise.

Svakoga dana u svakom pogledu sve vise i vise napredujem :)

Samo me za trening interesuje da li je dobar
Pon- grudi triceps i lagani cardio
Uto- Noge ramena malo jer mi je levo malo losije
reda-off
Cet-Biceps trbuh lagani cardio
Petak-off
Sub-ledja lagani cardio
Ned-off
Da li je malo pogoditi sve ovo samo po 1 nedeljno ili da menjam :)
Sačuvana
Miletić Dušan
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #3 poslato: Avgust 31, 2014, 01:39:45 posle podne »

Moraš da središ ishranu da bi ostvario zeljeni napredak.Što se tiče treninga o njemu ćemo komentarisati kad rešimo stvar sa ishranom jer je ona najbitnija.
Sačuvana
Nenad Zaga
Redovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2 poslato: Avgust 31, 2014, 12:16:54 posle podne »

Ako bi mogao da napišeš ishranu, kako se hraniš, i daj neku sliku.
Idi na keepitfit.net i unesi hranu koju pojedeš i aktivnosti kojima se baviš u toku dana. Trebaš da budeš u kalorijskom deficitu, idealno bi bilo 500, 250kcal da potrošiš, 250 da redukuješ putem ishrane.
Sačuvana
lifestyletm
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1 poslato: Avgust 31, 2014, 11:19:48 pre podne »

E ovako ljudi , visok sam 185cm tezak 96kg.Radim sledeci trening pon-grudi (bench , propadanja sa tegom , kablovi) , uto-(biceps isto kablovi biceps curls nekolike varijacije i chinups otezani) , sreda odmor i samo kardio,  cet-ramena triceps , pet- odmor i samo kardio , sub-djale (mrtvo otezani zgibovi malo lats itd...) Onako sve u svemu solidne kilaze. Ali nikako da ostvarim nikakav napredak , uzimam L-carnitine i whey proteine da vas ne smaram ali trbusnjaci nikako da mi se pokazu. Da li da uzmem animal cuts s obzirom da sam u dobroj fizickoj kondiciji , rezim ishrane mi je ok.Telo mi izgleda ok ali vec duze vreme stagniram , + stomak mi je samo ravan skoro bez plocica samo prve 2 i malo sa strane.Saveti su dobrodosli u smislu bolje definicije i trbusnjaka , da li da povecam kardio ili da ubacim trbusnjake u trening jer ih radim samo po 15 minuta posle kardia. I koliko je zapravo tesko imati pozamasan broj kg (kao ja) a izgledati lean i ripped.Da li da smanjim telesnu tezinu?
« Poslednja izmena: Avgust 31, 2014, 11:49:14 pre podne od strane lifestyletm » Sačuvana
Stranice: 1 [2] Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.127 sekundi sa 18 upita.