TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 356565 Teme od strane 24544 Članovi Poslednji član: Luka_01

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 12, 2019, 09:40:31 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |  (Urednik: Slavisa Stojic)  | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 273 274 [275] 276 277 ... 340 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Vas poslednji obrok  (Pročitano 220681 puta)
Slavisa Stojic
Moderator
Top poster
*****
Van mreže Van mreže

Poruke: 8606


Bog gleda u dušu, ne u tanjir...

« Odgovor #976 poslato: Novembar 27, 2015, 11:22:32 pre podne »

"Ne shvatajte zivot ozbiljno iz njega ionako necete izvuci zivu glavu"...  ;)

Umerenost pobedjuje sve bolesti...  ;)
« Poslednja izmena: Novembar 27, 2015, 11:35:58 pre podne od strane Slavisa Stojic » Sačuvana
Kolev Nenad
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1451


« Odgovor #975 poslato: Novembar 27, 2015, 09:14:33 pre podne »

Koja je cena? Nisam ni probao dimljeno belo.

Tesko se nalazi bas, a cena mu nije nesto preterano razlicita u odnosu na obicno belo :)
Ček ček...zar dimljeno meso nije kancerogeno?  ::)  ;D


Znas kako, ako cu od toga da umrem bice mi neverovatno drago pored svih gluposti koje nas vrebaju  :D
Sačuvana
TwinSix
Entuzijasta
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 4430


« Odgovor #974 poslato: Novembar 27, 2015, 06:58:50 pre podne »

Ja kad god sam išao na neki put pakovao sam tri vakum pakovanja dimljenog belog mesa (oko 1 kg ukupno) i pakovanje galeta.
Sačuvana
Slavisa Stojic
Moderator
Top poster
*****
Van mreže Van mreže

Poruke: 8606


Bog gleda u dušu, ne u tanjir...

« Odgovor #973 poslato: Novembar 27, 2015, 01:11:28 pre podne »

Ček ček...zar dimljeno meso nije kancerogeno?  ::)  ;D

250 gr prezident mladog sira( 5,5% m.m.), 7 belanaca, šaka oraha...
« Poslednja izmena: Novembar 27, 2015, 01:16:13 pre podne od strane Slavisa Stojic » Sačuvana
R1
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1531

« Odgovor #972 poslato: Novembar 26, 2015, 11:49:24 posle podne »

Koja je cena? Nisam ni probao dimljeno belo.
Sačuvana
Kolev Nenad
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1451


« Odgovor #971 poslato: Novembar 26, 2015, 10:17:59 posle podne »

Dimljeno belo meso preliveno jajima i paradajz :)
Uh deluje dobro.

Sa dimljenim belim mesom nema greske, jednostavno uz sta god da ga servirate bude odlicno.
Mana mu je samo sto ga nema u svim mesarama, jako se tesko nalazi :(
Sačuvana
R1
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1531

« Odgovor #970 poslato: Novembar 26, 2015, 10:05:01 posle podne »

Dimljeno belo meso preliveno jajima i paradajz :)
Uh deluje dobro.
Sačuvana
Miletić Dušan
Global Moderator
Top poster
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 11560


« Odgovor #969 poslato: Novembar 26, 2015, 08:21:18 posle podne »

200g crvenog mesa i krompir pire :)
Sačuvana
Kolev Nenad
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1451


« Odgovor #968 poslato: Novembar 26, 2015, 06:55:46 posle podne »

Dimljeno belo meso preliveno jajima i paradajz :)
Sačuvana
Stefan Mirkovic
Član
**
Van mreže Van mreže

Poruke: 200


« Odgovor #967 poslato: Novembar 26, 2015, 04:04:46 posle podne »

300g crvenog, cvekla, vitamini + minerali
Sačuvana
Telo je dom duse, zato ne dozvolite da vasa dusa zivi u rusevini!
pocetnik619
Član
**
Van mreže Van mreže

Poruke: 186

« Odgovor #966 poslato: Novembar 25, 2015, 10:05:38 posle podne »

150 grama pirinca i 250 g belog
Sačuvana
Miletić Dušan
Global Moderator
Top poster
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 11560


« Odgovor #965 poslato: Novembar 25, 2015, 09:49:53 posle podne »

Piletina i krompir spremljeni u kesi za pečenje.
Sačuvana
Kolev Nenad
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1451


« Odgovor #964 poslato: Novembar 25, 2015, 08:41:14 posle podne »

Izblendiram kilogram paradajza, zatim stavim u serpu i dooobro, dobro ukuvam, da se zgusti.
Dodam malo stevije, soli.
Nekada uz to origano, a nekada ljutu papricicu, zavisi od toga kakav ukus zelite :)
Sačuvana
Cvetko
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1820


« Odgovor #963 poslato: Novembar 25, 2015, 07:59:11 posle podne »

Kako pravis taj kecap Nenade?
Sačuvana
Kolev Nenad
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1451


« Odgovor #962 poslato: Novembar 25, 2015, 03:46:26 posle podne »

haha, pa dobro ja ovaj recimo ne stavljam mnogo, najviše za 2 obroka dnevno i to vrlo malo, čisto da "zamiriše"
a što se domaćeg kečapa tiče... ne znam, nije to to :D

Kad zaglavis 3-4 meseca na dijeti onda bude to to  :D
Sačuvana
Stranice: 1 ... 273 274 [275] 276 277 ... 340 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »
 

SMF 2.0.15 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.203 sekundi sa 18 upita.