| 
			| 
					
						| Kolev Nenad | 
								|  | « Odgovor #1001 poslato: Decembar 02, 2015, 10:03:04 posle podne » |  | 
 
 Znaci moze i bez toga. Dobro je posto sam zaboravila da kupim, mislila sam da ubacim med umesto.
 Nemoj, nemoj med. Ako imas steviju imas, ako ne nista   |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 
					
						| Nenad Glisovic | 
								|  | « Odgovor #1000 poslato: Decembar 02, 2015, 05:49:58 posle podne » |  | 
 
 Veceras na meniju 450g ella i 50g lesnika |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 Nenad Glisovic |  |  | 
	| 
			| 
					
						| DZV 
								Član početnik    Van mreže 
								Poruke: 92
							 | 
								|  | « Odgovor #999 poslato: Decembar 02, 2015, 04:52:27 posle podne » |  | 
 
 Znaci moze i bez toga. Dobro je posto sam zaboravila da kupim, mislila sam da ubacim med umesto. |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 
					
						| Kolev Nenad | 
								|  | « Odgovor #998 poslato: Decembar 02, 2015, 03:19:03 posle podne » |  | 
 
 Pa ovde nisam stavio, zaboravio, ali stavim oko 3-4 grama max   |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 
					
						| DZV 
								Član početnik    Van mreže 
								Poruke: 92
							 | 
								|  | « Odgovor #997 poslato: Decembar 02, 2015, 02:17:06 posle podne » |  | 
 
 Proteinski cokoladni kolac  Vrlo prosto, dve merice proteina od cokolade smutite sa 6 belanaca i 2 zumanceta, kasnije dodate 10 gr cimeta i pecete na 200 stepeni nekih 7-8 min  
 Koliko stevije stavis? Bas izgleda dobro, praviću danas. |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 
					
						| Kolev Nenad | 
								|  | « Odgovor #996 poslato: Decembar 02, 2015, 01:55:18 posle podne » |  | 
 
 Proteinski cokoladni kolac    Vrlo prosto, dve merice proteina od cokolade smutite sa 6 belanaca i 2 zumanceta, kasnije dodate 10 gr cimeta i pecete na 200 stepeni nekih 7-8 min   |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 
					
						| Cvetko | 
								|  | « Odgovor #995 poslato: Decembar 02, 2015, 11:53:58 pre podne » |  | 
 
 180g belog, kiseli kupus, krastavac, persun. |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 
					
						| radovicmiladin86 | 
								|  | « Odgovor #994 poslato: Decembar 02, 2015, 11:15:20 pre podne » |  | 
 
 Filete oslica, sos od pecuraka i masline
 
 Gesendet von iPhone mit Tapatalk
 |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 
					
						| Kolev Nenad | 
								|  | « Odgovor #993 poslato: Decembar 01, 2015, 09:23:44 posle podne » |  | 
 
 Konkretno ovaj. Luk se prodinsta i doda se kasnije krompir, plus zacin po odabiru. Malo se izgnjeci i bude super   |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 
					
						| leevu | 
								|  | « Odgovor #992 poslato: Decembar 01, 2015, 09:07:41 posle podne » |  | 
 
 Kako spremas restovan krompir? |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 
					
						| Kolev Nenad | 
								|  | « Odgovor #991 poslato: Decembar 01, 2015, 06:14:02 posle podne » |  | 
 
 Pilece belo meso, restovan krompir i salata   |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 
					
						| Cvetko | 
								|  | « Odgovor #990 poslato: Decembar 01, 2015, 04:21:51 posle podne » |  | 
 
 5 jaja, luk i tikvice.
 Sad 200g belog i luk.
 |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 
					
						| Miletić Dušan | 
								|  | « Odgovor #989 poslato: Decembar 01, 2015, 04:11:52 posle podne » |  | 
 
 300g crvenog mesa i krompir pire   |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 
					
						| TwinSix | 
								|  | « Odgovor #988 poslato: Decembar 01, 2015, 07:19:40 pre podne » |  | 
 
 Mi sušimo meso, šunke ucelo onako, i ja odsečem sebi komad, prokuvam ga da smanjim malo taj jak ukus, i ne smatram to cheat-om. To je čisto meso, but, krtina. |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 
					
						| cantawait | 
								|  | « Odgovor #987 poslato: Novembar 30, 2015, 06:39:11 posle podne » |  | 
 
 voštim, bakiSir i suvo meso 
 Cepas ga baki po suvom mesu.
   
 Deda iz sela poslao mnogo, preko 30kg sigurno. Sad na masi vrlo dobrodošlo
  
 Ako baki, ako! Jos neki kajmak kad bi pao i domaca pogaca.    hehe Malo pre pojeo 200g beline i 100g pirinca.  |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	|  |