TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 394919 Teme od strane 25007 Članovi Poslednji član: Vlad77

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
April 16, 2024, 08:19:20 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: [1] 2 3 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Ukusna jela  (Pročitano 7434 puta)
Slavisa Stojic
Top poster
*******
Van mreže Van mreže

Poruke: 9519


Bog gleda u dušu, ne u tanjir...

« Odgovor #31 poslato: Mart 22, 2015, 02:12:53 posle podne »

meni treba kackavalj za spagete,ali nigde ne mogu da nadjem bez masti..

Ako baš moraš da dodaješ kačkavalj, "manje količine" su najbolje rešenjem kao što je Cutler predložio...a kačkavalj bez masti( bilo "mlečni" ili "biljni") ne postoji...
Sačuvana
miniLO
Član
**
Van mreže Van mreže

Poruke: 169

« Odgovor #30 poslato: Mart 22, 2015, 10:32:33 pre podne »

meni treba kackavalj za spagete,ali nigde ne mogu da nadjem bez masti..
Sačuvana
Slavisa Stojic
Top poster
*******
Van mreže Van mreže

Poruke: 9519


Bog gleda u dušu, ne u tanjir...

« Odgovor #29 poslato: Mart 21, 2015, 08:56:37 posle podne »

zna li neko mozda ima li neki kackavalj bez masti ili sa malim procentom masti ?

Hm, kačkavalj bez masti ili sa "malim procentom mlečne masti"( prihvatljivo niskim procentom) ne postoji...visok procenat masti imaš i kod biljnih kačkavalja( soja)...

Podsetiću da kačkavalj spada u kategoriju "punomasnih tvrdih sireva"( teško ispod 25% mlečne masti)...tako da se odluči za ella sir ili meggle sir sa 0% mlečne masti...ali slobodno (ponekad) uzmi i posni( mladi) sir sa pijace, kao i druge sireve sa do 10% mlečne masti koji se mogu naći u samouslugama, marketima...
Sačuvana
miniLO
Član
**
Van mreže Van mreže

Poruke: 169

« Odgovor #28 poslato: Mart 21, 2015, 07:00:46 posle podne »

zna li neko mozda ima li neki kackavalj bez masti ili sa malim procentom masti ?
Sačuvana
Slavisa Stojic
Top poster
*******
Van mreže Van mreže

Poruke: 9519


Bog gleda u dušu, ne u tanjir...

« Odgovor #27 poslato: Mart 07, 2015, 10:24:13 posle podne »

Da...topla preporuka za tonus hleb...
Sačuvana
miniLO
Član
**
Van mreže Van mreže

Poruke: 169

« Odgovor #26 poslato: Mart 07, 2015, 06:46:30 posle podne »

spageti koji iskacu iz tanjira :D

pa ja se nadam da nisu prevaranti, ipak su dosta skupi i msm da ne bi smeli bas da ubacuju svasta
znaci tonus hleb je takodje ok ???
Sačuvana
Slavisa Stojic
Top poster
*******
Van mreže Van mreže

Poruke: 9519


Bog gleda u dušu, ne u tanjir...

« Odgovor #25 poslato: Mart 07, 2015, 02:30:56 posle podne »

Oducio si za italijane sa tradicijom  ;D

Sta je bilo na meniju - spageti, pennette rigate ili fusilli ?  ;D

Trebalo bi da su ok...

Ipak mislim da su "sigurno" integralne zitarice bolje resenje -ovesne pahuljice, tonus hleb,  integralno/ crno brasno tip 1100 i tip 1600, Heljda(heljdino brašno), jecam(ječmeno brašno), raz (razeno brasno), braon pirinac...ali ok...to je samo moje skromno misljenje...  :)
« Poslednja izmena: Mart 07, 2015, 02:59:10 posle podne od strane Slavisa Stojic » Sačuvana
miniLO
Član
**
Van mreže Van mreže

Poruke: 169

« Odgovor #24 poslato: Mart 07, 2015, 01:44:56 posle podne »

uzeo sam danas barilla integralne testenine.Sta mislite o njima,jesu li kvalitetne?
Sačuvana
TwinSix
Entuzijasta
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 4430


« Odgovor #23 poslato: Februar 24, 2015, 07:17:06 pre podne »

znate li mozda da li imaju da se kupe mlevene ovsene pahuljice?
i koja je inegralna testenina dobra(koja firma)
jer verovatno na dosta njih pise integralno,a ustvari vise od pola sastojaka cini belo brasno
Ja sam video u prodavnici zdrave hrane, samo što se nikako ne isplati, skoro 4 puta je skuplja ta ''ovsena kaša'' nego ovsene pahuljice.
Sačuvana
miniLO
Član
**
Van mreže Van mreže

Poruke: 169

« Odgovor #22 poslato: Februar 23, 2015, 11:57:44 posle podne »

pitam se hocu li ikada u zivotu moci da priustim da kupim bar ono sto mi je neophodno,bez luksuza :D
Sačuvana
boky95
Aktivan član
*****
Van mreže Van mreže

Poruke: 807


« Odgovor #21 poslato: Februar 23, 2015, 11:51:25 posle podne »

znate li mozda da li imaju da se kupe mlevene ovsene pahuljice?
i koja je inegralna testenina dobra(koja firma)
jer verovatno na dosta njih pise integralno,a ustvari vise od pola sastojaka cini belo brasno

Brate i da su one najtvrĂ°e ovsene za 30 sekundi u blenderu su prah ;D Iako ima mlevenih kontam da su duplo skuplje, ništa te ne košta da ih samelješ lepo, tako ja uvek radim ;)

Edit

Videh to za blender tek kad sam napisao post. Jebi ga, uštekaj nekako pa kupi, blender će ti uvek trebati za spremanje. Meni je crkao jedan blender jer sam ga dugo držao a sreća pa sam odmah imao drugi u šteku ;D
« Poslednja izmena: Februar 23, 2015, 11:52:58 posle podne od strane boky95 » Sačuvana
Registruj se na Limundo preko ovog linka da i ja zaradim neku kintu:
www.limundo.com/ref/Magnum953
miniLO
Član
**
Van mreže Van mreže

Poruke: 169

« Odgovor #20 poslato: Februar 23, 2015, 11:10:15 posle podne »

nemam blender,a za njega treba da izdvojim bar 3000
Sačuvana
Slavisa Stojic
Top poster
*******
Van mreže Van mreže

Poruke: 9519


Bog gleda u dušu, ne u tanjir...

« Odgovor #19 poslato: Februar 23, 2015, 11:02:41 posle podne »

A sto ne bi probao da izblenduješ ovsene pahuljice umesto potrage za mlevenim ovesnih pahuljicama?

Ovesne plus mleko "blendovanje"...probaj odlično je...kao "kaša"...

A za testenine...hm...nemam neku blistavu preporuku...Ne znam da li još na tržištu ima lazarina testenina, zlatiborski rezanac...heljda...

Sačuvana
miniLO
Član
**
Van mreže Van mreže

Poruke: 169

« Odgovor #18 poslato: Februar 23, 2015, 10:52:59 posle podne »

a za teseninu ?
Sačuvana
miniLO
Član
**
Van mreže Van mreže

Poruke: 169

« Odgovor #17 poslato: Februar 23, 2015, 10:46:53 posle podne »

znate li mozda da li imaju da se kupe mlevene ovsene pahuljice?
i koja je inegralna testenina dobra(koja firma)
jer verovatno na dosta njih pise integralno,a ustvari vise od pola sastojaka cini belo brasno
« Poslednja izmena: Februar 23, 2015, 10:52:19 posle podne od strane miniLO » Sačuvana
Stranice: [1] 2 3 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »
 

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.055 sekundi sa 18 upita.