TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398473 Teme od strane 25051 Članovi Poslednji član: Jelena Nedeljkovic

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 26, 2024, 12:18:12 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 2 3 [4] 5 6 ... 9 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Idealna visina partnera  (Pročitano 31380 puta)
crazy_boy
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #84 poslato: Februar 28, 2007, 09:55:29 posle podne »

Samo ti veruj  ;D
Sačuvana
Never give up until u made it!!!
liquid speed
Napredni član
Van mreže Van mreže

To weird to live,To rare to die

« Odgovor #83 poslato: Februar 28, 2007, 09:52:07 posle podne »

ne kazem novac-iskustvo,nego novac i drugi kvaliteti
mnogo je bitnije naci partnera koji je sposoban da zaradi
i slazem da u jednom momentu novac moze biti ono sto ce prevagnuti na ovu ili onu stranu,ali odlucujuci faktor vise ne...
verujem da je to ostalo u devedesetim i da su sada bitniji drugi kvaliteti
« Poslednja izmena: Februar 28, 2007, 09:57:38 posle podne od strane liquid speed » Sačuvana
Balls-to-the-wall trainig.You sweat.You push.It hurts.In here,there's no room for crybabies,no place for talking trash.Just raw lifting.This is real deal.This is Animal.Can you handle it?
mikiveliki
Gost
« Odgovor #82 poslato: Februar 28, 2007, 09:49:14 posle podne »

dobro ...
i sve to sada dovedemo u vezu sa komentarom - muskarci tvrde da zene gledaju samo novac,da bi opravdali svoje neuspehe...
mada,neuspesi ne postoje,postoji samo iskustvo...kakvo bi to iskustvo trebalo biti da bi se izveo gore pomenuti komentar?jer  zene ne prave odabir muskaraca na osnovu novca.
nesto ne verujem da danas moze da prodje prica "nece me jer nemam para".to mi pre zvuci na "nisam pametan i duhovit, ali neka razlog ipak bude taj sto nemam dovoljno novca..."

Ovo u vezi novca je nazalost dobrim delom tacno i to karakterise nadolazecu generaciju pocev od '85 i mladjeg godista.Sve ovo je posledica pada sistema vrednosti u okolnostima u  kojima je mladja generacija imala prilike da odrasta!

U prilici sam da treniram neke vidjenije( bogatije) klijente medju kojima su i deca pojedinih takvih ljudi...e sad ako bi vam rekao kakva je pomama devojcica u teretani kada on dodje i kako im "$" i evrici sijaju u zenicama dok mu se upucavaju...strasno!!!!

Bez obzira na ove momente koji su evidenti gde je ona mlada  a on zna i ima, nadje se i dosta normalnih ljudi. Ja naravno spadam u te i zvucace kao klise ako kazem da u moje vreme toga nije bilo... Naravno da je bilo ali doduse manje nego danas. I sta da vam kazem nikada na to nisam davao ni pet para i sto kaze LIQUID zene gledaju nesto "drugo" jer cemu da pripisem svoje uspehe kada nikada nisam imao dobar auto, puno novca i mnostvo stanova u gradu. Bilo je dovoljno da iznajmim neki studenstki stancic i tu uzivam usvom malom haremu
« Poslednja izmena: Februar 28, 2007, 09:51:45 posle podne od strane Miki VELIKI » Sačuvana
Decky_Nis
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

No limit

« Odgovor #81 poslato: Februar 28, 2007, 09:35:36 posle podne »

dobro ...
i sve to sada dovedemo u vezu sa komentarom - muskarci tvrde da zene gledaju samo novac,da bi opravdali svoje neuspehe...
mada,neuspesi ne postoje,postoji samo iskustvo...kakvo bi to iskustvo trebalo biti da bi se izveo gore pomenuti komentar?jer  zene ne prave odabir muskaraca na osnovu novca.
nesto ne verujem da danas moze da prodje prica "nece me jer nemam para".to mi pre zvuci na "nisam pametan i duhovit, ali neka razlog ipak bude taj sto nemam dovoljno novca..."

Znam mnogo primera da je novac bio presudniji od iskustva sto se tice devojaka pa se ja bas ne slazem sa time sto si rekla.  :(
Sačuvana
Don't settle for average!
Decky_Nis
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

No limit

« Odgovor #80 poslato: Februar 28, 2007, 09:33:24 posle podne »

Niko se nije rodio naucen a ko je neiskusan ne treba se ismejavati i ponizavati vec ukoliko se moze ukazati mu na neke stvari i na taj nacin mu pomoci, a to sto neki traze uvek nesto vise to je po meni sebicnost i neskromnost.
Sačuvana
Don't settle for average!
liquid speed
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #79 poslato: Februar 28, 2007, 09:32:27 posle podne »

dobro ...
Sačuvana
Balls-to-the-wall trainig.You sweat.You push.It hurts.In here,there's no room for crybabies,no place for talking trash.Just raw lifting.This is real deal.This is Animal.Can you handle it?
mikiveliki
Gost
« Odgovor #78 poslato: Februar 28, 2007, 09:22:02 posle podne »

a kako se stice iskustvo?
Dakle...neiskustvo:

"...Zgrabih punu saku prasine i budalasto zazelih toliko godina zivota koliko je zrnaca prasine. Zaboravih reci da veci deo njih budu u mladosti mojoj!?"

a iskustvo...

Ko zna a ne zna da zna - probudi ga!
Ko ne zna a zna da ne zna - nauci ga!
Ko zna a zna da zna - sledi ga!
Ko ne zna a ne zna da ne zna - obidji ga!

Morate se uciti na tudjim greaskama, jer necete ziveti toliko dugo  da bi ste se naucili na svojima!
« Poslednja izmena: Februar 28, 2007, 09:24:11 posle podne od strane Miki VELIKI » Sačuvana
liquid speed
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #77 poslato: Februar 28, 2007, 09:13:34 posle podne »

pazi Ivana ne uspeh zaista ne postoji , jer ako me osoba odbija tj. ako joj ja nisam dobar onda definitivno me vise ne zanima osim cisto na sexualni nacin ali ako ona trazi bolje od mene onda ona trazi savrsentvo a tako nesto ne postoji a u vecini slucajeva trazi losije od mene tako da se ne brinem . Nemoj te misliti da sam egoista , da sam ja nesto preteran , ne nego ovako treba svako da gleda sebe

jao ,sto komplikovati?

jel prati neko dnevnik velikh macaka na rts-u ili animal planet-u?
toliko toga o sebi mozemo nauciti od zivotinja...
Sačuvana
liquid speed
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #76 poslato: Februar 28, 2007, 09:11:05 posle podne »

Sačuvana
mikiveliki
Gost
« Odgovor #75 poslato: Februar 28, 2007, 08:35:08 posle podne »

Iskustvo je sublimacija uspeha i neuspeha unutar odredjene individue na temu ja i one gledano kroz vreme...
Sačuvana
Duh sa sekirom
Iron Man
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

Lord of Darkwood

« Odgovor #74 poslato: Februar 28, 2007, 08:28:52 posle podne »

pazi Ivana ne uspeh zaista ne postoji , jer ako me osoba odbija tj. ako joj ja nisam dobar onda definitivno me vise ne zanima osim cisto na sexualni nacin ali ako ona trazi bolje od mene onda ona trazi savrsentvo a tako nesto ne postoji a u vecini slucajeva trazi losije od mene tako da se ne brinem . Nemoj te misliti da sam egoista , da sam ja nesto preteran , ne nego ovako treba svako da gleda sebe
Sačuvana
"Woe to you, Oh Earth and Sea,
for the Devil sends the beast with wrath,
because he knows the time is short...
Let him who hath understanding reckon
the number of the beast for it is a human number,
it's number is Six hundred and sixty six"
liquid speed
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #73 poslato: Februar 28, 2007, 08:25:48 posle podne »

Sačuvana
mikiveliki
Gost
« Odgovor #72 poslato: Februar 28, 2007, 08:24:06 posle podne »

to je samo jos jedan od nacina kojim ce muskarci pokusati da opravdaju svoje neuspehe kod zena

Ne postoji neuspeh. Postoji samo iskustvo!
Sačuvana
Duh sa sekirom
Iron Man
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

Lord of Darkwood

« Odgovor #71 poslato: Februar 28, 2007, 08:07:34 posle podne »

ma zezam se ja , ali zaista ima i takvih slucajeva
Sačuvana
"Woe to you, Oh Earth and Sea,
for the Devil sends the beast with wrath,
because he knows the time is short...
Let him who hath understanding reckon
the number of the beast for it is a human number,
it's number is Six hundred and sixty six"
liquid speed
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #70 poslato: Februar 28, 2007, 07:24:15 posle podne »

to je samo jos jedan od nacina kojim ce muskarci pokusati da opravdaju svoje neuspehe kod zena
Sačuvana
Stranice: 1 2 3 [4] 5 6 ... 9 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.138 sekundi sa 18 upita.