| 
			| 
					
						| pocetnik619 
								Član     Van mreže 
								Poruke: 186
							 | 
								|  | « Odgovor #671 poslato: Avgust 21, 2015, 05:58:26 posle podne » |  | 
 
 Posle nogu 150g pirinca i 200 g junetine ,malooo |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 
					
						| Anðelko 
								Gost
 | 
								|  | « Odgovor #670 poslato: Avgust 21, 2015, 05:52:52 posle podne » |  | 
 
 prežderavanjeee    |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 
					
						| Cvetko | 
								|  | « Odgovor #669 poslato: Avgust 21, 2015, 05:52:47 posle podne » |  | 
 
 @leevu Izblendan paradajz sa malo crnog luka i to dinstao sa iseckanom piletinom. |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 
					
						| leevu | 
								|  | « Odgovor #668 poslato: Avgust 21, 2015, 05:44:34 posle podne » |  | 
 
 Sta si stavljao ovo belo? |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 
					
						| Anðelko 
								Gost
 | 
								|  | « Odgovor #667 poslato: Avgust 21, 2015, 04:38:02 posle podne » |  | 
 
   
 lepo lepo     ...kako napravis tako male parcice belog? roštilj? pek papir? seckas? itd... |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 
					
						| Cvetko | 
								|  | « Odgovor #666 poslato: Avgust 21, 2015, 04:35:56 posle podne » |  | 
 
 |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 
					
						| spr1te 
								Član početnik    Van mreže 
								Poruke: 139
								 | 
								|  | « Odgovor #665 poslato: Avgust 21, 2015, 04:33:44 posle podne » |  | 
 
   
 Stvarno sam odusevljen kako pripremas i serviras obroke(ako ti to radis),svaka slika do sad mi pojaca apetiti,svaka cast   |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 
					
						| leevu | 
								|  | « Odgovor #664 poslato: Avgust 21, 2015, 02:22:58 posle podne » |  | 
 
 Belo i pirinac, jede mi se nesto krompir al nema trenutno   |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 
					
						| Cvetko | 
								|  | « Odgovor #663 poslato: Avgust 21, 2015, 02:14:21 posle podne » |  | 
 
 |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 
					
						| Miletić Dušan | 
								|  | « Odgovor #662 poslato: Avgust 20, 2015, 08:03:09 posle podne » |  | 
 
 300g crvenog mesa sa krompirom   |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	|  | 
	| 
			| 
					
						| Gym Hater | 
								|  | « Odgovor #660 poslato: Avgust 20, 2015, 04:47:12 posle podne » |  | 
 
 Da li ce ramena da rastu zavisi da li iskljucis traps-ove kad radis letenja    |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 
					
						| pocetnik619 
								Član     Van mreže 
								Poruke: 186
							 | 
								|  | « Odgovor #659 poslato: Avgust 20, 2015, 10:52:15 pre podne » |  | 
 
 Da porastu ramena :3  |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 
					
						| cantawait | 
								|  | « Odgovor #658 poslato: Avgust 19, 2015, 06:58:49 posle podne » |  | 
 
 Pa sto ne probas kao Kinez da posrces supu? Kad vec pijes vodu, sok..tecno stanje i tako.   Salim se ja.    |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 
					
						| leevu | 
								|  | « Odgovor #657 poslato: Avgust 19, 2015, 06:50:05 posle podne » |  | 
 
 Ma ja to cisto onako komentarisem...
 A da te pitam, kako jedes supu? Je l jedes kasikom?
 
 ma naravno, jedem ja sve kasikom, viljuskom nego evo ovo sad uzeo pirinac rukom prvi put u zivotu   . |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	|  |