TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 399316 Teme od strane 25052 Članovi Poslednji član: Ancient

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Decembar 22, 2024, 04:34:44 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 377 378 [379] 380 381 ... 497 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Vas poslednji obrok  (Pročitano 685650 puta)
boky95
Aktivan član
*****
Van mreže Van mreže

Poruke: 805


« Odgovor #1781 poslato: Avgust 14, 2016, 09:03:33 pre podne »

105g palente pomešano sa 450g Ella sira
Sačuvana
Registruj se na Limundo preko ovog linka da i ja zaradim neku kintu:
www.limundo.com/ref/Magnum953
Kolev Nenad
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1443


« Odgovor #1780 poslato: Avgust 13, 2016, 08:30:04 posle podne »

8 palacinki ovsene i belanca sa belim mesom, ella sirom i kiselim krastavcicima :)
Sačuvana
Miletić Dušan
Global Moderator
Top poster
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 17364


« Odgovor #1779 poslato: Avgust 12, 2016, 09:40:12 posle podne »

Svinjski but sa pirinčem i čaša kokte :)
Sačuvana
radovicmiladin86
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1485

« Odgovor #1778 poslato: Avgust 12, 2016, 08:42:41 posle podne »

Spremao rucak za sutra pa morao veceras malo da pojedem :) Mada izbegavam uh u zadnjem obroku...
500gr integralnih makarona
600gr pilecih prsa
tikvica osrednja
2 Paprike
2 Paradaiza
Pavlaka
 
Obario makarone, u tiganj izdinstao papriku dodao tikvicu, na kraju dodao paradaiz i dinstao sve zajedno dok se nije sve onako napravila maltene kao corba, dodao zacine.
Izdinstao (vise obario) Pileca prsa i sve to zajedno pomesao i dodao pavlaku i jos zacina po ukusu...

mmmmm :D
Sačuvana
Kolev Nenad
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1443


« Odgovor #1777 poslato: Avgust 12, 2016, 01:53:59 posle podne »

Pilece belo meso, ella sir, paradajz i barbikju sos bez kalorija :)
Sačuvana
Miletić Dušan
Global Moderator
Top poster
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 17364


« Odgovor #1776 poslato: Avgust 12, 2016, 08:25:31 pre podne »

Pileci batak sa krompirom :)
Sačuvana
radovicmiladin86
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1485

« Odgovor #1775 poslato: Avgust 11, 2016, 07:56:00 posle podne »

Pasulj - tafce na grafce sa kobajom... :)
Sačuvana
Kolev Nenad
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1443


« Odgovor #1774 poslato: Avgust 11, 2016, 04:16:03 posle podne »

Slatki i slani mafini....Ovsene, belanca, protein u slatke i stevija, a zacini u slane :) Lako, brzo i jednostavno :)
Sačuvana
Kolev Nenad
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1443


« Odgovor #1773 poslato: Avgust 09, 2016, 04:16:58 posle podne »

Vrhunski izgleda stvarno :)

Prosto i jednostavno sto kazes, nema puno mudrovanja, ovsene se samelju i onda varijacije na temu, burger, palacinka, pica itd, itd :)

Sta ko voli :) Mada sam ja na palacinke i picu slab :) I sa ovsenim mi je super posto nemaju puno uh pa ispadne dosta od njih sta god da pravim :)
Sačuvana
srdjan82
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1558


« Odgovor #1772 poslato: Avgust 09, 2016, 10:46:40 pre podne »

Nemoj ih savijati...
:)
Sačuvana
Cvetko
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1815


« Odgovor #1771 poslato: Avgust 09, 2016, 10:28:56 pre podne »

Dodaj prasak za pecivo, meni se nikad ne prelamaju, a uvek drugaciju razmeru ovsene:jaja stavljam.
Sačuvana
boky95
Aktivan član
*****
Van mreže Van mreže

Poruke: 805


« Odgovor #1770 poslato: Avgust 09, 2016, 10:23:46 pre podne »

ako sam na išta slab to su palačinke. Nego, kako ih tako presaviješ a da ne raspuknu? Koji odnos belanaca i ovsenih stavljaš?
Ja kad u blenderu to stavim, bukvalno napravi se retka kaša ali i tad raspukne pri savijanju. Ovo tvoje savitljivo ko od belog brašna pravljeno.

Idući put kad budeš pravio probaj da samelješ ovsene ali ne da budu skroz kao brašno, nego da budu malko krupnije, zamešaj smešu i pusti da "povuče" jedno 30-45min. Posle toga ako bude jako gusto uspi toliko vode da može lepo da se razliva po tiganju.
Kad ispečeš tako palačinke ostavi ih na tanjiru i za 24h pokušaj da ih rolaš i preklapaš :)
Sačuvana
Registruj se na Limundo preko ovog linka da i ja zaradim neku kintu:
www.limundo.com/ref/Magnum953
Vule~
Zainteresovan član
***
Van mreže Van mreže

Poruke: 341


« Odgovor #1769 poslato: Avgust 08, 2016, 10:01:19 posle podne »

Ja sam uzeo neko ovseno integralno brasno. Valja li to cemu ili  bolje da meljem ovsene sam?
Sačuvana
Kolev Nenad
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1443


« Odgovor #1768 poslato: Avgust 08, 2016, 09:56:53 posle podne »

Sta mislis sta radi ovaj nadev u sredini 😃 pokriva pukotine hehehhehehe snalazimo se :)

Ali to je na jednoj palacinki bilo, ostale su citave... Mera za ovo na slici je 3 belanceta i 105 gr ovsenih stim sto dve palacinke nisu stale u kadar, to da se notira molim vas 😃
Sačuvana
Kolev Nenad
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1443


« Odgovor #1767 poslato: Avgust 08, 2016, 02:46:47 posle podne »

Palacinke od ovsenih, belanaca i proteina.

Nadev od ella sira, proteina i stevije i odozgo sirup od karamele bez kalorija :)
Sačuvana
Stranice: 1 ... 377 378 [379] 380 381 ... 497 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »
 

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.123 sekundi sa 17 upita.